Jump to content

Android Double Din İnceleme

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bilgisayarınızdan indirip sd card ile çalıştırabilirsiniz.root olayı hakkında pek bilgim yok fakat tavsiye etmem işlemci üst sürümleri çalıştırmakta zorlanabilir.kasan bir multimedia cihazı arabada saç baş yoldurabilir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

11

• honuuu

25

• domestos

9

• EskiGolflü

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bilgisayarınızdan indirip sd card ile çalıştırabilirsiniz.root olayı hakkında pek bilgim yok fakat tavsiye etmem işlemci üst sürümleri çalıştırmakta zorlanabilir.kasan bir multimedia cihazı arabada saç baş yoldurabilir diye düşünüyorum.

Hiç çekilmez hiiiç.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Forumda özel msjlar ile birbirimize sorduğumuz sorunları, çözümleri, android double din kullanıcıları olarak bu başlık altına toplamaya karar verdik. Onur (honuu) ile birlikte :)

Benim Onur kadar teknik bilgim yok ama netice de son kullanıcıyım.  :)

Böylece cihazı aldığımız Kürşat Bey ve Karelektronik ile ilgili postmarketing hizmet hakkında da cihazı almak isteyenlere bilgi vermiş olabilliriz diye düşündük.

Onur bey ile sıralı msjları asağıda yayınlıyorum.

Tşkkürler  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.

İyi günler android cihazla ilgili bir iki sorum olacak, cihazda kullandiginiz 3g modemin bir resmini yollayabilirmisiniz ve 3g modem kurulumunu nasil yaptiniz acaba, bende ki modem ilk basta calisti sonra calismaz oldu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.

İsmim okan. Komiktir ama ben de 10 gün önce size aynı konuda msj atacaktım. İşler araya girdi atamadım. Bendeki dongle ın üzerinde hsdpa yazıyor kendisi siyah köşesinde kırmızı çizgi var(tatildeyim ve cihaz yanımda değil) bu benim 2. Cihazım. İlkini aldığımda evde pc de çalıştırdım nete pcden bağlandım ancak arabada ertesi gün çalıştıramadık, çok uğraştım bir türlü 3g bağlantısını yapamadım. Normalde ank da yaşıyorum ve kürsat beyle aynı mahallede komsuyuz. O da çok uğrastı bir türlü basaramadı. Sağa solu aradık belki sizi de aramışızdır. En sonunda bir arkadaş ayarları bize söyledi. Ancak o stick ile gene bağlanmadı.aynısından yeni Bir stick getirtti kürsat bey onu takınca çalıştı. Çok  güzel 2 gün kullandım ve 3. Gün hiçbir sebep yokken gitti bağlantı. Ben de bir daha uğraşmadım. Tahminim işyerimin otoparkında araç tüm gün güneş gördüğünden (usb stickte torpidoda yaklaşık 45-50 derece oluyor) devrelerde erime, sıcağa bağlı deformite olduğudur. Çünkü 2 gün sorun yok sonra gene aynı ben de hergün tak çıkar kullanmak zor geldiğinden öyle bıraktım . Kürsat beye de dönüş yapmadım. O çalışıyor biliyordur ihtimalle. Ancak kullanmayı çok istiyorum internetle çok başka bir alet oluyor.

Ayarlar lazımsa size yollayayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3.

Benim de Onur, memnun oldum tanıştığımıza.

Bu durumu Kürşat beye iletmemiz lazım aslında boşu boşuna data hattına para ödeyip duruyorum iki aydır, olmayacaksa boşu boşuna uğraşmayalım bari, daha verdiğimiz kargo paraları da cabası :)

Ben en son konuştuğumda bir modem daha yollayacaktı bakalım ne olaak, hatta bugün bi arayayim son durum neymiş.

Bu arada modem geldiği zaman ayarları nasıl yaptınız diye bir daha rahatsız ederim sizi.

