Jump to content

Tüp Taktırmayı Düşünüyorum

ayşegül
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar,mazda lantis ime 7 sene önce 2a mühendislikte brc sistem taktırmıştım taktırma sebebim hergün okula git gel 110 km yol yapıyordum kendisini bi haylı amorti etti,sıkıntı yaşadığım söylenemez ama bu değildirki hiç sıkıntı çıkarmayacak yapılan işçiliğe göre değişir tabi,5 sene kullanıp sattım alan arkadaş hala kullanıyor sanırım araç sahibindende satılık lpg çalışıyor yazıyor :) ,performansta kayıp illaki olacaktır, fakat bagajda yer kaplaması,kapalı garaj problemleri,muaynede uğraşlar,ve yazın yaydığı kokuda cabası olduğundan son 2 senedir benzinli araç kullanıyorum ve lpg taktırmayı düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• İlhan

8

• domestos

10

• ayşegül

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Lpg benizne göre avantajlı,  yakıt maliyeti açısından ,  ama problemlerle uğraşmaktan çabuk sıkılan, araçla uğraşmaya zaman bulamayan vede bu yüzden aracından soğuyabilecek biri için hiç tavsiye etmem,  genellikle lpg li araçaların benzinli araçlardan daha fazla problem çıkardığı aşikar vede ileri km lerde ise epey bir masraf çıkacağıda belli, siz zaten bu konuda ekonomik davranıyosunuz, gereksiz yere aracınıza binmeyerek bölelikle zaten yakıt maliyeti düşüktür, eski model bir araç olsaydı taktırın binin derdim ama bu durumda değmez, ben  bu şekilde ,yani benzinde binmeye devam ediniz aracınıza derim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi paylaşımı forum ruhu açısından gerekmez mi?

8:)

Foruma, ikinci problemi oluncaya kadar uğrayacağını pek zannetmiyorum. Ama umarım ben yanılıyorumdur inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foruma, ikinci problemi oluncaya kadar uğrayacağını pek zannetmiyorum. Ama umarım ben yanılıyorumdur inşallah.

İnşallah sen yanılırsın da, ikinci sorununda soluğu buralarda alırsa; bir eksik kişiden cevap bulmaz...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İnşallah sen yanılırsın da, ikinci sorununda soluğu buralarda alırsa; bir eksik kişiden cevap bulmaz...

;)

Umarım, muhakak, inşallah, kesinlikle ben yanılıyorumdur....:) Bu konu dün gece rüyama girdi. :) Merak konusu devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG taktırmak için aracın bence genelde nasıl kulanıldığı belirlenmesi gerekli genelde şehir içi kullanıyorsan ufak motora hiç gerek yok bence sonuçta araç benzin için yapılmış ve gaz da kullanırken problemleri daha fazla oluyor benim araç 2.0 şehir dışı da çok kullanıyorum yılda en az 20000 :) ufak ben olsam Mazda2 ye pek taktırmam bu km de bile

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta Sonu Onur'la Sakarya'ya gideceğiz. Bir ara fırsat bulursam, bulur sorarız. :)

Adapazarı'nda aklımda bir şey var, bir şey var diyordum, buydu işte Onur. O kadar sağa sola gittik, arada bu işi de çıkarırdık aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adapazarı'nda aklımda bir şey var, bir şey var diyordum, buydu işte Onur. O kadar sağa sola gittik, arada bu işi de çıkarırdık aslında.

Demek ki kaçış varmış :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demek ki kaçış varmış :P

Niyazi bu arada bu konunun sayacına baktım, tam 1329 defa okunmuş/görüntülenmiş. Şaka maka, konuyu güncel tutmuşuz. Birde konu sahibi arkadaş neticeyi söyleseydi, daha güzel olurdu ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niyazi bu arada bu konunun sayacına baktım, tam 1329 defa okunmuş/görüntülenmiş. Şaka maka, konuyu güncel tutmuşuz. Birde konu sahibi arkadaş neticeyi söyleseydi, daha güzel olurdu ama.

Alacağını alıp,öğreneceğini öğrenip sonrasında dönüp bakmamak çok yanlış bir davranış.İnsanlar sizle bilgilerini paylaşıyor ilgileniyor,konu hala daha güncel tutulmuş yardım edilebilinir mi hala diye ama gel gelelim ortalarda yok.Mazda da az arıza yapan bir araç olduğu için giden arkadaşların geri tekrar uğraması zaman alıyor haliyle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bu düşünce ile o zaman tümsiteyi ziyaretçilere kapatmamız gerekir. İşin gerçeğiburadaki bilgilerden hiç üyeolmadan faydalanan binlerce kişi oluyor günde. Onlara da mı kızalım ?

Fazla takılmayın. Balık bilmezse Hâlık bilir ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bu düşünce ile o zaman tümsiteyi ziyaretçilere kapatmamız gerekir. İşin gerçeğiburadaki bilgilerden hiç üyeolmadan faydalanan binlerce kişi oluyor günde. Onlara da mı kızalım ?

Fazla takılmayın. Balık bilmezse Hâlık bilir ...

Hayırdır abi senin space tuşunda problem mi var ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...