Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Önü böyle çıksın yeter, arka önemli  değil, geri geri parkederiz  ;D

Başka bir bakış açısı,  arabanın içinde iken ne önünü ne de arkasını görüyoruz :D

Arkamızdaki adam düşünsün :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Paranoid, Polaroid bozukluk hepsi var. Ben delinin hasıyım, öz be öz Bakırköy doğumluyum. O zamanlar biz İncirli yolunu kestiğimizde kendimizi bir şey sanıyorduk ya da Rumeli'de 50 kişinin arasına daldığımızda! Adamlar Taksim'i ele geçirdi arkadaş, Tomas bize komas dediler, panzerin önünde durdular. Şimdi ben geçmişimle nasıl övüneceğim???? Ben de kendimi Mazda'ya vurdum, ne yapayım?

Abi Paranoid Bozukluk seziyorum ilk paragrafta :) bunları forum başkanlığına oy toplamak için mi yapıyorsun, gerçi bizim milletin çoğu bayılır delinin arkasından gitmeye kendisi gibisini sonunda gördüğü için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paranoid, Polaroid bozukluk hepsi var. Ben delinin hasıyım, öz be öz Bakırköy doğumluyum. O zamanlar biz İncirli yolunu kestiğimizde kendimizi bir şey sanıyorduk ya da Rumeli'de 50 kişinin arasına daldığımızda! Adamlar Taksim'i ele geçirdi arkadaş, Tomas bize komas dediler, panzerin önünde durdular. Şimdi ben geçmişimle nasıl övüneceğim???? Ben de kendimi Mazda'ya vurdum, ne yapayım?

abi sende böyle barikat yıkar gibi yıkıyorsun ortalığı :D ben seni görünce mazdayı saklayacam :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

f9a2b43f1de8774f4505964d835c90c6.jpg    bu arabayı alırsanız arkadan böyle gözükeceksiniz.... son uyarım  :D

sedancıların arkadan nasıl gözükeceği henüz belli değil ama yandan böyle  :D

2014-Mazda3-4_thumb%25255B1%25255D.jpg?imgmax=800

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç benziyor ama tam olarak bu değil... önü de arkası da farklı...

Bayiler bilir. Bilir de söylemezler ama. Yassah hemşerim olduğundan değil, nemrutluk ederler gıcıklığına.

Size broşürü, kataloğu her bişeyi vermişlerdir Okan bey. Paylaşsanıza az biraz. Forum kardeşliği nerde kaldı yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiler bilir. Bilir de söylemezler ama. Yassah hemşerim olduğundan değil, nemrutluk ederler gıcıklığına.

Size broşürü, kataloğu her bişeyi vermişlerdir Okan bey. Paylaşsanıza az biraz. Forum kardeşliği nerde kaldı yahu :)

Okan'ı tanıma fırsatı bulduğum için söyleyebilirim ki, hiç bir nemrutluğu veya bu tipte gıcıklığı yok.

Genel olarak gizlenen bir şey varsa da; bu görevinin gerektirdiği ticari sırlara girer, hoş karşılamamız gerekir...

Ege bölgesi toplantısında; yeni kasa Mazda3 ün ses getireceğini söylemişti... Bekleyelim hep beraber görelim derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önden de arkadan da güzel olacak,burda işi bozan;bence;fotoğrafın çekim açısı ve kalitesi.Yalnız sedanın duruşu çok hoşuma gitti.2015'i beklesek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizayn, kalite hikaye bu memlekette, 1.5 dizel otomatik olsun çamurdan olsun.

Harika tespit...

Çamurdan olunca da, ürik asitle yıkılma ihtimali var kimsenin umurunda değil.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...