Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

E biz iki yıldır söylüyoruz dinleyen yok(tu) :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

biz kullanıcı olarak bunu söylüyoruz. Ben kendi adıma söyleyim devam de edecem bulunduğum her ortamda anlatmaya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

biz kullanıcı olarak bunu söylüyoruz. Ben kendi adıma söyleyim devam de edecem bulunduğum her ortamda anlatmaya.

anlayana zoom-zoom anlamayana Kodo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlayana zoom-zoom anlamayana Kodo :)

aynen katılıyorum. +10000000000000 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah 70-80 binler havada uçuşuyor. MT 58 bin  AT 60 bin olmalı maksimum. Zira dizel gelince de o dediğiniz rakamlara yaklaşık konumlandırılabilsin.

Benzinli 60 küsür bin, dizel 70 küsür binden başlasın bari >:( (nihayetinde kompakt C)

Bence beklentileri yazarken, fiyatlandırma çalışmalarında forumların da gözden geçirilebileceğini dikkate almak lazım. :) vallahi ne kadar beğendiğimi ileride mutlaka almak isteyeceğimi yazmaya korkuyorum, cx-5 ve Mazda 6' nın fiyatlarını gördükten sonra...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim içime doğuyor power donanım 74 milyar olacak  :D

milyar ne cocuğum, attık sıfırları .Ayrica 70'i geçmez kanımca . Herhalükarda dengeli bir fiyat bekliyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah 70-80 binler havada uçuşuyor. MT 58 bin  AT 60 bin olmalı maksimum. Zira dizel gelince de o dediğiniz rakamlara yaklaşık konumlandırılabilsin.

Benzinli 60 küsür bin, dizel 70 küsür binden başlasın bari >:( (nihayetinde kompakt C)

Bence beklentileri yazarken, fiyatlandırma çalışmalarında forumların da gözden geçirilebileceğini dikkate almak lazım. :) vallahi ne kadar beğendiğimi ileride mutlaka almak isteyeceğimi yazmaya korkuyorum, cx-5 ve Mazda 6' nın fiyatlarını gördükten sonra...

Cx-5 veya Mazda 6'ların fiyatlarını biz şişirmediğimize göre buradan fiyat belirtmenin bir sakıncası olmaz... Bizimkisi laf kalabalığı ancak; herkesin fiyat verirken dayandığı bir şeyler var... Kimi diğer markaların model ve segmentine göre fiyat veriyor, kimi eldeki üst sınıfların etiketine göre hesaplama yapıyor...

Sen de haklısın... Şimdi birileri bizim fiyatlandırmamızı görürse, nasıl olsa bunlar bu fiyatlara dünden razı diyerek şişirme yapabilirler... :D (şaka tabi)

Malın fiyatı bence bellidir, biz sadece muhabbetini yapıyoruz.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 da hiç bir maliyet eksilmesi olmadan 1.600cc motor grubuna göre vergilendirilse;

yaklaşık plaka hariç 115.000/1,8*1,4 yapmak gerek: 89.000+plaka:90ı bulur.

tabiki mazda3 kabaca %30 daha ucuza mal olacağından 89.000*0,7:62.300+plaka:63civarında olursa şaşırmam.

biraz daha gerçekçi oldu değil mi?

Hesap budur  :clap:  63 olursa rekabetçi olur ancak ben premium olma lafından kıllandım abi 63+3 = 66 tl diyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cx-5 veya Mazda 6'ların fiyatlarını biz şişirmediğimize göre buradan fiyat belirtmenin bir sakıncası olmaz... Bizimkisi laf kalabalığı ancak; herkesin fiyat verirken dayandığı bir şeyler var... Kimi diğer markaların model ve segmentine göre fiyat veriyor, kimi eldeki üst sınıfların etiketine göre hesaplama yapıyor...

Sen de haklısın... Şimdi birileri bizim fiyatlandırmamızı görürse, nasıl olsa bunlar bu fiyatlara dünden razı diyerek şişirme yapabilirler... :D (şaka tabi)

Malın fiyatı bence bellidir, biz sadece muhabbetini yapıyoruz.

;)

İlk defa bir otomobil için bu kadar heyacanlandım, ajitasyonumu mazur görün ;):) inşallah bu aracı almak ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk defa bir otomobil için bu kadar heyacanlandım, ajitasyonumu mazur görün ;):) inşallah bu aracı almak ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Allah gönlüne göre versin...

:dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cümlemizin :) ama şimdi gönlüm karıştı benim . Bu 1.5-1.6 motorlar cx5 ve mazda6 için de gelecek . Tam karışacağız gibime geliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

milyar ne cocuğum, attık sıfırları .Ayrica 70'i geçmez kanımca . Herhalükarda dengeli bir fiyat bekliyorum .

abi son 1.5 yildir mazdatr, vw ile hep ayni fiyatlari verdi 3 için. Ayni taktik devam ederse ayni fulluge sahip benzin otm. Golf yaklasik 74000 TL ettigi icin oyle diyorum.  :D umarim cok daha düşük olur :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi son 1.5 yildir mazdatr, vw ile hep ayni fiyatlari verdi 3 için. Ayni taktik devam ederse ayni fulluge sahip benzin otm. Golf yaklasik 74000 TL ettigi icin oyle diyorum.  :D umarim cok daha düşük olur :D

golfe bu kadar donanım koyarsan 90-100'den aşağı çıkmaz :) mirai şuan 54 galiba . Yeni 3'de o civar olur . Araba güzel, hakkı verilsin diyorsun da yurtdışı fiyatlara bak önce :) biz daha mı zenginiz gâvurdan ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

74 mü? :o

Ya para saymadın? Yada hiç boks maçı yapmadın galiba Egecim.

Düş aşşa, düş aşşa. :)

zamane gençliği abi :) paranin ağaçta yetişmediğini öğrenecekler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw abicim piyasayı niye şişiriyosunuz..boşverin jettayı golfü kaçtan veriyorlar..2 sene önce sıfır impressive ler 43 44 lere satılıyordu..sanki maaşlara zammı geldi..maaşlarımız yerinde sayıyor fiyatlar uçuyor..nasıl bir mantıktır bu..bizi o bahsettiğiniz fiyatlara alıştırmaya kabul ettirmeye çalışıyorlar..avustralyada Mazdaların fiyatlarına baktım geçen, kafayı yedim.. :kafa:

sn ülke müdürüm biz premium sınıf olmak istemiyoruz..öyle bir derdimiz olsaydı gönlümüzü mersoya bmw ye kaptırırdık..mazda3 e ulaşılır bir rakam istiyoruz..50 bini geçmesin mümkünse..siz fiyatlarınızı düşürsenizde milletin gözü FIAT, Ford, renault, Toyota, opel ve VW den başkasını görmeyecek zaten..mazdanın satış kaygısıda yok..dünyada peynir ekmek gibi satıyorsunuz çok şükür..bari bırakın biz mazda aşkımızı doya doya yaşayalım..sevenlerin arasına girmeyin lütfen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

golfe bu kadar donanım koyarsan 90-100'den aşağı çıkmaz :) mirai şuan 54 galiba . Yeni 3'de o civar olur . Araba güzel, hakkı verilsin diyorsun da yurtdışı fiyatlara bak önce :) biz daha mı zenginiz gâvurdan ? :)

bu dolulukta gollf 74e geliyor benzinlisi ama umarım yaniliyorumdur. Forum uzulmesin 69999adüstum power donanimi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...