Jump to content

Çinliler taklitte Süper

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Uygar

17

• Gökhan

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Gerçektir, daha önce konuştuk bunu, Çin sanayi mevzuatı ülkede yabancı firmaların tek başına üretim ve satış yapmasına kısıtlama ve zorluklar getiriyor... Bunlar da yani uluslararası markalardan sözediyorum, Çinli bir ortak bulup, marka, logo ve aracı hafifçe değiştirerek giriyorlar pazara... Yani izinli taklitler bunlar, zaten aksi düşünülemez...

Benim bildiğim bir tek starliner istisna, onunla ilgili açılmış davalar var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Taklitte süperler ama kalitede fosslar :D yahut Türkiyeye giren mamülleri fos :D oysaki şu an kullandığım mouse Apple mausudur orjinal bişeydir ABD malıdır fakat nedense eskiden Taiwana yaptırırlardı bu mauso.ları artık altlarında Assembled in China yazıyor fakat mamül kaliteli :) demekki parayı verdimmi bu Çinliler iyi mal çıkarıyolar :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oysaki şu an kullandığım mouse Apple mausudur orjinal bişeydir ABD malıdır fakat nedense eskiden Taiwana yaptırırlardı bu mauso.ları artık altlarında Assembled in China yazıyor fakat mamül kaliteli :) demekki parayı verdimmi bu Çinliler iyi mal çıkarıyolar :(

bravo bekliyoruz örneklerini :D

verdik ya abi editlenmiş mesajda örneği :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

O Roewe (Fake Rover) neymiş öyle ya, muhteşem araba, oricinali nasıl ki? Yani hangi Rover? Bi sonraki arabamı buldum gibi :D

marka olarak rover.hani land rover jipler varya aynı fırının hamuru yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...