Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Yakıt Tüketim Değerleri

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabama haksızlık etmişim ondan özür diliyorum hiç 10 un altına düşmedi demiştim defalarca vede düşmemişti ama ben hep şehir içinde biniyordum ondanmış megersem buğün 300 km yaptım çıkarken sıfırlamıştım 8.1 yaktı bence iyi şahsen sevindim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arabama haksızlık etmişim ondan özür diliyorum hiç 10 un altına düşmedi demiştim defalarca vede düşmemişti ama ben hep şehir içinde biniyordum ondanmış megersem buğün 300 km yaptım çıkarken sıfırlamıştım 8.1 yaktı bence iyi şahsen sevindim

uzun yolda sorun yokki abi dert olan tüketim sehir içi dur kalkta
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

mazda 3 diğer 1.6 araçlara göre gerçekten fazla yakıyor...ben bunu farkettim..ama hiç önemli diill can kurban ona 8:)

Kesinlikle katılıyorum benim ASlanda ortalama 13.2 lt yol bilgisayarı ortalaması.Gazlarken hiç düşünmüyorum helal olsun arabama... :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi ışık yandıktan sonra menzile bakarsan 40-50 km daha menzil gösteriyor(tabi bu bendeki..yani benim kullanım karakteristiğimle alakalı)

menzil de sıfır olduktan sonra 40-50 km daha gitmişliğim var..ona rağmen gırtlağa kadar doldurduğumda max. 53 lt gördüm..tabloda da var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benzinciye giderken 0 dı benim menzil ama depoda 7 litre varmış, bunu doğru düzgün ayarlayıp da denklem çözdürmeseler ya bize....

benzin bitmeden sıkıntıya sokuyolar adamı kalan benzin 100 km götürür neredeyse
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Işık yanar yanmaz menzile bakarsanız 40-50 km olduğunu görürsünüz..

Menzil 0 km olduktan sonra da 40-50 km gidersiniz..

Yani ışık yandıktan sonra 100km gidebilirsiniz..Eh 100 km de 7-8 lt etse, ışık yanında daha depoda 7-8 lt benzin oluyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ammmaaa bütün bu istatisiki verilere sahip olup, ışık yandıktan sonra aracınızı burnu yukarı olacak şekilde yokuşta bırakırsanız aracınız çalışmaaaaz

cümlelerimdeki her bilgi tecrübeyle sabittir..güvenebilirsiniz  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Arkadaşlar M 3'ü 1 yıl önce aldım 1 yıldır yol bilgisayarında yakıt tüketimi 11.5 lt görünüyor.Hiçbir düşüş olmadı,araç şu an 9000 km'de.Bu sürekli böylemi devam edecek yoksa bir düşüş olur mu?10.000 bakımını 1 ay kadar önce yaptırdım ama bir değişiklik olmadı 11.2 ile 11.5 lt arasında değişiyor,bilgisi olan varsa sevinirim . :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sıfırladınmı hiç???

bendeki otomatik basarak kullansam bile maximum 10.5- 11 lt sakin kullandımmı 9.1 lt  10bin km falanda bişi farketmedi bende dogrusu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...