Jump to content

2013 Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 15 Haziran

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hafta sonu servis yolları gözüktü. Peki, çok sık sorulan ve cevap vermekten yorulduğunuz bir soru ama Ankara'da hangi servisi tercih edeceğim ben? Hala kararsızım...

6-7 sene önceki kadrosunu koruyorsa (ki bazı ayrılmalar duydum) hiç düşünmeden HERTER derim. Ancak 7 senedir Bodrum da olduğum için şimdiki durumları hakkında hiçbir fikrim yok.Ama o zamanlar HERTER gerçekten çok ama çok kaliteli bir servisti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• A-Lee

15

• naziii

22

• domestos

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ohhhhhşşş. Yaylar 287 tl'ye geldi. Hazır gitmişken disklere de tornalama operasyonu yaptırayım bari

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakım kampanyasında bakım indirime dahil değil bu işten bir şey anlayan var mı Allah aşkına?

Demek ki aksesuar stoğunu eritmek niyetindeler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanı bi görebilsem daha çok şey söyleyebilecem ama ben daha ilanı göremedim. Eklenen resimleri mesai saati içerisinde göstermiyor bizim bilgisayarlar. Bu nedenle ilanı bile göremedim, içeriğini tam olarak öğrenemedim  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman metin kısmını yazalım.

Otomobil sahiplerinin bilmediği bir şey var:

En iyi fiyat mazda servislerinde!

Periyodik bakım 169TL*

15 Haziran'a kadar servise gelenlere bakım haricindeki işlemlerde %25 indirim ve bonus kart'a 8 taksit fırsatı.

* Mazda 3 için geçerli KDV hariç bakım fiyatıdır. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişimi ve bakım işçiliğini kapsamaktadır. Diğer modellerin indirimli bakım fiyatlarını bayilerimizden öğrenebilirsiniz. Fırsatlar, kampanyaya katılan bayilerde geçerlidir.

İlan bu şekilde. Anladığım kadarıya bakım ücretinde de indirim yapılmış ve rutin bakım ücreti bu (ki pek de indirimli fiyat değil bence) bunun haricinde aksesuar, yedek parça ve isteğe bağlı diğer onarımlarda da %25 indirim var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman metin kısmını yazalım.

Otomobil sahiplerinin bilmediği bir şey var:

En iyi fiyat mazda servislerinde!

Periyodik bakım 169TL*

15 Haziran'a kadar servise gelenlere bakım haricindeki işlemlerde %25 indirim ve bonus kart'a 8 taksit fırsatı.

* Mazda 3 için geçerli KDV hariç bakım fiyatıdır. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişimi ve bakım işçiliğini kapsamaktadır. Diğer modellerin indirimli bakım fiyatlarını bayilerimizden öğrenebilirsiniz. Fırsatlar, kampanyaya katılan bayilerde geçerlidir.

İlan bu şekilde. Anladığım kadarıya bakım ücretinde de indirim yapılmış ve rutin bakım ücreti bu (ki pek de indirimli fiyat değil bence) bunun haricinde aksesuar, yedek parça ve isteğe bağlı diğer onarımlarda da %25 indirim var.

Teşekkür ederim.Faydalı oldu. En azından eve gidene kadar merakımı yendim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanliz bir sey duydum arkadaslar eski model arabalar kampanyaya dahil degil diyorlar.. mesela 2000 model mazda 323 dahil degil deniliyor.. ne derece dogru bilmem ama mazda böyle bir ayrim yaparsa müsterilerine en büyük ayibi yapar. Yani herkes maddi durumuna göre araci tercih yapiyor. mazda müsterilerine karsi böyle bir siniflandirmaya girmez diye ümit ediyorum. Gerci yarin netlik kazanir. Ama eğer doğruysa Sayın YURDAKUL göreve geldiğinde ilk dediği şey Verimsiz Bayilerle vedalaşırız demişti... Bende Bayiler verimsiz değil Mazda Genel Müdürlüğünü düzeltseniz yeterli  demiştim. Eğer Böyle bir ayrıma girerlerse gerçekten sormak isterim. Bayilerin hala verimsiz olduğunu düşünüyormusunuz diye... Mazda kullanicilarini sirf bu zihniyetten dolayi hep yan sanayiye yönlendirdiniz cünkü. madem indirim olacak kapsamlı olsun... senelerdir elinizde bekletilen parcalari elinizden cikarmis olursunuz. Müsterilerinizde memnun kalir. Ama bu ayrımı yaparsanız bizlere çok ayıp etmiş olursunuz. İnsallah duyduğum doğru değil bütün mazda parçalarında indirim vardır. Saygılarımla....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Yayınlanan bülteni ekliyorum. Bir yaş sınırı konmamış...

