Jump to content

CD Çalar Arızasının Böylesi...

zoomzom
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar cd çalarken birden bire radyo açılıyor. Yeniden cd seçeneğine basıyorum cd çalmaya başlıyor sonra yeniden radyo kendi kendine açılıyor. Kendi kendine açtığı frekans hep aynı frekans ve kesinlikle kanal değiştirmeye de izin vermiyor çıldıracağım. Aracım 2010 model mazda 3 Touring AT. Fikri olan ya da benzer bir şey başından geçen var mıı :(:(:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haber çıktığı anda radyoya haber kanalına geçiyor. Özelliğin adını unuttum ama bir çok araçta var. Bizim mazdalarda da öyle bi özellik olabilir ama tam emin değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam kitapçığı ilk sahibi kaybetmiş ben 2. sahibiyim aracın TA özelliğine nereden ulaşabilirim bilgilendirmişken tarif ederseniz çok çok sevineceğim doğrusu şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun değil bu traffic info diye geçer genelde bozuk yollarda geçiyordu bizim guzuda konsol üzerinden TA tuşuna bir kez basın bilgi ekranından TA yazısı sönecektir gönlünüzü rahat tutun ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun değil bu traffic info diye geçer genelde bozuk yollarda geçiyordu bizim guzuda konsol üzerinden TA tuşuna bir kez basın bilgi ekranından TA yazısı sönecektir gönlünüzü rahat tutun ..

Aynen... TA ya basılı tutun, ekrandan söner...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...