Jump to content

Yeni Kompakt Crossover Mazda CX-3

simirna
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şuan ki guzuyu satmaya kıyamam ama yeni konseptte insana gel bana gel bana diyor, acaba Rx-8 yerine gelecek guzu nasıl bişey olacak, şimdiden bütçe planlaması yapmaya başlasam eldekini satmadan ancak alırım herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

millet olarak nazardan çok çektiğimiz için öyle ulu orta söylenmez :) ama doğrudur , bende duydum :P ki sağır Sultan duyduğuna göre artık var sen anla :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Herkesin haberi var bi benim mi yok :)) çok kötü hissettim şuan kendimi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spekülatifte olsa kamuflajın altındaki prototip oldukça şık görünümlü. Şöyle güzel bir fiyatla piyasaya giriş yaparsa bende 0 almayı düşünürüm:

Mazda_3_2014_compare_sides.jpg

Mazda_3_2014_spy_back.jpg

Mazda_3_2014_back.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

Takıldığın tek nokta jantlar olsun canım kardeşim...

;)

cx5 6 3 üst alt model demeden hep aynı tasarım :(  Yolfa çekilmiş fotolardaki 17" gibi duruyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Yeni Mazda3 duyurulduğuna göre olası bir Mazda CX-3'ün şekli şemali de belli olmuş oldu. Subaru'nun Impreza'da yaptığını yaparsa MAzda Mazda3 ü biraz yükseltip Mazda CX-3 olarak lanse edebilir gibi geliyor bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer Mazda 3 , CX-5 in platformunu taşıyorsa, CX-3 de Mazda 2 ninkini alabilir sanırım... Audilerde de öyle  A4=Q5 diye biliyorum ebatlarına bakarak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3, CX-5 platformu taşımıyor. Platform Mazda 6'ya ait aslında, biraz kısaltılmışı üzerinde hem CX-5 hem de 3 üretiliyor. Aynı platformda gelecek Mazda 5 de yer alır.

CX-3 içinse sana katılıyorum. Büyük ihtimalle 2 için ve CX-3 için ve Avrupa'da piyasada göremeyeceğimiz bilimum küçük ve mikro Mazda modeli için yeni bir B sınıfı platformu olacaktır.

Eğer Mazda 3 , CX-5 in platformunu taşıyorsa, CX-3 de Mazda 2 ninkini alabilir sanırım... Audilerde de öyle  A4=Q5 diye biliyorum ebatlarına bakarak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...