Jump to content

Kasko Yardım

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İrfan ben aradım şimdi Ebru Hn. izinliymiş görüşemedim...

Benim poliçede şöyle bir ifade var, "Anlaşmalı cam servislerinden başka yerde cam değiştirilirse bunun 150 liradan az olmamak üzere % 20 si sigortalı tarafından ödenir" diyor.

Demek ki Yeni, Aksigorta'nın anlaşmalı cam servisi değil, bundan çıkan sonuç bu.... Anlaşmalı cam servisini bulup orijinal cam istiyorum demek gerekir, tabii ne yapıcaklar, Yeni'den alıp takıcaklar ve sen fark vermeyeceksin...

Bilmem anlatabildim mi?

Bülent Abi söledi şurda şurda sigortanın anlasmalı bi camcısı var dedi gidersen orasıda degisir dedi ama ben yine yan sanayi camla değiştirecekler diye anladım yanlıs anlamısta olabilirim, aynı malzemeyle aynı is yapılacaksa serviste yapılsın die düsündüm.. o zaman camcının yolunu tutacaz ara tatil dönüsü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

12

• Selman

9

• Mücahit

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Senin yapacağın şu, önce serviste orijinal camı damgalarını falan iyice inceliyeceksin ya da arabanın üstündekini, sonra da gidip "Ben orijinal cam istiyorum" diyeceksin anlaşmalı cam servisine, "Beklersin, yan sanayi hazırda var diyecekler" sen de "Beklerim" diyeceksin, cam çatlak nasılsa patlamış değil, onlar da paşa paşa Yeni'den alıp takacaklar..... Aslında bu madde ilgisiz camcılarla anlaşmalı suistimallerin önüne geçmek için, dediğim gibi yaparsan sorun olmaz...

Bülent'e bizim kule başlarını sordun mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi anladım saol, öle yapcam yazık 150ytlye..

yok abi ondan ümidi coktan kestigim icin hic aklıma bile gelmedi ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anadolu sigorta herşeyi öder ve çok hızlı öder, en azından 10 sene öncesine kadar öyleydi... Buna karşılık primleri dudak uçuklatır...

12 yıldır anadolu sigortaya yaptırıyordum, gerçektende hemen öderler insanı uğraştırmazlar ama bu sene hakkaten dudak uçuklattılar ve güneş sigortaya yaptırdım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arabanın fiyatına göre kasko ücretleri değişirmi.Mesela 9 bin ytl lik :D bi araç için ne  kaddara full kasko olur.İçindeki müzik sisteminin çalınması durmunuda eklersek bu bedel kaça çıkar?Tahmini bi bilginiz varmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O fiyata tazminat ödemezler, yalnızca poliçe verirler....:D

5 yıllık indirim ve %50 ayrıca indirimi var,Allah gerek etmesin 3 gün sonra alırım 30 binimi  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arabanın fiyatına göre kasko ücretleri değişirmi.Mesela 9 bin ytl lik :D bi araç için ne  kaddara full kasko olur.İçindeki müzik sisteminin çalınması durmunuda eklersek bu bedel kaça çıkar?Tahmini bi bilginiz varmı.

fiyatına, model yılına ve yedek parça fiyatlarına göre değişir kasko fiyatı ve ufak bi farkta içindeki extra aksesuar için eklenir bedele
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...