Jump to content

Android Double Din İnceleme

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hakikatten çok iyiymiş hayırlı uğurlu olsun.Necvox var bende isteyen varsa satarım ya.Bu cihazdan sonra iştahım kabardı :D

Ben söyleyecektim Veli abi erken davranmış :D 

Aynen öyle

(çemkirmeye katılma modunda devam ) :D

Onur abi güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim almayı düşünenlere yol gösterici bir inceleme.

Eyvallah kardeşim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

11

• honuuu

25

• domestos

9

• EskiGolflü

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ahaha rüyalarıma girer oldu bu durum ya :D çıkıp gelcem abi oğuzhan,sen,ben bi toplanalım :D

Madem toplanıyorsunuz bari hafta sonu toplanıp koyulun yollara Güzelbahçe taraflarında bir kahvaltı olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir dahaki toplantıyı izmirden bekliyorum zaten mümkünse arayı fazla soğutmayalım :)

Toplantılar keyifli olunca, tadı damakta kalıyor... En kısa zamanda bi atraksiyon bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun güle güle kullanın gayet stabil çalışıyo gördüğüm kadarıyla.amdroid cihazlarda tablet v.s. Genelde takılmalar oluyo çalışma esnası da yada geçişlerde.video da böle bişey görmedim başarılı.birde marka ve cihazın özelliklerini yazarmısınız?işlemci ram v.s..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7" değilmi

Düzeltme 8"

radyo ekranına bilgiler gidiyormu?

Radyo ekranına bilgiler track ve radyo frekansı olarak geliyor, şarkı ismi ve radyo yayın bilgisi gelmiyor. Kaynak değişiminde kaynak adı geliyor, radio, dvd, navi, bluetooth vs şeklinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun güle güle kullanın gayet stabil çalışıyo gördüğüm kadarıyla.amdroid cihazlarda tablet v.s. Genelde takılmalar oluyo çalışma esnası da yada geçişlerde.video da böle bişey görmedim başarılı.birde marka ve cihazın özelliklerini yazarmısınız?işlemci ram v.s..

Teşekkürler. Cihazın donanım bilgisini satıcının internet sitesindekiler dışında bilmiyorum, fakat oradakilerden bazı farklılıklar olabilir zira da 7" yazan cihaz 8" :D

Bir ara android store da donanım bilgisi ve performansı veren bir uygulama bulursam oradan bakıp tekrar cevap veririm ama şu an satıcının sitesinde yazan özellikleri aşağıdaki gibi;

Android 2.3,

7 inch TFT LCD Dokunmatik Ekran,

Cortex A8 işlemci ile 1 Ghz. hız,

512 mb. ram,

4 gb. rom (16 gb. artırılabilir rom),

Market,

3G, Wifi (Opsiyonel),

Gps navigasyon,

Bluetooth,

Tv,

Dvd 1080P,

Mp3 mp4 mp5,

Radyo,

Ipod iphone girişleri,

Sd kart, mini usb ve usb flash bellek girişleri,

Geri görüş kamerası,

4.45 watt ses çıkış gücü,

Ayarlanabilir ses parametreleri,

Ayarlanabilir ekran görünümü seçenekleri...

http://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=701848&CatId=bs132220&Fstate=&/Android-Mazda-3-Double-Din,-Multimedya-Cihaz%C4%B1.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolasın abi ne kadar hevesli olsamda şuaralar bakıyorum :) android çok hızlı gelişen bi sistem biraz daha bekleyeyim diyorum.işlemci ve ramlar biraz daha yükselsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın ECUsundan bilgi alıp mı veriyor o verileri tam anlamadım videoda ekstra parça lazım mı?

Oncelikle bir obd2 usb baglantili okuyucu aliyorsunuz ve bunun bir ucunu aracin obd girisine diger ucunuda cihaza bagliyorsunuz boylelikle ekrana ecudan alinan bilgiler geliyor :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oncelikle bir obd2 usb baglantili okuyucu aliyorsunuz ve bunun bir ucunu aracin obd girisine diger ucunuda cihaza bagliyorsunuz boylelikle ekrana ecudan alinan bilgiler geliyor :hi:

Çok teşekkürler hocam  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba,

Harita güncellemesi nasıl oluyor? Ömür boyu ücretsizmi?

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Harita güncellemesi nasıl oluyor? Ömür boyu ücretsizmi?

Teşekkürler

Bence harita güncellemeye çok takılmayın. Sonuçta bu cihazların kasaları, araçlara özel dizayn ediliyor. Mazda 3'ün kokpitine göre kasası dizayn edilen bir cihazı, başka bir marka model araçta kullanamazsınız. Otomobilimi ömrüm boyunca kullanacağım diyorsanız, yukarıda dediklerimi geri alıyorum. :)

Android olsun çamurdan olsun. Android olmayan cihazların ekran hassasiyetleri çok zayıf. Özellikle mp3 menüsünde kılı kırk yarıyorsunuz. Ben bir çok menüyü o yüzden, manyetik kalibrasyon kalemi ile kullanıyorum. Siz bütün araştırmalarınızı bence androidden yana yapın, tecrübeyle sabittir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Android hep aynı mantıkla çalışıyordur bence. Nasıl android bir cep telefonuna uygulama yükleyip çalıştırıyorsanız. Araçların içinde ki multimedia sistemlerde de aynıdır mantık. Uygulama marketinden, nevigasyon uygulamasını indiriyorsunuz o kadardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...