Jump to content

Kaportadaki dolu çökükleri

sga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mrb arkadaşlar. İki gün önce Antep'de felaket dolu yağdı. Ceviz hatta yumurta büyüklüğünde dolu taneleri vardı. Arabamın tavan bagaj ve motor kabutun üzerine düşen taneler arabada göçüklere neden oldu. Bu Göçükleri çözümü varmı. Servise gittim. Sıraya koydular artık ne zaman sıra gelir bilmem. Kaskodan yaptırsam delinirmi? Tutanak falan tutulması gerekiyormu Kasko için?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Autoking boyasız göçük giderme işlemleri yapıyor vakumlu cihazlarıyla.Boya'da herhangi bir işlem yoksa kaskonun size verdiği 4 adet mini onarım var.Onları kullanarak yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.Tabi abilerim daha iyi bilir ama kasko delinmeden yapılabiliyor bunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Âmin sagolun. Ben gitmedim arkadaş gitmiş 800 sıradaymış. 1500 tl masraf çıkarmış. Karayolunda delineceğini söylemişler. Hasar kaydıda çıkar demişler. Serviste yaptıracak artık. Orda biraz daha ön sıralardayım :) yine benim arabamda  hasar yok okadar. Diğer markalarda daha fazla. Benim arabada 20 ye yakın göçük var. Arkadaşında 200 den fazla. camı patlatan bile olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...