Bir de ben cihazın üzerindeki parlak butonları boyayacağım diye yazmıştım bir yerlerde sizin de aynı niyette olduğunuz gibisinden bir iletinizi okumuştum, hala boyamak isterseniz bilginiz olsun ; butonlar yavaşça çekince çıkıyor yerinden, elinizin kaymaması için bişeyler kullanmanız gerekebilir, sağa sola sallamadan direk çekin, butonun içinde iki tane küçük parça var kırılabilir. Söktükten sonra ince zımparayla biraz zımparaladıktan sonra polisan gümüş rengi sprey boyayla iki kat boyadım, renk plastik aksamla neredeyse aynı renk oludu, bilmeyen anlamaz ama benim gözüm pek alışamadı bir de siyaha boyayacağım bakalım nasıl olacak. Parlak nikajlı halinden iyi olacağını düşünüyorum, denemek isterseniz size de tavsiye ederim iyi günler :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4.

Evet Onur Bey ben de memnun oldum  :)

Kursat bey urunu satarken bana da demişti siyah knob yollayacaktı. Bir de ekran için ince film gönderecekti ancak haber yok  ??? Bence aramadıysanız forum üzerinden msj atarak soralım o forumu takip ediyor maillinden. Böylece hem forumdan cihaz almayı düşünecekler için de postmarketing hizmeti takip etme şansı doğar  ;)

Boya bilgisi için teşekkür ediyorum. Ben de siyaha boyayım bakalım nasıl olacak  :)

Bu arada android marketten birçok prog indirdim ancak çok aktif kullanmıyorum oo şahane diyeceğim bir prog bulamadım. Navi olarak igo kullanıyorum ama çok beğenmiyorum. Mesela didim akbük diye bir ilçe hafızada kayıtlı değil bunun gibi birçok adres yok. Firmware ile güncellemek gerekiyor herhalde. Siz navi prog olarAk ne kullanıyorsunuz ? Sygic güzel ama net gerekiyor.

Faydalı-beğendiğiniz prog olursa öneriseniz sevinirim.

Ben aux çıkışından öne de kelebek kamera bağlattım. Aux a mp3 çalar bağladığım da ön kamera açık birlikte kullanabiliyorum ancak ıpodu softwarei üzerinden kullanamıyorum. Kürsat beye sordum kullanamazsın dedi. Siz ıpod kullanıyor musunuz?

Sevgiler- saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5.

Kürsad beyin Siyah knob konusunda pek yardımcı olabilecegini sanmiyorum cunku cihazi yabanci siteler ve pek cok saticinin ilaninda gordum, hic birinde siyah knob yoktu, fabrikadan ozel talep ve gonderme olayina da pek olasi bakamiyorum ama olursa super olur. O zamana kadar tarif ettigim gibi boyarsaniz da isinizi hayli hayli gorur.

Ekran icin koruyucu filmi de Kursad beyden beklemenize gerek yok, gittigidiyor geya ebayden ucuza ipad ekrani koruyucu filmi alip ekrana uygun boyutlarda keserseniz gayet guzel oluyor. Bir ipad filminden bizim cihazlar icin iki tane kesebiliyorsunu. İlkini yapistirirken beceremezseniz ikincisini kullanirsiniz veya ilki guzel okursa ikincisini yedek yaparsiniz. Suan bende film kapli canim neyle isterse onunla kullaniyorum, çizilecek korkusu yok :)

Forum uzerinden devam edelim ancak multimedya cihaz oneri konusu degilde amdroid double din konusu üzerinden ve mesajlari sirali olarak koyabilirseniz daha anlasilir olur ve kursad beyin takibi icinde uygun konuya yazmis oluruz. Ben giden mesajlarimi kaydetmedigim icin ekleyemiyorum, benim gonderdigim mesajlar halan sizde duruyorsa sirasina gore paylasabilirseniz sevinirim.

Bende marketten birsuru program indirip indirip kaldiriyorum ama dediginiz gibi pek aman aman programlar yok androidde yada ben ios'a alistigim icin android bana yavan geliyor :D en sik kullandigim programlar; yandex twitter instagram facebook ve tabiiki torque bunlarin haricinde de bir yigin program kurdum kaldirdim ama bunlar baki kaldi.

Ben navi olarak bi kac programi beraber kullaniyorum, telefondan googlemaps vazgecilmezim, ufacik cafeler bile arama sonuclarinda cikiyor ge genellikle yeri dogru oluyor, yandexten rotanin trafik yogunluguna bakiyirum arka planda da igo acik sekilde sesli yonlendirme yapiyor. İgonun surumu yetersiz kaliyor bu konuda sizinle ayni fikirdeyim, bi sikintisi var ama bende cozmeye ugrasmadim acikcasi, forumlarda gezip okumak lazim kesin guncel databasei yukleyen birileri vardir. Sygic'i duymustum ama hic kullanmadim, net gereksinimi problem degil iphone uzerinden wirelessla interneti paylasarak kullaniyorum, eger iyiyse sygic gecebilirim.

