Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk etapta gelecek motor 1.5 benzinli 100 hp. Gücü görüp hemen eleştirmeyin. Motorun gerçek amacı sınıfının en iyi tüketimini elde etmek. Buna rağmen skyactiv hafif şasi sayesinde eski 3 ten biraz daha performanslı. Mazda ne diyordu? Daha çok performans için, daha güçlü değil, daha hafif yapacaklar. 1 yıl sonra da 1.6 skyactiv dizel gelecek.

3 aynen CX5 platformunu paylaşıyor. Yani mükemmel sürüş dinamizmi ve konforu bekleyin. Bu alt yapı CX5 gibi daha yüksek ve ağır araçta neler yapabiliyor ki, 3 için düşünemiyorum...

CX5 ve 6'nın tüm donanımları ve daha fazlası var. Bunların ne kadarı gelir, bilmiyorum. Ama  bir Mazda'da ilk kez internet bağlantısı, head up display, ön arka yan proximety sensör, mesafe ayarlı (radar kontrollü) cruise control (bu 6 da var, CX5 de yok) vb...

İç mekan harika! Neredeyse yeni BMW 3 serisi tadında ve ayarında. Avrupa'da iç mekan inanılmaz beğenildi, bir Audi'nin içine koyun yadırganmaz diyenler ve CX5 ve 6'dan daha iyi diyenler çok.

Yine dış mekan Avrupa'da çok beğenildi. Şimdiden Audi A3, VW Golf, BMW 1 gibi araçlar arasında en şıklardan olacağı konuşuluyor.

Kısaca ve inşallah hepiniz Üçün Birini alacaksınız!

ön arka yan proximety sensör      abi bu ne demek oluyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben de seni üzmek istemiyorum, Selman Abi... Duygularımız benziyor yani...

Seni üzmek istemem Veli, sevdiğim bir arkadaşımsın, lakin dünyada bütün yeni araçlar HB üzerinden tasarlanır sonra da sedan çakması yapılır, alışın artık kardeşim gerçek bu...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın içinde, önünde, yanında ve arkasında 18 yaş altı potansiyel gelecek Mazda müşterisi var mı? sensörü...

ön arka yan proximety sensör      abi bu ne demek oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın içinde, önünde, yanında ve arkasında 18 yaş altı potansiyel gelecek Mazda müşterisi var mı? sensörü...

banane ya o kadar iyilik yaptım fotolar paylaştım videolar yolladım kimse iyi davranmıyor bana  :nea: :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper bir dizayn olmuş, ben çok begendim, heleki iç dizayn, pencere kenarı kalörifer ızgaralarını orta ızgaralarla aynı stilde üretmişler ya daha ne olsun , eski kasadaki yuvarlar ızgaralara çok gıcıktım ben , gösterge panelide çok şık vede dijital. Bu kasanında yeni 6 gibi ödül alması çok muhtemel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abi 1.5 100 bg gelecek diyor mazdaclub ekibi 1.5 120 bg diyor hangisi doğru :)

Onlara bir sunum yapılmış sanırım. En doğru bilgiyi sunumu dinleyenler verir herhalde. Ben onların yalancısıyım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onlara bir sunum yapılmış sanırım. En doğru bilgiyi sunumu dinleyenler verir herhalde. Ben onların yalancısıyım :D

Olmaz ki patron :) 120 diye heveslendirdin sonra 100 olabilir diyorsun :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar  :hi:

Yeni Mazda 3, mazda severlere hayırlı olsun  :tey:

Tahmin edilen tasarımlara çok benziyor. Genel olarak güzel tabi canlı görmek lazım. Yeni araçlarda bombeli strüktür daha çok olduğu için fotoğraflar yanıltabiliyor. Arka kısımda hoşlanmadığım yerler var. Agresif görünmesi hoş ama tavanı kısa tutup arka camı çok yatık yapmışlar. Araç kambur gibi duruyor. Bekleyip sedanı görmek lazım. Motor olarak ta beygir gücü düşük geldi bana, hafif kasa ile beraber önceki modelden performans pek farklı değildir. Yakıt tüketimi düşmüştür, eyvallah. Ama rakip modellerde daha düşük cclerde turbo ile birlikte çok güzel rakamlarda beygir güçleri alınabiliyor. 1.6 180hp motor olabilirdi. Ama mazdanın genel çizgisi düşük arıza olduğu için turboya mesafeli olması normal diye düşünüyorum. 1.6 dizeli beklemek lazım.  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İngiltere'de önemli dergilerin hepsi, bir basın bültenine dayanarak 100 hp yazmışlar. İngiltere'ye farklı motor gideceğini sanmıyorum. İleride gelecek olan 1.6 dizel olmasın 120 bg? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

banane ya o kadar iyilik yaptım fotolar paylaştım videolar yolladım kimse iyi davranmıyor bana  :nea: :'(

oy oy yerim seni :) gel dayının yanına bakayım şöyle :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İngiltere'de önemli dergilerin hepsi, bir basın bültenine dayanarak 100 hp yazmışlar. İngiltere'ye farklı motor gideceğini sanmıyorum. İleride gelecek olan 1.6 dizel olmasın 120 bg?

abi kesin bilgi verdim teessüf ediyorum :) 120 beygir gelecek . Ayrıca 1.5 dizel düz ve otm olarak gelecek . Gelecekte bir gün gelecek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi kesin bilgi verdim teessüf ediyorum :) 120 beygir gelecek . Ayrıca 1.5 dizel düz ve otm olarak gelecek . Gelecekte bir gün gelecek :)

Abi dizel 1.5 mi gelecek ?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...