Jump to content

Yakıt Tüketimi Nasıl Düşürülür ?

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kilolu üyeler diye genelleme yaparak, Mustafa Abi'yi kastetmediğin açıkça ortada İlhan...

:P

:D

Tabi sen nede olsa verdin kiloları. Konuşuyorsun böyle rahat rahat dimi abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçları hafifletmeye yavaş yavaş kendimizden de başlayalım :)

İşte Skyactiv diyeti  :)

Kahvaltı                   

Miso Çorbası

1 tabak pirinç

1 yumurta

Kurutulmuş Nori yosunu

Yeşil çay

Öğle yemeği

Teriyaki balığı

Pirinç

Yeşil salata

Yeşil çay

Ara öğün

Fuji elması

Akşam Yemeği

Tavuk

Pirinç

Miso çorbası

Tofu'lu deniz sebzeleri

Gece atıştırmalık

Mandalina

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi sen nede olsa verdin kiloları. Konuşuyorsun böyle rahat rahat dimi abi.

Bir yılda 20 kilo verdim, ama bu şekilde vermek istemezdim... Pantolon parkımı yenilemem gerekiyor artık, tişörtler daha bi güzel duruyor üzerimde.

:)

Mustafa abi, kilo alma lüksüne sahip. Onun aracı Skyactive olduğu için, sürücü kilolarını tolere edebiliyor. :)

Çevir kazı yanmasın olayı... Hem adama kilolu demeye çalış, hemde kıvırmaya çalış...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt tüketimini düşürmek, kilometre düşürmek kadar kolay! Bilgisayar ile biraz oynamak yeterli, 2 lt, 3lt ne istiyorsanız oraya kadar düşürülebilir...

Emre'nin anlattığı yöntemlerle de olur ama kim uğraşacak arkadaş bu kadar teferruatla? Araba mı kullanacağız, elimize listeyi alıp, bunu yaptık mı? şunu yaptık mı? diye kontrol mü edeceğiz????

Abi senin araç zaten tasarruflu değil mi? Hani bagaja tüp koymuştun ya o bakımdan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok o tüpün artık faydası olmaz. Çünkü burada benim kilom hakkında konuşanların kafasına atacağım da!

Emre, İlhan ve bilumum şürekaları, arkamdan organizasyon çeviriyorsunuz ha? Bunun hesabını sizden sormayacak mıyım? Hukuk çerçevesinde tabii...

Keşke bu suçu üyelere özel bölümde işleseydiniz, genele neşrettiğiniz için cezanız ikiye katlanacak ve bir adet yerine 2 adet donut ısmarlayacaksınız! İnanmayan Selman Abi'ye sorsun.

Abi senin araç zaten tasarruflu değil mi? Hani bagaja tüp koymuştun ya o bakımdan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi minimum 4 donut görünüyor ,( fazlası Selman Abinin takdirinde...)  peki şimdi bu aracın tüketimini artırmayacak mı ?  :)

Güzel soru :)

Mustafa Abi, bence; araç düplü olarak kalsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balataların sağlığı açısından motor freni daha sağlıklı ama motor freninde motor yüksek devirde çalışacağından daha fazla yakıt tüketimine sebep oluyor

Motor freninde bayir asagi inerken yuksek devirde fazla benzin YAKMAZ.

Yol bilgisayarindan takip edip, görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birşey olmaz, Onur ve Burak'dan bize kalmaz zaten...

Abi minimum 4 donut görünüyor ,( fazlası Selman Abinin takdirinde...)  peki şimdi bu aracın tüketimini artırmayacak mı ?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada söz konusu iki arkadaş da ortada yok, farkında mısınız? Site ne kadar sakin, sessiz ve güzel böyle! Büyük ihtimal birinin yüzü AKM'ye, diğerinin de ensesi AKM'ye bakarak duruyorlardır!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buralardayım ben :) dışarıda olduğum için iphonedan takîp ediyorum yazılanları. İphone ile yazmak bana eziyet geliyor. Abi istediğin donut olsun :) Abi bu sefer istersen donutlar bîtinceye kadar ayrı masada otururuz. Ne olur ne olmaz işi bu sefer sağlama alalım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi ki varsın, İlhan. Ama senden değil, Burak ve Onur'dan bahsediyordum...

Hem senin varlığını nasıl unutabilirim? Bana şişman Mazdacı diyen sendin!

Buralardayım ben :) dışarıda olduğum için iphonedan takîp ediyorum yazılanları. İphone ile yazmak bana eziyet geliyor. Abi istediğin donut olsun :) Abi bu sefer istersen donutlar bîtinceye kadar ayrı masada otururuz. Ne olur ne olmaz işi bu sefer sağlama alalım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...