Aux on kamera baglantisini bende yaptirdim gayet hos oldu, sag koltukta oturanlara ototbus yolculugu tadinda seyahatler yasatiyorum. Kelebek kamera dediginiz tam olarak nasil oluyor tam bir bilgim yok, ben kamerayi tamponun en altindaki bosluga monte ettim, siz nereye yaptiniz montajini acaba?!? Aux kamera acildiginda muzik yayinida auxa geciyor tabi bu sirada aracin kendi aux girisinden muzik yayini iyi oluyor dediginiz gibi. İpod baglantisiyla alakali probleminizi tam olarak anlayamadim ama ben iphonuma yuklu muzikleri iphonu cihazdan cikan iphone baglanti jackina taktiktan sonra uygulamalardan da ipodu secerek dinleyebiliyorum. Sarki degistirebiliyorum, iphonun icindeki sarki listelerini gorup sarki listelerini caldirabiliyorum... Sizinkinde nasil bir problem var bilemedim.

Sayimiz az oldugu icin bilgi alisverisini birakmazsak hayrimiza olacak gibi, merak ettiginiz birseyler olursa cevaplamaktan zevk duyarim iyi aksamlar :hi:

Cep telefonundan yazdigim icin harf hatlari oluyor kusura bakmayin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih cihazı ben 1390 tl ye 2 ay ertelemeli 12 taksitle aldım. 60 tl 3g usb stick. 125 tl ye de ilave ön kamera ve ön+arka kamera montajı ücreti ödedim.

Ama 3g de bir sıkıntı var suan çözmeye çalışıyoruz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok harika bir cihazmış hakkatende, video da çok açıklayıcı olmuş, eline emeğine sağlık.

Evet Onur'un videosunu izleyip ben de almaya karar vermiştim. Video için ben de teş ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri niyeti bozdu galiba :)

benim niyetim hep bozuk zaten :P bende necvox mu var cyclops mu var ondan var işte :) gps'ten genel olarak (%85) memnunum . Olmasa hapı yutarım :) 2 kere de sayesinde hapı yutuyordum dağlara taşlara götürdü :) bendekini ablama vereceğim yada ona andro alacağım bakalım :) zamanı var .

apajyqes.jpg

Kaybolma hatırası :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradan devam etmek daha uygun olacak, teşekkürler elinize sağlık Okan bey :hi:

Sizde ki kelebek kamera nasıl biraey bi resmini paylasabilirmisiniz bir de nereye taktınız tam olarak ön tarafta???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok harika bir cihazmış hakkatende, video da çok açıklayıcı olmuş, eline emeğine sağlık.

Abi biraz tecrübesizlik vardi ama elimizden bu kadar geldi faydalı olduysak ne mutlu :):hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim niyetim hep bozuk zaten :P bende necvox mu var cyclops mu var ondan var işte :) gps'ten genel olarak (%85) memnunum . Olmasa hapı yutarım :) 2 kere de sayesinde hapı yutuyordum dağlara taşlara götürdü :) bendekini ablama vereceğim yada ona andro alacağım bakalım :) zamanı var .

apajyqes.jpg

Kaybolma hatırası :)

Abi kritik hata google mapssiz yola çıkmak :D rotayı kesinlikle google mapse yaptırıyorum, program taksici gibi mübarek super  alternatif sunuyor, alternatifleride yandexe göre seçersin tarfik yoğunluğunu değerlendirip, amelasyon kısmı (sesli yönlendirme, rota takibi, sürat takibi) cihazın navigasyonuna  8)

Tabi yola çıkmak uçuşa hazırlanmak gibi oluyor böyle olunca :) en az 5 dakika bunlarin ameleligini de ben yapıyorum maalesef, yanıma sağlam bir copilot lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi kritik hata google mapssiz yola çıkmak :D rotayı kesinlikle google mapse yaptırıyorum, program taksici gibi mübarek super  alternatif sunuyor, alternatifleride yandexe göre seçersin tarfik yoğunluğunu değerlendirip, amelasyon kısmı (sesli yönlendirme, rota takibi, sürat takibi) cihazın navigasyonuna  8)

