Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

Ben Jetta TDI ile Ankara' dan Erzurum'a geldim 8.7 ortalamam vardı. Ortalama hızım 132. Focus ile hemen hemen aynı yakıyor. Eğer mazda o kadar yüksek hızda 6.6 yakıyorsa ayakta alkışlamak lazım capon kardeşlerimizi.

Leon 1.2 benzinli 130 ile gittiğinde 5.5-6 arası yakıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Jetta TDI ile Ankara' dan Erzurum'a geldim 8.7 ortalamam vardı. Ortalama hızım 132. Focus ile hemen hemen aynı yakıyor. Eğer mazda o kadar yüksek hızda 6.6 yakıyorsa ayakta alkışlamak lazım capon kardeşlerimizi.

Leon 1.2 benzinli 130 ile gittiğinde 5.5-6 arası yakıyor.

abi biz haftason jetta ile sapanca yaptık. depoyu fulledik sapancaya vardığımzıda hala full gösteriyordu. 130-140 km hızla gittik sürekli ve 5.3 yaktı ortalama. sen nasıl 8.7 yaptın  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi biz haftason jetta ile sapanca yaptık. depoyu fulledik sapancaya vardığımzıda hala full gösteriyordu. 130-140 km hızla gittik sürekli ve 5.3 yaktı ortalama. sen nasıl 8.7 yaptın  :D

Ortalama hız önemli 130-140 ile Erzurum' a gelsen ortalama hızın en fazla 115 olur. Yollarda çalışma var durup kalkıyosun falan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jetta 1.6 TDI manuel'in 130 km/h hızla 5.3 yaktığını da belirteyim bunun üzerine  :)

bu rakamlar hep yanıltıyor sizi :) bsk asfaltta araç az yakar , dur kalk olmazsa araç az yakar , gösterge 130 yazarken 120 ile gidersen yine az yakar :) senin 5.3 yaktığın yolda arkalı önlü gidelim, ben de o civar yakarım. Hatta Mazda 3 dizel olsa daha az yakar  :) klima da hep açık bak :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu rakamlar hep yanıltıyor sizi :) bsk asfaltta araç az yakar , dur kalk olmazsa araç az yakar , gösterge 130 yazarken 120 ile gidersen yine az yakar :) senin 5.3 yaktığın yolda arkalı önlü gidelim, ben de o civar yakarım. Hatta Mazda 3 dizel olsa daha az yakar  :) klima da hep açık bak :P

sapanca yolu bastınız mı gidiyor dur kalk yok  :D ama günümüzde hiçbir otomobilin de hız kadranı  120 giderken 130 göstermez  :D zaten 130a geldiğinizde anlaşılıyor. 130-140 arası 5.3 fena rakam değil mazda3 dizel ile çok daha iyi bir rakam elde edilebilir ama benzinlisiyle zor  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sapanca yolu bastınız mı gidiyor dur kalk yok  :D ama günümüzde hiçbir otomobilin de hız kadranı  120 giderken 130 göstermez  :D zaten 130a geldiğinizde anlaşılıyor. 130-140 arası 5.3 fena rakam değil mazda3 dizel ile çok daha iyi bir rakam elde edilebilir ama benzinlisiyle zor  :D

O kadar değil ama % 4-6 sapma vardır her araçta. 100 ile giderken aslında 95 ile gidersiniz. Yani benim mazda 3' te öyle.

Ben aracı 125'e sürekli sabitliyorum navi' de 118 gösteriyor. Şu ana kadar duble yollarda radara düşmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar değil ama % 4-6 sapma vardır her araçta. 100 ile giderken aslında 95 ile gidersiniz. Yani benim mazda 3' te öyle.

Ben aracı 125'e sürekli sabitliyorum navi' de 118 gösteriyor. Şu ana kadar duble yollarda radara düşmedim.

arabalarda hızı lastiğin tur sayısı ile ölçülüyor galiba o yüzden birsürü şey de etkileyebilir tabi :D lastik basıncı, yük vs..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vosvos yazabilir :) onların her şeyi üç kağıt :) gps ile ölçmek lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...