Jump to content

Android Double Din İnceleme

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben genelde en kısa yolu değilde en hızlı rotayı tercih ettiğim için muhtemelen aynı güzergahta aynı rotayı seçmemiş olacaktık abi :) Ama senin icin şöyle bir uygulama daha söyleyeyim abi(androud icin vardır umarım, sende androidcuydin yanlış hatırlamiosam) , Kgm yol durumu:) bunuda açıp rotayı seçtikten sonra inceliyorsun ondan sonra yola çıkıyorsun :) tabi bunlar ileri seviye kullanım usulleri bu kadar extrem durumlarla karşılaşmamak için daha teferruatlı hazırlanmak lazım ama o da ayrı bir külfet :D neyse sana geçmiş olsun abi nediim.

Benim gideceğim yer için yola çıkmam biraz vakit alır, eşimle beraber bindiysek arabaya kesin bıdı bıdı yapar ama çok şükür hiç kaybolmadım, durup yol sorduğum çok nadirdir:)

Hem karada hem havada kullandığım uygulamalar;

4mr2.jpg

nyvetagu.jpg android sux. Ya ben o rotayı kuzene iyilik olsun diye sectim :) ama göynukte bur karışıklık oldu , ineceğin yolun daha bir kötüsüne dondüm , ama mesafe farkı olmayınca hatayı fark etmedim. Geldiğim yolu Eskişehir'luler bilmiyor :D bir kere de böyle yedigollerde olmuştu :) cx5 istiyorum ben , tam maceraya atılamıyorum bu kuzuyla :)

Konuyu da batırdık . Navi iyidir, android Navi candır :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 100
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

11

• honuuu

25

• domestos

9

• EskiGolflü

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Onur istersen bey hitabını bırakalım. Bana Okan de lütfen. Foto çektim ipadten ama yükleyemedim 300 kb ten büyük diyor. Fotoyu kırptım ama kaç kb göremiyorum ipadten. Nasıl ekleyebilirim fotoyu istersen mail adresine yollayayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nyvetagu.jpg android sux. Ya ben o rotayı kuzene iyilik olsun diye sectim :) ama göynukte bur karışıklık oldu , ineceğin yolun daha bir kötüsüne dondüm , ama mesafe farkı olmayınca hatayı fark etmedim. Geldiğim yolu Eskişehir'luler bilmiyor :D bir kere de böyle yedigollerde olmuştu :) cx5 istiyorum ben , tam maceraya atılamıyorum bu kuzuyla :)

Konuyu da batırdık . Navi iyidir, android Navi candır :)

Saglik olsun abi sen iyisin guzu iyi gerisini salla, dedigin gibi en iyisi sana bi cx-5 lazım, konuyada bisey olmaz yaw nolcak hem belki birilerinin isine yarar iki laklağımız :D

Saygılar abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aslında 3-4 saat ve üzeri yola çıkacaksam yolun durumuna bakmam gerektiğini bu tatilde öğrendim. Didimden bursaya düğün için geçen cmtesi sabah yola çıktım balıkesir susurluk arası 5 km yolda çalışma varmış ve tam 2 saat 15 dk trafikte sıkıştık. 10 km/h hız ile gidebildik. Nikahı kaçırdık  :( saat 17.45 te bursa nikah dairesine gelebildik.

Sonra akıllandık  :)

İstanbulda igo ile gps üzerinden, yandex ile cepten kombine çok rahat ettim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saglik olsun abi sen iyisin guzu iyi gerisini salla, dedigin gibi en iyisi sana bi cx-5 lazım, konuyada bisey olmaz yaw nolcak hem belki birilerinin isine yarar iki laklağımız :D

Saygılar abi :D

Aynen ,çok şükür . Yolda kalmadık . Ayı saldırmadı , bir şey olmadı :)

Saygılar Bizden gözüm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur istersen bey hitabını bırakalım. Bana Okan de lütfen. Foto çektim ipadten ama yükleyemedim 300 kb ten büyük diyor. Fotoyu kırptım ama kaç kb göremiyorum ipadten. Nasıl ekleyebilirim fotoyu istersen mail adresine yollayayım

Tabii ki abi siz nasıl uygun görürseniz :)

Foto upload icin ben imageshack kullaniyorum daha sonra linki forum üzerinden paylaşıyorum, ama uğraşmayayım dersen bana mailden yollayabilirsin ben foruma da yüklerim.

