Jump to content

Mazdalar Yanyana

anamur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O apartmana taşınasım geldi. Geçen baumax ın önünde malın biri geldi bana "abi bunun markası ne?, çin malı mı? " dedi. Yok dedim Papua yeni gine malı dedim, bozuldu gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda kırılamamış Efe'nin rekoru var. Adamın oturduğu sitede 5 taneydi sanırım Mazda var. Aralarında birde RX-8 vardı galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Komşulara verdin mi gazı iş tamam, genelde bakıyorum oto parklarda kimde ne araç varsa aynısından karşıya parkeden de alıyor, bu tip kompleksleri satışa dönüştürmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O apartmana taşınasım geldi. Geçen baumax ın önünde malın biri geldi bana "abi bunun markası ne?, çin malı mı? " dedi. Yok dedim Papua yeni gine malı dedim, bozuldu gitti.

:) :) :)

İyi demissin. Bu arada profil fotografini her gordugumde imreniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) :) :)

İyi demissin. Bu arada profil fotografini her gordugumde imreniyorum.

:D Belimdeki siyatik nedeniyle uzun zamandır dalış yapamıyorum, böyle kenardan oltaya talim ediyoruz işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda kırılamamış Efe'nin rekoru var. Adamın oturduğu sitede 5 taneydi sanırım Mazda var. Aralarında birde RX-8 vardı galiba.

(Atıyorum) Mazda populasyonunun 5 olduğu Anamurda, 4ünü yanyana görmek bence daha büyük tesadüftür. :D

İstanbul Ankara da olur tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

(Atıyorum) Mazda populasyonunun 5 olduğu Anamurda, 4ünü yanyana görmek bence daha büyük tesadüftür. :D

İstanbul Ankara da olur tabii.

Anamur toplantısı yapılsa; %80'lik katılım başarısı garanti...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D Belimdeki siyatik nedeniyle uzun zamandır dalış yapamıyorum, böyle kenardan oltaya talim ediyoruz işte...

geçmiş olsun...

ancak küçük fiziki rahatsızlıklar olabilir bodrumda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet RX8 ile yanyana park ediyoruz hep ona dikkat ediyoruz.Simdi bitane de Mazda 5 ve 2009 sedan 3 eklendi gri.

Alt tarafta da 323 practica sedanlar var uc tane.

Kac yapar? 10  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet RX8 ile yanyana park ediyoruz hep ona dikkat ediyoruz.Simdi bitane de Mazda 5 ve 2009 sedan 3 eklendi gri.

Devlet Bahçeli aritmetigi olmuş :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne güzel site orası öyle.

:o

Peki bu 10 kişiden kaçı foruma üye veya bilgisi var ??

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...