Otomobil sahiplerinin bilmediği bir şey var: En iyi fiyat Mazda Servislerinde

• Periyodik bakım yalnızca 169TL*

• Bakım harici işlemlerde %25 indirim

• Bonus Kart‘a 8 taksit fırsatı

İstanbul, 24 Mayıs 2013. Mazda Türkiye, yaz gelmeden aracının bakımına önem veren müşterilerinin güvenliği ve rahatlığı için cazip ve ilgi çekici bir yaz kampanyası başlattı. Mazda araçlarına tutkuyla bağlı ve yaz aylarına sorunsuz girmek isteyen Mazda sahipleri 25 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Mazda yetkili servislerini ziyaret ederek uygun fiyat imkanları ile periyodik bakımlarını yaptırabilecekler.

Kampanya ile ilgili olarak Mazda Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tamer Atsan: “Yaz kampanyası kapsamında bakım haricindeki işlemlerde mevcut cazip fiyatlarımız üzerinden %25 yedek parça indiriminin uygulanacağı avantajlı bir servis kampanyası başlattık. Ayrıca 169TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım hizmetinin sunulacağı kampanyada Garanti Bonus Kart sahiplerine 8 taksit imkanı bulunuyor. Tüm Mazda kullanıcılarını Türkiye genelinde faaliyet gösteren Mazda Yetkili Servislerine  kampanya kapsamında en iyi fiyat imkanlarından faydalanabilmeleri için davet ediyoruz” dedi.

Kampanya kapsamında, %25 indirim fırsatından faydalanmak için en yakın Mazda Yetkili Servisine uğramanız yeterli…

* Mazda3 için geçerli KDV hariç bakım fiyatıdır. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişimi ve bakım işçiliğini kapsamaktadır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üstadim insallah öyledir ben 5 aydir kampanya olacak diye araca bakim yaptirmadim. amortisörleri degistirecem trigeri baski balata rulmani degistirecem sirf simdiye kadar orjinal parca taktim simdiden sonrada orjinal kullanayim diye ama böyle bir ayrima girerlerse cok ayip ederler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda masrafları kısacam diye bakım kampanyalarını da bitirdi en sonunda türkiye gercekten mazdanın en karlı işletmesi olacak hemi de araç dahi satmadan

çünkü maaşlar hariç masraf sıfır ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda damlayı aradım dün.bi indirim kampanyası varmış % 25 dedim doğrudur dedi.peki ön tamponu boyatmak istiyorum oda dahil mi dedim hayır dedi. Daha taksit olayını sormadım bile:s.benim yukarda yazılanlara bakınca bakım 169 + kdv ve boya % 25 indirimli olması gerekiyo ben mi yanlış anladım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis kampanyası gazetede ki yerini almış durumda fakat bu kadar az mazda sahibi varken servis kampanyası değil de araba reklamı verselerdi daha iyi olurdu ama servisin fiyatının ucuz olduğunun da öğretilmesi lazım halka tabi.. akıllıca bir reklam olmuş bence ;) he bizim guzuya eski kampanyadan dolayı servis bedava orası ayrı sizler için paylaştım :D:egy:

post-8923-141695294345_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ÖZETLE:

Telafuz edilen bakım rakamları zaten %25 indirilmiş rakamlar. O sebeple bakımlar ayrıca birdaha %25 indirimden muaf tutulmuşlar.

Tüm mekanik parça ve işçiliklerinde bu indirimler mümkün.

Tüm aksesuarlarda bu indirimler mümkün.

Tüm butik ve kişisel ürünlerde bu indirim mümkün.

Boya-kaporta malzeme ve işçiliklerinde bu indirimler yok.

UMARIM FAYDALI OLUR.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Okan, açıklayıcı oldu. Keşke bülten ve ilanlar da bu kadar açıklayıcı olsa idi. İnsanların aklında soru işaretleri bırakıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...