Tabi yola çıkmak uçuşa hazırlanmak gibi oluyor böyle olunca :) en az 5 dakika bunlarin ameleligini de ben yapıyorum maalesef, yanıma sağlam bir copilot lazım :D

öyle her zaman yemiyor aşkım :D

Google'dan tabi bakıyorum ama bir dene bakayım Mudanya - Eskişehir rota çıkarmayı :) en kısa rota 100km kısa . Sonra hadi bir yolu deneyelim deyiverdin mi sürprizlere hazır ol :) en önemli nokta , gps'te "bozuk yollardan kaçın" sekmesini sececeksin :) yoksa seni öyle yollardan götürür ki yani nasıl izah edeyim , 160km 5 saat sürdü :D arabada stepne yok, etrafta insan yok, çişin gelmiş , yol desen yol değil dur kalk, taş, kaya, çukur :) öyle işte .

Çok bilen çok yanılır :D en iyi yol da bildigin yoldur, damlaya damlaya da göl olur. Pamukova üzerinden gidecektin hacı nereye gidiyon :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kürsad beyin Siyah knob konusunda pek yardımcı olabilecegini sanmiyorum cunku cihazi yabanci siteler ve pek cok saticinin ilaninda gordum, hic birinde siyah knob yoktu, fabrikadan ozel talep ve gonderme olayina da pek olasi bakamiyorum ama olursa super olur. O zamana kadar tarif ettigim gibi boyarsaniz da isinizi hayli hayli gorur.

Ok.

Ekran icin koruyucu filmi de Kursad beyden beklemenize gerek yok, gittigidiyor geya ebayden ucuza ipad ekrani koruyucu filmi alip ekrana uygun boyutlarda keserseniz gayet guzel oluyor. Bir ipad filminden bizim cihazlar icin iki tane kesebiliyorsunu. İlkini yapistirirken beceremezseniz ikincisini kullanirsiniz veya ilki guzel okursa ikincisini yedek yaparsiniz. Suan bende film kapli canim neyle isterse onunla kullaniyorum, çizilecek korkusu yok :)

Süper fikir.

Forum uzerinden devam edelim ancak multimedya cihaz oneri konusu degilde amdroid double din konusu üzerinden ve mesajlari sirali olarak koyabilirseniz daha anlasilir olur ve kursad beyin takibi icinde uygun konuya yazmis oluruz. Ben giden mesajlarimi kaydetmedigim icin ekleyemiyorum, benim gonderdigim mesajlar halan sizde duruyorsa sirasina gore paylasabilirseniz sevinirim.

Ok

Bende marketten birsuru program indirip indirip kaldiriyorum ama dediginiz gibi pek aman aman programlar yok androidde yada ben ios'a alistigim icin android bana yavan geliyor :D en sik kullandigim programlar; yandex twitter instagram facebook ve tabiiki torque bunlarin haricinde de bir yigin program kurdum kaldirdim ama bunlar baki kaldi.

Ben navi olarak bi kac programi beraber kullaniyorum, telefondan googlemaps vazgecilmezim, ufacik cafeler bile arama sonuclarinda cikiyor ge genellikle yeri dogru oluyor, yandexten rotanin trafik yogunluguna bakiyirum arka planda da igo acik sekilde sesli yonlendirme yapiyor. İgonun surumu yetersiz kaliyor bu konuda sizinle ayni fikirdeyim, bi sikintisi var ama bende cozmeye ugrasmadim acikcasi, forumlarda gezip okumak lazim kesin guncel databasei yukleyen birileri vardir. Sygic'i duymustum ama hic kullanmadim, net gereksinimi problem degil iphone uzerinden wirelessla interneti paylasarak kullaniyorum, eger iyiyse sygic gecebilirim.

Yandex i ist trafiğinde kullandık igo ile kombine. Dediğin gibi süper oldu. Ben de şuan araçta net olmadığından googlemaps i kullanamadım araçta ama cep ile kullandım haritası en güzel ve detaylı olan o gerçekten. Sygic in tam sürümünü kayınço almış onda gördüm. O da fena değil. Ama çok üstün diyemem. Ayırt edici olan yandexin trafik yoğunluğu olayı...

