Jump to content

Mtutun'un CX-5 Alip Tum Forumu Keklemesi

Onur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tipin musait yakisir :)

bu arada jaffa olayinin

lotr, sw veya st ile alakasi yok

stargate ile ilgili bir dava o, oda konumuzla alakali degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 136
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

16

• domestos

17

• Onur

22

• mtutun

43

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Anladım ne demek istediğini? Demek ki ben de biliyorum o dili!  Portakalı karga kaptı demek, Jaffa Kree...

Ben bir ara Jaffa'ca öğrenmiştim. Benim de bilgim vardır :D

Jaffa .. Kree :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sw; station wagon,  sti le olacak (i kaymıştı senin yazında) ama lotr ne????

bu arada jaffa olayinin

lotr, sw veya st ile alakasi yok

stargate ile ilgili bir dava o, oda konumuzla alakali degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfurullah! Yanlış anlama olduysa kusuruma bakmayasın. Şaka yapıp, güldürmeye calışıyordum...

döveydin yeriydi valla abi! üçgenden motor yapmıştan ziyade geliştirmiş desek daha iyi olmaz mı? rahmetliye ayıp olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

döveydin yeriydi valla abi! üçgenden motor yapmıştan ziyade geliştirmiş desek daha iyi olmaz mı? rahmetliye ayıp olur.

Mustafa abinin üslubuyla zaten o cümle ile; rahmetliye sonsuz hürmet edilmiş oluyor...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Dayı cx-5'i satmaya niyetlenirsen haber ver, hafif bir heves kıpraşması olduğu an bekliyorum  :)

O konuda Mustafa abi sıra yazıyor, talep o kadar çok yani... İlk ben rezerve yaptırdım, sıra yazdır gardaşş

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuda Mustafa abi sıra yazıyor, talep o kadar çok yani... İlk ben rezerve yaptırdım, sıra yazdır gardaşş

:D

Ben istanbul'a daha yakınım naber :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu bu kadar takmayın gençler. Sizi mi kıracağız, hisseli girersiniz bizim CX-5'e veya devre mülk olarak yaparız. Hiç olmadıysa, bir tane daha alır, birisini Veli'ye, diğerini Foti'ye satarız...

Sağlık iyi olsun da, fani olaylara çözüm mü yok?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu bu kadar takmayın gençler. Sizi mi kıracağız, hisseli girersiniz bizim CX-5'e veya devre mülk olarak yaparız. Hiç olmadıysa, bir tane daha alır, birisini Veli'ye, diğerini Foti'ye satarız...

Bence de veli abi ile ortak girelim. millet sığıra giriyor biz de cx5' girelim. 1 ay sende kalır,bir ay bende. servisi de okan'da yaptırır bölüşürüz :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben istanbul'a daha yakınım naber :D

Bende araç yok, haksız rekabet açısından mesafe olayını kriter kabul etmiyorum... :)

Devre mülk harika bir çözüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...