Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Yakıt Tüketim Değerleri

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

50 ytl ile 100 km fazla yakıyorum diyenler rahatlasın :D

O ne beee :D Benim eski ufaklık (eski demek de tuhaf geldi birden :) ) 50yetele ile 400 km yapıyordu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yemişim benzinini ben arabayı dizaynını sevdiğim için almışım  :) ayda birkaç defa 150 km yola gidiyorum bırakın 5 ytl fazla yaksın emsallerinden nolacak bir paket sigara fazla içtim derim zevkimden önemlimi  :) bedava verseler tasarruflu diyede gidip clio vs. arabalara bindiremezler beni,yemişim tasarrufunu bir dahamı gelecem bu dünyaya yerimde yakarımda  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Halil benim rekoru geçmişsin. Ben de 450 yaktırmıştım annem hastanedeyken ama benzine gelen zamları hesaba katarsak büyük ihtimalle ben yine senden öndeyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil benim rekoru geçmişsin. Ben de 450 yaktırmıştım annem hastanedeyken ama benzine gelen zamları hesaba katarsak büyük ihtimalle ben yine senden öndeyim :D

abi depriyaj kaçırmasa 400 ykr yi geçmez de balatayı kucağıma almak için yardırıp gidiyorum  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim citroen xsara'yı bazen aramıyor değilim,ister inanın ister inanmayın 1 depoyla(54 lt) istanbula gittim ve geri döndüm.Tam 1000 km,ortalama hız 120 km/h  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla benim citroen xsara'yı bazen aramıyor değilim,ister inanın ister inanmayın 1 depoyla(54 lt) istanbula gittim ve geri döndüm.Tam 1000 km,ortalama hız 120 km/h  :)

Neden inanmayalım abi, benim Peugeot da öyleydi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla bugun fulledim baktım ortalamam 10 litre artık sallamıyom degeri düşürücem diye aracı kullanırken aldıgım keyif daha önemli benim için :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evvelki gün depoyu fulledim,şehiriçinde bayağı seri bir şekilde 100 km yol yaptıktan sonra bugün aynı benzinlik ve aynı pompadan tekrar fulledim.Aldığı benzin tam olarak 10.39 lt,yol bilgisayarının ortalaması ise 11.5 lt

NOT:Araç AT

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Çok yakıyor bizim arabalar çooook  :nea: buğün pejo 206 dizelle Sivasa gittim geldim 800 km.45 litre yaktı  :)

abi pejoda cüssesinin hafifliğinden kazanıyo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...