Aux on kamera baglantisini bende yaptirdim gayet hos oldu, sag koltukta oturanlara ototbus yolculugu tadinda seyahatler yasatiyorum. Kelebek kamera dediginiz tam olarak nasil oluyor tam bir bilgim yok, ben kamerayi tamponun en altindaki bosluga monte ettim, siz nereye yaptiniz montajini acaba?!?

Ben plakalığın üst kısmında ön kaputun hemen altına kaputa bitişik monte ettirdim hiç belli olmuyor. Kelebek kamera orjinal kutudan çıkandan biraz daha fazla suya dayanıklı oluyor. Görüntüsü benzer.

Aux kamera acildiginda muzik yayinida auxa geciyor tabi bu sirada aracin kendi aux girisinden muzik yayini iyi oluyor dediginiz gibi. İpod baglantisiyla alakali probleminizi tam olarak anlayamadim ama ben iphonuma yuklu muzikleri iphonu cihazdan cikan iphone baglanti jackina taktiktan sonra uygulamalardan da ipodu secerek dinleyebiliyorum. Sarki degistirebiliyorum, iphonun icindeki sarki listelerini gorup sarki listelerini caldirabiliyorum... Sizinkinde nasil bir problem var bilemedim.

Ben yanlış ifade etmişim. Biraz karışmış söylediklerim. Aux girişine ipodu bağladığımda ipod için olan yazılımı kullanamıyorum. Yoksa torpidodaki iphone jackına bağlarsan sıkıntı yok. Benim ipod çok eski ve sarjı hemen bitiyor ben de kol dayamadan 12 v ile sarj ederken ipodu aux girişine bağlamak istemiştim. Kablo kalabalığı olmasın diye. Normal mp3 olarak çalısıyor o zaman. ıpod yazılımı için torpidodan kullanmak lazım. Bana montajı yapan otoelektrikçi bu iphone jakını çok kullanma iphone için demişti ama sebebini sorduğumda kablo düşük kalite de demişti. Bilmiyorum artık iphone ile o kablodan sıkıntı mı yasadılar ??? Ben de abartıp ipod için de kullanmadım  :)

Sayimiz az oldugu icin bilgi alisverisini birakmazsak hayrimiza olacak gibi, merak ettiginiz birseyler olursa cevaplamaktan zevk duyarim iyi aksamlar :hi:

Cep telefonundan yazdigim icin harf hatlari oluyor kusura bakmayin...

Estağfirullah.

Msjını okudum ama cvp yazamamamıştım. Malum tatil işleri. Nete giremiyoruz pek. Bugün fırsat buldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle her zaman yemiyor aşkım :D

Google'dan tabi bakıyorum ama bir dene bakayım Mudanya - Eskişehir rota çıkarmayı :) en kısa rota 100km kısa . Sonra hadi bir yolu deneyelim deyiverdin mi sürprizlere hazır ol :) en önemli nokta , gps'te "bozuk yollardan kaçın" sekmesini sececeksin :) yoksa seni öyle yollardan götürür ki yani nasıl izah edeyim , 160km 5 saat sürdü :D arabada stepne yok, etrafta insan yok, çişin gelmiş , yol desen yol değil dur kalk, taş, kaya, çukur :) öyle işte .

Çok bilen çok yanılır :D en iyi yol da bildigin yoldur, damlaya damlaya da göl olur. Pamukova üzerinden gidecektin hacı nereye gidiyon :D

Ben genelde en kısa yolu değilde en hızlı rotayı tercih ettiğim için muhtemelen aynı güzergahta aynı rotayı seçmemiş olacaktık abi :) Ama senin icin şöyle bir uygulama daha söyleyeyim abi(androud icin vardır umarım, sende androidcuydin yanlış hatırlamiosam) , Kgm yol durumu:) bunuda açıp rotayı seçtikten sonra inceliyorsun ondan sonra yola çıkıyorsun :) tabi bunlar ileri seviye kullanım usulleri bu kadar extrem durumlarla karşılaşmamak için daha teferruatlı hazırlanmak lazım ama o da ayrı bir külfet :D neyse sana geçmiş olsun abi nediim.

Benim gideceğim yer için yola çıkmam biraz vakit alır, eşimle beraber bindiysek arabaya kesin bıdı bıdı yapar ama çok şükür hiç kaybolmadım, durup yol sorduğum çok nadirdir:)

Hem karada hem havada kullandığım uygulamalar;

4mr2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...