Jump to content

RX-8 'in 2010 kasası mı, 2003-2009 kasası mı daha güzel?

Revivo73
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Görsellik zevk meselesi. Kimisi beğenir kimisi beğenmez.

Yeni kasa mazda 3 kullanmama rağmen eski kasaları daha çok seviyorum. Daha estetik daha karizmatik geliyor bana. Kimisine de yeni kasa güzel görünüyor mesela.

Ama teknolojik olarak bakarsak hertürlü yeni kasa tabi ki. Sonuçta YENİ :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajınızı değiştirimenize gerek yok. Sonradan yazılan mesajlara da resim eklenebiliyor.

Bunu ispatlamanıza gerek olduğunuda sanmıyorum. Görsellik sonuçta zevk meselesi.

:) Hm benim aracı gören güvenlik kamerası, malum araca hırsızlık veya sapıklık amacıyla zarar verenleri caydırmak ve tespit amaçlı. Aracın önünde poz vererek resim çektirenleri yayınladığımda, kamerayı amaç dışı kullanmış olacağım; fakat diğer taraftan bir resim bin kelimeye bedeldir misali yayınlamak isterim. Sorun; forumda bir gönderinin düzeltme süresi olan 30dk (veya 1 saat herneyse) sonrasında gönderi içeriğini gönderi sahibinin dahi değiştirememesi. O tür engeli olan forumlarda genelde sonradan başımı ağrıtabilecek hiçbir içerik ve bilhassa resim göndermemeye gayret ediyorum, mesele bundan ibaret.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

arkadaşlar .dış görünüm için yorum yapmiycam çünkü görece bir durum.kimi beğenir kimiside beğenmez.ben özellikle mekanik aksamdaki değişikliklere dikkatinizi çekmek istiyorum.özellikle yağlama sistemine.bilindiği üzere bu araçlarda çift yağlama sistemi var. 

1. normal araçlarda olduğu gibi,motor iç yağlaması. grank ,yataklar,grang tutucular v.s  

2. hausing yüzeylerini ve apex leri yağlamak.aşırı sürtünmeden dolayı oluşacak tahribatı engellemektir.

S1 lerde bu ikinci yağlama sistemi iki noktadan ve damlama sistemiyle yapılan bir teknik kullanılmıştır

R3 lerde ise ,kullanılan iki pompayla ve üç ayrı noktadan yapılan bir yağlama sistemi var.pompalar yaklaşık 2,5 bar basıncıyla ve enjeksiyon kullanarak püskürtme yoluyla bunu yapıyor.dolaysıyla daha fazla yüzeyi daha az yağ kullanarak yağlıyor.dolaysıyla motor ömrüne ciddi  şekilde etkisi var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ekrem teknik açıdan yorum yapmış ve teknik olarak tabi ki de düzeltmeler, geliştirmeler yapılacaktır. Bu açıdan R3 daha mı iyidir, teknik olarak daha iyidir fakat bence sadece ortalama kullanım şartlarında daha iyidir, yoksa bakım ve kullanıma özel dikkat eden için her iki kasa da teknik olarak aynı iyiliktedir.

Görünüm zevktir kişiye göre değişir. R3 güzel midir? Güzeldir ancak efsane olmak başka birşeydir. Bu konuyu açtığım 2013'te bu yönü doğrulayan yorumlar da gelmişti. Her güzel efsane olamaz .) Bu akşam aracı yıkadıktan sonra birkaç resim cektim. Gölgede siyah ta olunca tam net cıkmamış ancak yine de...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkiside güzel, benim tercihim seri 1 den yana oldu. Fiyatı diğerine göre daha uygun, ama işin aslı ilk defa x-men 2 de gördüğümde aklımı almıştı.

İkisi arasındaki farkı 56 corvette ile 58 corvette arasındaki farka benzetiyorum. İkisi de birbirinden güzel :) Belki bir gün bu güzelliklerden birine de sahip olabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...