Jump to content

Practica Spoiler

speedyaziz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaslar yeni bir practica aldım ve aracıma spoiler takmak istiyorum daha önceki aracıma epey zorlu bir şekilde 92 93 kasa hondanın spoon rüzgarlıgını monte ettım tekrardan ugrasmak istemiyorum bu araca hazır uyabılcek spoiler öneriniz varmı eksiden poliset üretiyormuş bu araclara fakat şimdi üretmiyor bildigim kadarıyla cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim 3 4 aydır arıyorum bende çoğu japon çıkmacıları aradım ama malesef yok gibi bi yol yordam bulursan haber ver artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk taktıgımda bende böle düşünmüştüm fakat yakıtımda bi değişiklik yoktu ama bende bu kanıdaydım :) arkadaşlar bugun gittim fibercime yok arkadaş anca baska aracınkini yapıyolar benorjinalini istiyom ama yok artık yolda gördügüm bi practıcacıya Allah rızası için spoilerini verirmisin 1 günlüne dicem kalıbını aldırmak için  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben cıkmacılarada göz atcam varsa alıp hemen kalıbını cıkartcam bari practıcacılara bi yararımız olsun aslında bi tane bulsak cogaltırızda fibercide sorunn işte yarın topkapıda car tuning var oraya gitcem  inş ayarlaya bılıriz olmadı baska aracınkini uydurcam artık napalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim biz söyle birşey düşündük ama aydında böyle birşey ve yer olmadığı için senin denemen lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-honda-civic-96-98-typer-spoyler-x-power-tuning-121990628/detay

bu spoileri uyarlaabilirsek çok güzel durur diye düşünüyorum buda cama monte edilmiş durumda bizimkide camda duracak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ürün bizzat denemiştir bizim araçların camın üstüne cıkıntısı var orda ve oturması cok zor ayrıca tam oturması lazım bu tip spoilerlerin agırlık merkezi arkada oldugu için direk düşüyo ben vidalamıştım ufagını resimlerdeki aracta ki bu spoiler sıfıra sıfır bı sekılde otrursa belki olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

merhabalar :) uzun bır aradan sonra tekrar giriyorum,çok şukur practicamda aldıgımda üzerinde vardı,oncekı 2 practicamda yoktu,suankı practicam bel altı boya istemesine ragmen bu orj. rüzgarlık sayesınde ok gibi duruyor.. bulursanız kesınlıkle orj, rüzgarllığını tavsıye ederim, tekrar selamlar,,( ayrıca bır bılgısı olan varsa lantis için uyumlu spor yaylar bizim practicalara uygunmudur ?? )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...