Jump to content

Android Double Din İnceleme

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan hocam merhaba,

Onur merhaba,

Diğer arkadaşlar merhaba;

Okan hocam, ekran koruyucu için Turkcell mağazalarında veya tablet pc , cep telefonu satan yerlerde 8 inch ekran koruyucu satılıyor 1 liraya demiştim sizin arabada cihazın 3G'sini denerken hatırladınız mı? Siz de ok. demiştiniz. Ben o yüzden getirmedim ki size.

3G'de sizde 2 gün sonra mı çalışmıyor. Sizden ricam cihazda önemli uygulamalar falan yoksa bi fabrika ayarlarına dönün veya Onur yapsın bu işlemi, sonra bi deneyin 3G'yi, böylece anlamış oluruz daha net.

Ben de şimdi yazıyorum fabrikaya bakalım ne olabilir sorun.

Wifi kullanıyordunuz internette 3G vazgeçilmez değil ki hocam? wifi ile de interneti kullanabilirsiniz.

Onur kardeşim selam, yoğundum yurtdışına çıktım bi ara, senden şu obd kablo set up'ını nası yaptığını sorucam, Çin'de benim satıcı wifi ile çalışan kablo var diyor, usb veya bluetooth değil, Wifi ile çalışıyormuş, yine 1 tane test için getirtiyorum bence gayet güzel bişeydir ama 50 dolar diyor, alsam da bence o fiyatlara satamam,

Usb kablo gönderdi başka satıcıdan, kurulumunu yapamadık Android apk. lazım, satıcıya sormuş bu kablo android cihazda çalışmaz demiş, bilgisayar için win7 falan set up göndermiş. Yani bilgisayar bağlayabiliyoruz arabaya ve obd bilgilerini görebiliyoruz

Ama Android cihazın set up'ı lazım, sana kabloyla birlikte mi gelmişti, nereden bulabilirim?

merhabalar,isim kürşat galiba giyimkentte misiniz ? bu cihazdan almak istiyorum,giyimkentte iseniz size yakın iş yerim ugrayıp görüşmek isterim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

11

• honuuu

25

• domestos

9

• EskiGolflü

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kursad beyle en son telefon gorusmemde 3g ile calismasi konusunda cozume ulasamadigini soyledi, yani 3g bir sure calisiyor ve sonra nedendir bilinmiyor ama calismamaya basliyor, simdilik 3g den vazgectim modemin para iadesini yapacak, yabanci fotumlari arastirip sonuc alirsam buradan yine bilgilendiririm :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bu cihaz için ön tarafa bir kamera bağlamayı düşünüyorum. Bunun için kamera tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu cihaz için ön tarafa bir kamera bağlamayı düşünüyorum. Bunun için kamera tavsiyesi verebilecek olan var mı?

İlhan yakın zamanda almıştı, forumda aratırsan bulabilirsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eskigolflü de almış, kelebek kamera. ebayde falan buldum birşeyler ama görüntüsü nasıldır bilemedim. öndeki aracın plakası okunmuyorsa, pek bir işe yaramaz.

tam olarak öyle birşey lazım bana. yani sadece kamera fonksiyonu olacak, öyle kayıt şu bu olmayacak. ama kullanıcı tecrübesi lazım bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

eskigolflü de almış, kelebek kamera. ebayde falan buldum birşeyler ama görüntüsü nasıldır bilemedim. öndeki aracın plakası okunmuyorsa, pek bir işe yaramaz.

tam olarak öyle birşey lazım bana. yani sadece kamera fonksiyonu olacak, öyle kayıt şu bu olmayacak. ama kullanıcı tecrübesi lazım bana.

Arka kamera kutu ile geliyor. Öne de kelebek kamera taktırdık.100 tl gibi bir fiyata. Aux in e bağlı giderken yolu izle, ön aracın plakasını gör. kayıt yok gibi sorun yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bey sizdeki cihaz 512 mb olandan mıydı? Uzun süredir kullanıyorsunuz. Genel görüşlerinizi alabilir miyim? Ekran nasıl bluetooth nasıl hızı nasıl? Vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazın üzerinde ses ve kanal ayarı için döndürmeli düğme yok, bu biraz sıkıntı olabilir ama geri kalan özellikleri çok hoşuma gitti.

Cihaz çalışma mantığı olarak bluetooth ile telefonunuza iletişime geçiyor, telefonunuzun ekranını da cihaza kopyalıyor. Aslında telefonu yönetiyorsunuz. Cihazınızın özellikleri telefonunuzla doğru orantılı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bey sizdeki cihaz 512 mb olandan mıydı? Uzun süredir kullanıyorsunuz. Genel görüşlerinizi alabilir miyim? Ekran nasıl bluetooth nasıl hızı nasıl? Vs.

Tabiki. Ben cihazdan genel olarak memnunum. Birçok özelliği mevcut ama benim kulandıklarım; radyo,cd-dvd-mp3 ten müzik dinleme, ön ve arka kamera ile( daha çok arka kamera eşim için), en sık olarak navi özelliğini kullanıyorum. Igo kullanıyorum çok başarılı. 3g modemiyle ilgili sıkıntı var çözülmedi. 3g kullanamıyorum.İzmirden ,Honuu da da aynı sıkıntı oldu.

Araca oturanın gözü kesin takılıyor. Aracı başkalaştırıyor. Ekran filmini bir süre sabrettikten sonra çıkarıp attım. Honuu ipad korumasını ortadan ikiye bölerek kullanıyor gayet iyi olduğunu söylemişti. Komik ama bende koruma aldım 6 aydır hala takacağım :) Direksiyon kumandalarından komut alışıyor sıkıntı yok. ekran çözünürlüğü yeterli bence.

Eksik yönleri 3g ve yazılım güncellemesi olmaması. Android 2.1 gibi bi sürümü var. aklıma gelenler şimdilik bunlar sizin merak ettiğiniz hususlar varsa yardımcı olayım. Ankaraya yolunuz düşerse de inceleme fırsatı olabilir.

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

unutmuşum. Bluetooth sorunsuz. Tel ile bağlanıp rehberimdeki kişileri kendi hafızasına kopyalıyor. Ekrandan arama yapıyorum. Mikrofonu aynanın üzerinde monte. Her konuşma aracın içinden ve içeridekilerin konuşması karşıdan duyulabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bey çok teşekkür ederim yorumlarınız için aslında cihazınızı incelemek isterim nisanın 20 si gibi geleceğim Ankara'ya kısmetse. Benim için en önemli özellik bluetooth. O yüzden özellikle sordum. Bu arada

http://www.mazda-tr.com/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2011-07/eller-bosta-(hands-free)-kitleri/C853V6350/

Bu cihazı kullanan yada bilen duyan var mı arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Izmir de taktırdı olmuş da geri dönüş olmamış servise. O yüzden alet iyi diyor başka birşey diyemiyor servis. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...