Jump to content

Mtutun'un CX-5 Alip Tum Forumu Keklemesi

Onur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 136
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

16

• domestos

17

• Onur

22

• mtutun

43

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yok yeğenim politika yok! Mazda parayı 3 ve 6 dan kazandı bugüne kadar. Tamam şimdi CX-5 eklendi, az biraz 5 eklendi, MX-5 ile beklediklerinden fazla yaptılar vb. Ama esas para her zaman 2 temel direk olan 3 ve 6'dan geldi.

Diğer modellerle elde ettiği tecrübe, birikim, dizayn unsurlarını doğal olarak Mazda fiyatın ve sınıfın kaldırabileceği ölçüde de temel direkleri olan 3 ve 6 serisine yasıtıyor. MX-5 tek yönlü, RX-8 çift yönlü bir araç. Mazda 3 bu araçların temel özelliklerinde onlar kadar iyi olmasa bile, hepsinden bir parçayı alarak çok yönlü bir araç oluyor...

CX-5'in güvenlik ve yol tutuşunu anlatırlarken, kıyaslanan aracın Mazda 3 HB olduğuna dikkat çekerim. Hatta CX-5'e SUV pazarının Mazda 3 HB'si diye hitap ettiler. Ve Mazda 3'ten iyi yol tuttuğu söyleniyordu bir yerlerde vb...

Birçok marka, pahalı ve üst sınıf araçlar üretir, ucuz ve alt sınıf araçlar üretir. Ancak üst sınıf bir aracına bir altta yer alan benchmark aracının yol tutuşunu kriter alamaz. Bu Mazda'nın, her müşterisi ile, her fiyat seiyesinde ve her sınıfta, Mazda'yı Mazda yapan nitelikleri paylaşma tutkusunu gösteriyor...

ahahha senden iyi politikacı olur dayı :D sesli güldüm :) 3ü1 arada ile haftasonu bir bursa yapayım. Yoldan ayrı tutmamak lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır öyle değil!  Mazda 2'deki 2 rakamı, size bu aracın Mazda 3'teki herşeyi sağladığını ancak sadece 2 kişinin konforuna yetecek boyutta olduğunu gösterir...

Şekersiz içmek isteyenler de o zaman Mazda2 mi alsın ? :D 2si bir arada hesaaabı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır öyle değil!  Mazda 2'deki 2 rakamı, size bu aracın Mazda 3'teki herşeyi sağladığını ancak sadece 2 kişinin konforuna yetecek boyutta olduğunu gösterir...

Ne çok bilmediğimiz şey var şu dünyada :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne kadar igrenc ve orta okul seviyesinde ergen esprileri bunlar arkadas. kitliyorum acmicam bi daha.

Doğru dürüst espri yapınca da hem anlamıyorsun hem de olay oluyor... Gerenk yok.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakterim gereği ne kimseyi satarım, ne de arkasından iş çeviririm! Şimdi Japon gibi efendi ve saygılı bir insan hayatını, emeğini koymuş, 2 üçgenden motor yapmış! Ve sadece 200 küsür bin adet bulunan bu nadir ve nadide parçadan da 1 adedini Dünya'daki milyarlarca insan arasından bana emanet etmeye takdir göstermiş. Ben de Gökten ne yağmış ki, yer kabul etmesin, mantığı ile sahip çıkmışım, beslemiş, büyütmüşüm. Öz evladım gibi sevmişim...

Satmak ne demek? Heyhat! yaşımız ilerliyor tabii, birgün Japon'un emanetini devretmemiz gerekecek, fiziki imkanlarımız onun hakkını vermeye yetmediğinde. O gün eğer Bilbo Baggins ile müşerref olamaz isek, geleceğimiz yer emanetin değerini bilenlerin arası olacaktır...

mtutun abi hayırlı olsun  :nazar: . rx8i satarsan haber ver bizlere de değerlendirelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakterim gereği ne kimseyi satarım, ne de arkasından iş çeviririm! Şimdi Japon gibi efendi ve saygılı bir insan hayatını, emeğini koymuş, 2 üçgenden motor yapmış! Ve sadece 200 küsür bin adet bulunan bu nadir ve nadide parçadan da 1 adedini Dünya'daki milyarlarca insan arasından bana emanet etmeye takdir göstermiş. Ben de Gökten ne yağmış ki, yer kabul etmesin, mantığı ile sahip çıkmışım, beslemiş, büyütmüşüm. Öz evladım gibi sevmişim...

