Jump to content

Kasko Yardım

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

12

• Selman

9

• Mücahit

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ahanda kırmızı arabaya pahalı kasko  ;D adamlarda biliyo tabi rengin kralını ya,kırmızı olsun 10 lira fazla olsun  8)

Okan bu mesajımı neden görmezden geliyon ki sen  ;D  :D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konpile yani. :fiuw:

Tam konpile sayılmaz benim gördüklerim daha çok, araba manda, içindeki sığır şeklinde eşleşiyorlar...Böylece bir seferde gerekli olan iki büyükbaş adedini tutturarak, alıyorsun belgeyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan bu mesajımı neden görmezden geliyon ki sen  ;D  :D  :D

Görmezden gelmiyorum abi, şimdi gördüm... Kırmızının sporluğuna bişey dediğim yok, yalnızca Mazda3 HB'e yakışmıyo bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

yaf yeni geldim servisten, ön camı degiştircektik çatlagın yürümesi üzerine.. aksigorta camın yan sanayi olanını tamamen karsılıyormus, orjinal cam istiyosak 150 kagıt daa vermemiz lazımmıs.. cok sacma geldi bana ne de olsa arabayı orjinal haliyle kaskoluyorsunuz, ve herhangi bir parcasında bir sorun meydana geldiginde eski haline getirmek için yine eskiden var olan yani orjinal parca kullanılması gerekir ve bu parcanın fiyatının tamamınıda kasko sirketinin ödemesi gerekir.. bu böle deil midir yani ben mi yanlıs biliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerci onada eyvallah dedik ama bu seferde babamın imzası gerekti ruhsat sahibi olduu için.. yinede her türlü sacma bi durum ya neyse.. merak ettim bu tür bi furumla karsılasan oldumu die..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşın AkSigorta poliçesinde yan sanayi cam 2 kere orjinal cam bir kere karşılanır yazıyormuş..

Benim sigorta acentemden de sorgulatıyorum. Çok saçma öyle şey olmaz dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

.. merak ettim bu tür bi furumla karsılasan oldumu die..

Ben hiç furumla karşılaşmadım, bu furum ne ola ki O0

Şaka bi yana, başımıza gelmişti; olay aynen bööle cereyan ediyor maalesef..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, acentem der ki, Bunun böyle olmaması gerekir, değişen camın muhakkak faturası alınsın, ücret sigortadan tahsil edilebilirmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki bu diger sigorta şirketlerinde de mi böle?? mesela anadolu sigorta?

Arkadaşlar, acentem der ki, Bunun böyle olmaması gerekir, değişen camın muhakkak faturası alınsın, ücret sigortadan tahsil edilebilirmiş.

aksigorta mı abi senin şirket?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok benimki Başak Sigorta. Ama dediğim gibi AkSigorta poliçesi olan bir arkadaşta muadil 2 kere, orjinal 1 kere değişir şeklinde bir ibare varmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ben aradım şimdi Ebru Hn. izinliymiş görüşemedim...

Benim poliçede şöyle bir ifade var, "Anlaşmalı cam servislerinden başka yerde cam değiştirilirse bunun 150 liradan az olmamak üzere % 20 si sigortalı tarafından ödenir" diyor.

Demek ki Yeni, Aksigorta'nın anlaşmalı cam servisi değil, bundan çıkan sonuç bu.... Anlaşmalı cam servisini bulup orijinal cam istiyorum demek gerekir, tabii ne yapıcaklar, Yeni'den alıp takıcaklar ve sen fark vermeyeceksin...

Bilmem anlatabildim mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AkSigorta ya tlf açıp sordun mu ?

yok abi sormadım da ara tatilde memlekete gidince babama imzalatcam zaten evrakları falan o arar sorar neyin nesidir die gerekirse alır facalarını, daa etkili konusur die düsündüm..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...