Jump to content

Mazda 2 Özel Boya ?

muraty_55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sol alt sis lambasının  yanı  ve altı dönerken sürttüm boya hep kalktı. Nereye boyatım yada özel boyası var mıdır?

Mmazda servisi yok samsun da  sanayideki ustalara da güvenemiyorum.

Edit: Başlık ve imla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Özel boya diye bir şey yok zaten aracın boya kodu var boyacılar bu koda göre karışım yapıp aracınızın boyasını elde ediyorlar. Bildiğiniz tanıdığınız boyacı yoksa autoking boschcar bu tarz yerlerde yaptırabilirsiniz. Hasar durumuna göre parçada boyayabilirler komple tamponuda boyayabilirler. Tampon komple boyanacaksa komple sökülmesi gerekir üzerinde lokal boyanacaksa aracın kalan kısımlarının güzel maskelendiğinden emin olun.

doğru söylüyorusnu da samsunda servisi var mdırı cok isterler mi ? az bir bölüm icin tamponu boyamaları gerekır öı acaba ?

ayrıca bu parlak beyaz simli model boya  boyta kodu olsada aynısı yok en yakını da tutmuyor acıkcası

ayrıca vites topuzunu yüzük çok çizdi bunu deri boyasıyla bveya baska bır boyayla boyayablır miyız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru söylüyorusnu da samsunda servisi var mdırı cok isterler mi ? az bir bölüm icin tamponu boyamaları gerekır öı acaba ?

ayrıca bu parlak beyaz simli model boya  boyta kodu olsada aynısı yok en yakını da tutmuyor acıkcası

ayrıca vites topuzunu yüzük çok çizdi bunu deri boyasıyla bveya baska bır boyayla boyayablır miyız ?

Samsunda 5 tane Bosch Car servisi var. Size en yakınına uğrayarak aracınızı gösterip, fiyat çıkarttıracaksınız. Aşağıda ki bağlantıdan adreslerine ulaşabilirsiniz.

http://kolayurl.com/uwd

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lokal boya, komple vernik olur. renk kodu 34K. zor renktir, aklıbaşında bir yee yaptırmanızı öneririm. 150-200TL tutabilir... çok gözünüze batmıyorsa rütüş yaptırın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...