Satmak ne demek? Heyhat! yaşımız ilerliyor tabii, birgün Japon'un emanetini devretmemiz gerekecek, fiziki imkanlarımız onun hakkını vermeye yetmediğinde. O gün eğer Bilbo Baggins ile müşerref olamaz isek, geleceğimiz yer emanetin değerini bilenlerin arası olacaktır...

bilbo bagins sensin sana frodo lazim, frodo da napti malum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi benim arabanın konsepti 'Kodommu Oturtorom!'  Bu sebeple kendimi Gollum'a benzetiyorum, hem kafiye uyuyor, hem de simalarımız! Yani Bilbo oluyor kıymetliyi devredeceğimiz. Ha ondan sonrası Frodo, bana ..maz!  Ben emaneti veren kadar sorumluluk alırım.

bilbo bagins sensin sana frodo lazim, frodo da napti malum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi benim arabanın konsepti 'Kodommu Oturtorom!'  Bu sebeple kendimi Gollum'a benzetiyorum, hem kafiye uyuyor, hem de simalarımız! Yani Bilbo oluyor kıymetliyi devredeceğimiz. Ha ondan sonrası Frodo, bana ..maz!  Ben emaneti veren kadar sorumluluk alırım.

dikkat et tayflara yakalanma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar derin bilgim yok 3. Dünya hakkında. Ayrıca savaşa karşı olduğum için Star Wars da sevmiyorum. Bence Başbakan hazır Obama'ya gitmişken şu İmparator'un da nasıl ineceğini görüşse iyi olurdu. Ama o öldüydü galiba! Eminim bir yerden fırlar çıkar ileri tarihlerde...

Ben Trek'çiyim biraz. Ama filmlerini pek sevmem, dizilerini severim. Filmler klasik aksiyon filmleri, çünkü sinemaya gelen izleyiciyi hemen etkilemesi ve kuşatması lazım. Bu da hareket ve efektlerle oluyor. Diziler de ise, daha fazla düşünmeye ve hayal etmeye sevk etme olayı vardı...

dikkat et tayflara yakalanma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar derin bilgim yok 3. Dünya hakkında. Ayrıca savaşa karşı olduğum için Star Wars da sevmiyorum. Bence Başbakan hazır Obama'ya gitmişken şu İmparator'un da nasıl ineceğini görüşse iyi olurdu. Ama o öldüydü galiba! Eminim bir yerden fırlar çıkar ileri tarihlerde...

Ben Trek'çiyim biraz. Ama filmlerini pek sevmem, dizilerini severim. Filmler klasik aksiyon filmleri, çünkü sinemaya gelen izleyiciyi hemen etkilemesi ve kuşatması lazım. Bu da hareket ve efektlerle oluyor. Diziler de ise, daha fazla düşünmeye ve hayal etmeye sevk etme olayı vardı...

orta dunyayi ve galaktik evreni bana sor dayi sana uzun uzun anlatayim :) cekinme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta Dünya, orta direğin yaşadığı yer anlamında mı? O zaman Türkiye Alt Dünya'ya doğru kayıyor...

Galaktik Evren de nedir? Galaksideki ilk ihtilali yapan kişi mi?

orta dunyayi ve galaktik evreni bana sor dayi sana uzun uzun anlatayim :) cekinme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orta Dünya, orta direğin yaşadığı yer anlamında mı? O zaman Türkiye Alt Dünya'ya doğru kayıyor...

Galaktik Evren de nedir? Galaksideki ilk ihtilali yapan kişi mi?

hee dayi he he oyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...