Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ama ilk fotoğraflar benden geldi  :hi: hatırlatayım :D

ulen Google'a Mazda 3 2014 yazinca o site geliyor zaten :) ben senin yaşında 626'ya düz kontak yapıp kaçırıyordum naber :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiii bir MazdaclubTR espiriki dir Egecim. Ondan şeyetti Fatih.

Değil mi Fatih?

abi yaşlandık , genclere kıl oluyorum artık :P aksi ihtiyar mod:on

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626'yı bilmem de mazda6'lara düz kontak yapmak imkansız immobilizerden dolayı  :D  zaten araba kaçırmak tarzım değil :D daha çok trafiğe kapalı yollarda, garajda vale hizmeti vs.  daha çok babam gezdiriyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626'yı bilmem de mazda6'lara düz kontak yapmak imkansız immobilizerden dolayı  :D  zaten araba kaçırmak tarzım değil :D daha çok trafiğe kapalı yollarda, garajda vale hizmeti vs.  daha çok babam gezdiriyor  :D

İmmobilizerli araçlar nasıl çalınıyor ben onu anlamış değilim...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmmobilizerli araçlar nasıl çalınıyor ben onu anlamış değilim...

8:)

immobilizerli araçları çalmanın iki yolu: 1- IVECO veya ISUZU marka bir vinççinin yakın tanıdığı olmak :D            2- Araç sahibinin evini soyup anahtarı çalıp, garaja inip arabayı çalmak başka yolu yok :D                 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

immobilizerli araçları çalmanın iki yolu: 1- IVECO veya ISUZU marka bir vinççinin yakın tanıdığı olmak :D            2- Araç sahibinin evini soyup anahtarı çalıp, garaja inip arabayı çalmak başka yolu yok :D               

Bu ihtimal dışında da çalınan bir çok araç gördüğüm için bu soruyu sormuştum, adamlar hertürlü sistemi devre dışı bırakmayı beceriyor demek ki.

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hihi :) çalmıyoruz kaçırıyoruz . Yedek anahtar diye bir şey var :) immoya da kod atılıyor merak etme sen :)

Bizim zamanımızda bu kadar trafik ve sert yasa yoktu. Gece 10'da çıkardım bir polisler bir de ben olurdum yolda . Şimdi yapılacak is değil . Yeğenim de senin yaşında , özeniyor bazen :) çekiyorum kulaklarını . Ehliyetsiz birine çarparsan Allah korusun , cinayet sucu sayılıyor artık .

Neyse Mazda 3'e gelirsek ; ben kararsız kaldım . 3'mü 6'mı diye :) 1.5 dizel otomatik olursa alırız gönlümüzde ne varsa :) acayip kafiye oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hihi :) çalmıyoruz kaçırıyoruz . Yedek anahtar diye bir şey var :) immoya da kod atılıyor merak etme sen :)

Bizim zamanımızda bu kadar trafik ve sert yasa yoktu. Gece 10'da çıkardım bir polisler bir de ben olurdum yolda . Şimdi yapılacak is değil . Yeğenim de senin yaşında , özeniyor bazen :) çekiyorum kulaklarını . Ehliyetsiz birine çarparsan Allah korusun , cinayet sucu sayılıyor artık .

Neyse Mazda 3'e gelirsek ; ben kararsız kaldım . 3'mü 6'mı diye :) 1.5 dizel otomatik olursa alırız gönlümüzde ne varsa :) acayip kafiye oldu :)

yok ben özenmem yapan adamı da eleştiririm  :jedi:  çoğu insanın para vererek sahip olduğu konforu ben bedavadan yaşıyorum daha ne isteyeyim. millet özel şöförlere o kadar para bayılırken ben bedavaya geziyorum :D  trafiğe kapalı yerlerde ve garajdan çıkmak amaçlı sürüyorum zaten.. ama ehliyeti aldığım zaman kimse beni tutamayacak  >:(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedan yoksa ben de yokum...

:D

Seni üzmek istemem Veli, sevdiğim bir arkadaşımsın, lakin dünyada bütün yeni araçlar HB üzerinden tasarlanır sonra da sedan çakması yapılır, alışın artık kardeşim gerçek bu...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 1.5 skyactive-G  100 ps imiş. Biraz hayal kırıklığı değilmi ? Gerçi 0-62 mil 10.8 sn imiş.105 bg den daha iyi. Buda daha hafif olduğu için olsa gerek .Keşke şöyle 1.6 120 bg falan olsa idi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 1.5 skyactive-G  100 ps imiş. Biraz hayal kırıklığı değilmi ? Gerçi 0-62 mil 10.8 sn imiş.105 bg den daha iyi. Buda daha hafif olduğu için olsa gerek .Keşke şöyle 1.6 120 bg falan olsa idi..

fotifoti abimiz 120hp olacağını söylüyor tr'ye geleceklerin  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk etapta gelecek motor 1.5 benzinli 100 hp. Gücü görüp hemen eleştirmeyin. Motorun gerçek amacı sınıfının en iyi tüketimini elde etmek. Buna rağmen skyactiv hafif şasi sayesinde eski 3 ten biraz daha performanslı. Mazda ne diyordu? Daha çok performans için, daha güçlü değil, daha hafif yapacaklar. 1 yıl sonra da 1.6 skyactiv dizel gelecek.

3 aynen CX5 platformunu paylaşıyor. Yani mükemmel sürüş dinamizmi ve konforu bekleyin. Bu alt yapı CX5 gibi daha yüksek ve ağır araçta neler yapabiliyor ki, 3 için düşünemiyorum...

CX5 ve 6'nın tüm donanımları ve daha fazlası var. Bunların ne kadarı gelir, bilmiyorum. Ama  bir Mazda'da ilk kez internet bağlantısı, head up display, ön arka yan proximety sensör, mesafe ayarlı (radar kontrollü) cruise control (bu 6 da var, CX5 de yok) vb...

İç mekan harika! Neredeyse yeni BMW 3 serisi tadında ve ayarında. Avrupa'da iç mekan inanılmaz beğenildi, bir Audi'nin içine koyun yadırganmaz diyenler ve CX5 ve 6'dan daha iyi diyenler çok.

Yine dış mekan Avrupa'da çok beğenildi. Şimdiden Audi A3, VW Golf, BMW 1 gibi araçlar arasında en şıklardan olacağı konuşuluyor.

Kısaca ve inşallah hepiniz Üçün Birini alacaksınız!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...