Jump to content

15-16 Haziran(Cmt-Pzr) Mazda Bostanlar Mazda6 Test Sürüşü Etkinliği

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emregc

4

• İlhan

10

• mtutun

9

• EgeG

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Halk uyandı geliyor :) ...

Bu kadar az adet satılıp da yolda çok görmemizin bir diğer nedeni adamların aracı kullanmadan duramaması :), Kapının önünde durdumu yaz günü fena dürter adamı bu araçlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar az adet satılıp da yolda çok görmemizin bir diğer nedeni adamların aracı kullanmadan duramaması :), Kapının önünde durdumu yaz günü fena dürter adamı bu araçlar...

abi asıl sebebi test arabalarının çok olması :D 34 Jb plakalı cx5ler neden o kadar çok var sanıyorsunuz :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazılarını dürtmüyor olsa gerek Emre. Salı günü Onur'la beraber Evo'ya gittik. Ustalardan birisi Rx-8'in ön kaputunu sökmüş, motor aksamında bir çok şeyi sökmüş. Ön tampona oturup, ayaklarını motorun olduğu bölümün içinde toplayarak. Hararetli hararetli çalışıyor....

Dedik kolay gelsin ustam, hayırdır neyi var bu RX-8'in....

Aldığımız cevap karşısında, önce ustanın şaka yaptığını düşündük. :)

RX-8 uzun süre otoparkta, kullanılmadan yattığı için !!!!!!!!!!!

"FARE" kaputun içine girip yuva yapmış. Ne var ne yok kemirmiş. Haliyle de otomobil çalışmıyor.

Aracın motor aksamına baktık, inanılmaz derecede bakımsız, kirli, küf, pas ve oksit içindeydi. Çok uzun süre yatmış olsa gerek. Yazık ki ne yazık.. Onur'la içimiz cızzzz etti vallahi.

Lpg takılan Ferrari gibi, bu durumu da Japon'lara bildirsek mi filan dedik. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Bostanlar Facebook üzerinden oluşturup, gönderdikleri etkinlik davetini şu an itibari ile iptal ettiler. Bunun bildirimi geldi biraz önce facebookta.

Facebook sayfaları çok aceleye gelmiş olsa gerek. Kurumsal sayfaları vahim ama, kişi gibi açılmış durumda.

Organizasyon gerçekte de iptalmidir bilmem. Ama facebook sayfasındaki etkinlik davetini neden iptal ederler sormak lazım.

Çok amatörce işler bunlar...Üzülüyorum, üzülüyorum, üzülüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an itibari ile de Mazda Bostanlar'ın facebook sayfalarındaki bildirimini kopyalıyorum.

"YENİ MAZDA 6 TEST SÜRÜŞÜ ETKİNLİĞİ

15-16 HAZİRAN GÜNLERİ YAPILMASI PLANLANAN TEST SÜRÜŞÜ ETKİNLİĞİMİZ İPTAL EDİLMİŞTİR. SİZ DEĞERLİ DOSTLARIMIZA BİLGİSİNE."

Büyük harfler için kusura bakmayın, var olanı kopyaladım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü gideceksen şnorkelini almayı unutma.

Pazar gün muhtemelen gelebilirim, geçen aracı servise götürdüğümde Merser'de kırmızı bir tane vardı. Gerçekten inanılmaz olmuş araç, fuarda bu kadar güzel gözükmüyordu sanki:) Satıldığı için testi bırakın içini bile göremedim. Onun için muhtemelen Pazar giderim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MX5 gibi dar bir otomobilin bol satılması bence müşteriyi yanıltıcı bir tutum!

mazda3ten daaha fazla satıyormuş :D cx5i bilemem fakat mx5 satışları bence çok arttı artık bol bol mx5 görüyorum caddede gezi parkı kutlamalrında 2 tane gördüm  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amanın bugün ben biraz kullanayım, rezil olmak da var!

Bazılarını dürtmüyor olsa gerek Emre. Salı günü Onur'la beraber Evo'ya gittik. Ustalardan birisi Rx-8'in ön kaputunu sökmüş, motor aksamında bir çok şeyi sökmüş. Ön tampona oturup, ayaklarını motorun olduğu bölümün içinde toplayarak. Hararetli hararetli çalışıyor....

Dedik kolay gelsin ustam, hayırdır neyi var bu RX-8'in....

Aldığımız cevap karşısında, önce ustanın şaka yaptığını düşündük. :)

RX-8 uzun süre otoparkta, kullanılmadan yattığı için !!!!!!!!!!!

"FARE" kaputun içine girip yuva yapmış. Ne var ne yok kemirmiş. Haliyle de otomobil çalışmıyor.

Aracın motor aksamına baktık, inanılmaz derecede bakımsız, kirli, küf, pas ve oksit içindeydi. Çok uzun süre yatmış olsa gerek. Yazık ki ne yazık.. Onur'la içimiz cızzzz etti vallahi.

Lpg takılan Ferrari gibi, bu durumu da Japon'lara bildirsek mi filan dedik. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü gideceksen şnorkelini almayı unutma.

Gerek kalmadı abi:)

Yav bi skyactiv kullanamadık, abi 10 gün içerisinde bir test sürüşü yapamazsam sana gelicem ona göre:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başımın üzerine, bizde skyactiv,spaceactiv hepsi var...

Gerek kalmadı abi:)

Yav bi skyactiv kullanamadık, abi 10 gün içerisinde bir test sürüşü yapamazsam sana gelicem ona göre:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...