Ipod baglantisiyla alakali olarak kabloya güvenemediysen söyle bir kablo var, ben cihazdan çıkan kabloyu iphone docka uzatmak icin kullanacagim yeni siparisini verdim;

http://www.ebay.com/itm/160918146451?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Benzer birsürü kablo var ama dikkat etmen gereken nokta muzik ve video transferi yapabilir ibaresi bulunsun açıklamalarda;

" It can audio output and video output, not only sync and charge."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aslında 3-4 saat ve üzeri yola çıkacaksam yolun durumuna bakmam gerektiğini bu tatilde öğrendim. Didimden bursaya düğün için geçen cmtesi sabah yola çıktım balıkesir susurluk arası 5 km yolda çalışma varmış ve tam 2 saat 15 dk trafikte sıkıştık. 10 km/h hız ile gidebildik. Nikahı kaçırdık  :( saat 17.45 te bursa nikah dairesine gelebildik.

Sonra akıllandık  :)

İstanbulda igo ile gps üzerinden, yandex ile cepten kombine çok rahat ettim. :D

Bayram arifesinde o yollari bayram da yollar felc olmasin diye gecici sureligine acmislardi galiba calismalara devam etmeye baslamislar demek ki. Bende Yol yapim tabelalarini tamamen kaldirmayip üzerine çuval geçirmelerine anlam verememiştim meğer daha devam edecekleri içinmiş... Sag salim kazasız belasız vardıysanız gec kalmanizin cok onemi yok aslinda, allah korusun haberlerde cok cikiyor düğün yolundaki trafik cenazeleri. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha güzeli ( yeni Mazda 3 sedan dizel at kırmızı :) ) senin olsun inş...

ne güzel insanlar var bu forumda yarabbi :)

görüyorum ve artırıyorum :) Allah sana vergiden muaf 2.2 turbo dizel skyaktive nasip etsin D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha güzeli ( yeni Mazda 3 sedan dizel at kırmızı :) ) senin olsun inş...

ne güzel insanlar var bu forumda yarabbi :)

görüyorum ve artırıyorum :) Allah sana vergiden muaf 2.2 turbo dizel skyaktive nasip etsin D

:-[:-[ :-[ Bende Mazda'nın rx-8 yerine çıkaracağı shinhari konsept yeni rotary'sinden istiyorum.  :dua: :dua: :dua:

8:) 8:) 8:) Mümkünse SİYAH  ;D ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:-[:-[ :-[ Bende Mazda'nın rx-8 yerine çıkaracağı shinhari konsept yeni rotary'sinden istiyorum.  :dua: :dua: :dua:

8:) 8:) 8:) Mümkünse SİYAH  ;D ;D ;D

buldun hacıyı kap duayı tabi köfte seni :) Allah full donanımlısını nasip etsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buldun hacıyı kap duayı tabi köfte seni :) Allah full donanımlısını nasip etsin :)

Ohh Allah razı olsun abi, araba gelsin bende benzin için her gece dua ederim artık :D 105 beygirde bile gaza gelip bu kadar basıyorsam7geziyorsam Rx-8 benim ocağıma incir ağacı diker :D

Bu arada borcumuz ne kadar ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ohh Allah razı olsun abi, araba gelsin bende benzin için her gece dua ederim artık :D 105 beygirde bile gaza gelip bu kadar basıyorsam7geziyorsam Rx-8 benim ocağıma incir ağacı diker :D

