Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Yakıt Tüketim Değerleri

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güven hissi sıfır arabada ama fare gibi bişe namıssız  :D oda kasasındandır haklısın  :)

Bende de vardı ondan abi ufaklık diye bahsediyordum burda bi ara :D Aynı dediğin gibi sadece yakıt konusunda çok iyi ama süratli giderken her an havalanacak diye bekliyordum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az kaldı gelsın de su LPG den kurtulalım :D

yokmuydu abi ben  var diye biliyorum hatta 2002 yılına ait bir yazıda 4 adet istasyon olduğunu okumuştum...bir kaç yıldırda bir tanesinin önünden her gün geçiyorum...(cng istasyonu)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu cng nin lt fiyatı daha ucuz değil mi, acaba cng dönüşüm sistemi ne kadara mal oluyor...araştırmak lazım bi.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoo yaptıracağımdan değil, senelik 10.000km yol için sisteme vereceğim paraya değmiyor, bi de biliyosun artık motosiklete geçtim ordanda yıllık km yi düş, lpg-cng cart curta falan hiç gerenk kalmıyor.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bugün yine zam gelmiş benzine.

40 kuruş zam.

bunlar bu zamları yaptıkça benim akraba sayımda artış oluyor, alayıyla akraba oluyorum her zamdan sonra  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben CNG'yiaraştırdım,maliyeti LPG gibi 1000-1500 YTL  arasında fakat şu an hiçbir altyapısı yok.Mesela Ankara'da 1 tane dolum istasyonu var.Ayrıca LPG litre hesabı CNG ise metreküp hesabı,yani 1 litre LPG ile gideceğiniz yola iki katı CNG ile gidiyorsunuz.Tek avantajı LPG'den daha az riskli olması ve motora hiçbir zararının bulunmaması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Seçtiklerimiz

• Mazda 3 TCR
      Japon otomobil üreticisi Mazda'nın, Mazda3 adlı hatchback modelinin yeni jenerasyonunda performanslı özel bir versiyonun gelip gelmeyeceği çok konuşuldu. Bugün böyle bir versiyon geldi, fakat tam anlamıyla beklenen araç bu değildi. Çünkü söylentilere konu olan performanslı Mazda3, bir yarış otomobili değil de trafiğe çıkabilen hızlı bir hatchback şeklindeydi.
      • 7 yanıt
    • Motor secenekleri  1.5, 2, 2.5 lt benzin ve 1.8 lt turbo dizel. Muhtemelen Avrupa pazarina 1.5 lt ve 1.8 dizel gelecek. Onemli bir yenilik, ilk defa AWD modeli mevcut olacak. Turkiye'ye gelir mi emin degilim. Yeni Skyactive-X motor ise 2019 da satisa cikiyor.

Resimler de Hatchback'teki gri rengin ismi "Polymetal" grisi imis bu arada
      • 163 yanıt
    • Mazda MX-5 Mekanik Parça Değişiklikleriye Hissedilir Derecede Fark Yaratacak
      Kısa süre içerisinde Japonya satışları başlayacak olan 2019 Mazda Miata MX-5, altyapı olarak gözle görülür değişim barındırıyor.
      • 22 yanıt
  • Yeni Oluştur...