Jump to content

2012 Aralık ayı çıkışlı aracımı satmaya karar verdim

erdincyavuz

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ergün YAVUZ; Mazda'yı koruyup kollaman takdire şayan..

Fabrikadan üst düzey bir yetkili bu yazılarını görse, son model bir Mazda 6 gönderirdi sana.. Ben yetkili olsaydım emin ol gönderirdim.

Bir zamanlar bende de 1992 model Mazda 323 vardı. O otomobili Mazda yetkilileri görse, elimden alır, bana sıfırıı hediye ederlerdi..  8)

Müzelik gibiydi, hala unutamadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düşünceleriniz için teşekkür ediyorum real 35.kesinlikle reklam yapmadım,yapmam da...ben onlara güveniyorum.mazda 6 verseler de almam.ama isterim ki insanlar bilerek alsınlar....adamların rastgele araba ürettiklerini sanmasınlar.şekli şemali benim hoşuma gider,ben alırım.sen beğenmezsin,almazsın.bu tartışılmaz.ama bu arabayı neden aldın diyenler emin olun bu markaya binmemiş insanlardır.ben senin hoşuna gitmemesini sorgulamıyorsam,sen beni neden sorguluyorsun?bu marka bana hitap ediyor ki alıyoruz.2008 yılında 91 model 626 nın amortisörlerini değiştik,adam ne desin?bunlar fabrika amortisörleri...ha bozuk muydu?değildi....ben onları bakım anlamında değişmiştim,onarım anlamında değil...yine Kyoto markaydı...demek ki adamlar bu işi biliyorlar...güvenerek aldım,pişman hiç olmadım.reklam da yapmadım.mazda merkezden de beklentim yok...onlardan sadece servisleri adam gibi seçmelerini istiyorum o kadar...bazı servislerin bu markayı da haketmediklerini de buradan ifade ediyorum.selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Herşey tamam ancak birşey komik geldi o da Audi A3'e premium denilmesi. Audi A3 kötüdür demiyorum, iyi araçtır ancak sorun fiyatının Türkiye'de kazık olması, değerinin arabası olmaması. Yani şişirilmiş fiyatı sayesinde ancak premium olabilir, kendisi değil.

A3 premiumsa A4 ve adını bilmediğim daha üst versiyonlar ne o zaman?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşey tamam ancak birşey komik geldi o da Audi A3'e premium denilmesi. Audi A3 kötüdür demiyorum, iyi araçtır ancak sorun fiyatının Türkiye'de kazık olması, değerinin arabası olmaması. Yani şişirilmiş fiyatı sayesinde ancak premium olabilir, kendisi değil.

A3 premiumsa A4 ve adını bilmediğim daha üst versiyonlar ne o zaman?

Teşekkür ediyorum, konu ilk açıldığındaki duygularıma tercüman olmuşsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...