Jump to content

Practica'ya Lantis Yayları Uyar mı ?

Guest DRIVER
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar

Practica aracım için 40mm yay buldum ama lantıs e uyumlu, peki lantisin yaylarıyla practicanın yayları bırbırne uygunmu? Ben yaklasık aynı çapları gordum ama kafamda soru işareti olduğu için almadım.Yardımlarınız için teşekkür ederim. tekrar selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba, bu bahsettiğinz spor yay mı acaba? bnde familia için arıyorum 98 model ama yurtiçinde imkansız gibi.. 92-96 1.5 civicler için olan spor yaylar olabilir diye duydum ama araştırmadım henüz. belki siz öğrenirseniz burda da paylaşır msnz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
:hi: merhaba arkadaşlar. benim araçta normal yay var. spor değil ama lantis yayları yani. uyar tabikide. kestir iki diş olsun bitsin derim. ama durumun iyiyse zamanın varsa orjinal al derim hocam. :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantis yayları diye almıştık uyumlu diye, ama o yaylar benim yaylardan çap olarak büyük geldi,olmadı,bende 4 amortisöre coil over yaptırıp işimi halletmiştim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki bu nasıl olduda benim araca uydu ;)

büyük ihtimal, benim aldığım yer lantis yayı derken bile yanlış söyledi, ben bu durumu yaşamadan önce lantis ve practica amortisör ,helezon yapısının  aynı olduğunu biliyordum. demekki doğruymuş..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...