Bu arada borcumuz ne kadar ???

gez kardeşim gez, 3 günlük dünya zaten :)

Borcun orta şekerli, konak'tami olur , bornova'da mı olur bilmem artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen gel de; kahve sorun değil, ama gül gibi Karşıyaka dururken ne işimiz var Konak'ta Bornova'da. :)

Abi yeter bu konuyuda fena macunladık, adminler gelmeden uzayalım :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan hocam merhaba,

Onur merhaba,

Diğer arkadaşlar merhaba;

Okan hocam, ekran koruyucu için Turkcell mağazalarında veya tablet pc , cep telefonu satan yerlerde 8 inch ekran koruyucu satılıyor 1 liraya demiştim sizin arabada cihazın 3G'sini denerken hatırladınız mı? Siz de ok. demiştiniz. Ben o yüzden getirmedim ki size.

3G'de sizde 2 gün sonra mı çalışmıyor. Sizden ricam cihazda önemli uygulamalar falan yoksa bi fabrika ayarlarına dönün veya Onur yapsın bu işlemi, sonra bi deneyin 3G'yi, böylece anlamış oluruz daha net.

Ben de şimdi yazıyorum fabrikaya bakalım ne olabilir sorun.

Wifi kullanıyordunuz internette 3G vazgeçilmez değil ki hocam? wifi ile de interneti kullanabilirsiniz.

Onur kardeşim selam, yoğundum yurtdışına çıktım bi ara, senden şu obd kablo set up'ını nası yaptığını sorucam, Çin'de benim satıcı wifi ile çalışan kablo var diyor, usb veya bluetooth değil, Wifi ile çalışıyormuş, yine 1 tane test için getirtiyorum bence gayet güzel bişeydir ama 50 dolar diyor, alsam da bence o fiyatlara satamam,

Usb kablo gönderdi başka satıcıdan, kurulumunu yapamadık Android apk. lazım, satıcıya sormuş bu kablo android cihazda çalışmaz demiş, bilgisayar için win7 falan set up göndermiş. Yani bilgisayar bağlayabiliyoruz arabaya ve obd bilgilerini görebiliyoruz

Ama Android cihazın set up'ı lazım, sana kabloyla birlikte mi gelmişti, nereden bulabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben fabrika ayarlarina döndürüp deneyeyim ama en son konuştuğumuzda hatırlatmıştım elimde 3g modem yok şuan, en son diger modemlerle birlikte son yolladığın siyah modemi de çalışmıyor diye yollamıştım.

Sorun 3gnin vazgeçilmez olması değil abi, arabayı ben kullanırken hadi iphone üzerinden interneti paylaşıma açıp wifi ile kullanabiliyorum ama genelde eşim kullanıyor ve onun telefonunda böyle bir özellik ve imkanı yok. Hem cihazda devamlı sabit internet olmasıda tabii ki tercihimiz :)

Obd çıkışından cihazda veri alabilmek için maalesef usb bağlantılı olması şart, ve torque programınında pro yani paralı versiyonunu yüklemek gerekiyor. Ücrestiz versiyonu maalesef çalışmıyor bizim cihazlarda. Obd'nin kablosuz bağlanması ile ilgili olarak wifi üzerinden bağlantıya birşey diyemeyeeğim ama bluetooth üzerinden bağlanan obd cihazlarıda çalışmıyor, usb şart.Yabancı forumlarda cihazı root ederek bluetooth üzerinden çalıştıranlar var fakat root ettikleri cihazlar universal cihazlar olduğu için gerekli dosyalar bizim oem cihazlarla uyumlu olmayacağı kanaatindeyim, ve root ederek bluetooth üzeinden çalıştırmaya uğraşmaktansa usb bağlantısı üzerinden cihazı kurcalamadan orjinal haliyle çalıştırmayı tercih/tavsiye  ederim.

Plakalık lambasının yerine takılan kamera ile ilgili bir gelişme varmı  abi bu arada??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...