Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Önyargılı olmayalım :) Motor çıkmış ve veriler açıklanmış olsa haberdar olurduk :)

İlhan'ın da dediği gibi daha yeni lansmanı yapıldı ama teknik veriler açıklanmadı. Muhtemelen önümüzdeki günlerde ( bir autoshow'da ) veriler açıklanır.

http://www.mazda.com/publicity/release/2014/201403/140305a.html

yok abi önyargıdan değil..hani TR ye gelmeden  bir yıl öncesinde diğer belirli ülkeler kullanmaya başlamış oluyor ya genelde o bakımdan dedim..demek yeni başlayacakmış öğrenmiş olduk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam tercihtir tabii..ama segment farkı var arada..B segment bir arabaya da 50 bin tl vermek ne kadar mantıklı olacak mesela..bir de bu taraftan bak olaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam tercihtir tabii..ama segment farkı var arada..B segment bir arabaya da 50 bin tl vermek ne kadar mantıklı olacak mesela..bir de bu taraftan bak olaya

Valla bülent puntonun cliounun ne rakamlara çıktığını gördükten sonra bence mazda 2 dizele o parayı vermek mantıksız olmaz..genel anlamda fiyatlar uçtu zaten..hee bana en mantıklısını sorarsan temiz bir ikinci el almak :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bülent puntonun cliounun ne rakamlara çıktığını gördükten sonra bence mazda 2 dizele o parayı vermek mantıksız olmaz..genel anlamda fiyatlar uçtu zaten..hee bana en mantıklısını sorarsan temiz bir ikinci el almak :)

marka farkı gözetmeksizin B segment arabaya yaklaşık 55 bin tl vermek mantıklı gelmiyor hiç bir açıdan söz konusu mazda 2  de olsa.. 'bence'

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

marka farkı gözetmeksizin B segment arabaya yaklaşık 55 bin tl vermek mantıklı gelmiyor hiç bir açıdan söz konusu mazda 2  de olsa.. 'bence'

Aynen katılıyorum sana Bülent. 2.el olsun ama "C" segmenti bir araç olsun. Ülkemizde şu koşullarda sıfır araç almak hiç mantıklı değil. Ama maddi durumu iyi olup, bu konuda kaygısı olmayan bir kişi için sıkıntı yok.

"C" segmenti kullanıcısı olarak, ilerleyen dönemlerde ki planım. Model yılı eski, MTV tutarı düşmüş olan. 2.0 motor hacimli, "D" segmenti temiz bir araca geçmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte sıfır almak banada mantıklı gelmediği için aynı paralara temiz ikinci el C yada D segment araç diyorum bende Bülent ;)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani mantıklı olan bu sonuçta..C segment bırakılıp sıfır B segmente ineceğime, ikinci el düşük mtv li D segment peşinde koşarım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar acayip saçmaladı . Gecen yaz para yoktu Mazda 3 alsam iyiymiş :) 43'e mis gibi impressive vardı. Şimdi 43'e b segment boş araç veriyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar acayip saçmaladı . Gecen yaz para yoktu Mazda 3 alsam iyiymiş :) 43'e mis gibi impressive vardı. Şimdi 43'e b segment boş araç veriyorlar

Böyle olacağını bileydik alırdık Fatih... Ben de pişman olmadım değil... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satılık araba ilanlarında hem de galerilerde 2013 impressivler görüyorum, fiyatlar da ellilerde bayi altmışlarda satarken bunlar sıfır arabayı nasıl ellilere verebiliyorlar bilgisi olan var mı? Yoksa yeni kasa çıkıyor diye bayiler ellerindekileri mi erittiler ucuz ucuz?

Görünce gerçekten şaşırdım Maraşta 2 tane var. yanılmıyorsam 56 bin. Tl ve sıfır km.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Çözüm

Bugün size haber üstüne haber vereyim :)

Yeni Mazda3 Dizel'lerin 2015 yılında geleceği ama Yeni Mazda CX-3 ve Yeni Mazda MX-5'ten sonra geleceği söyleniyor. Bu da muhtemelen 2015'in sonunu işaret ediyor.

Bir değişiklik olursa tekrar bilgilendiririz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Bugün İzmir Mazda Yeni bayisinden almış olduğum bilgi Mazda 3 1.5 dizellerin gelişinin 2016 yılına kalacağı doğruluğunu teyit etmek için Mazda Türkiyeyi aradığımda bu bilginin doğru olduğunu kesin olmamakla birlikte 2016 yılında geleceği söylendi. Bunun bir satış stratejisi olup elindeki benzinli araçları tüketmek için yapılılıyor olabileceğini düşünmekteyim paylaşmak istedim

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Power paket Mazda 3 80000 TL olmuş, (zamdan önce 71-72 idi yanlış hatırlamıyorsam. Dizeller lansmana özel bir fiyat olur mu bilemem ama 75000 TL den falan başlar sanırım. Alınabilirliği de böyle olunca ister istemez tartışılır hale geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bugün size haber üstüne haber vereyim :)

Yeni Mazda3 Dizel'lerin 2015 yılında geleceği ama Yeni Mazda CX-3 ve Yeni Mazda MX-5'ten sonra geleceği söyleniyor. Bu da muhtemelen 2015'in sonunu işaret ediyor.

Bir değişiklik olursa tekrar bilgilendiririz ;)

Abi aşağıdaki linkteki konuda FotiFoti Mart 2015 olarak tarih vermiş ama kaynağı nedir bilemedim. Sende güncel bilgi var mıdır ?

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22427-tavsiye-kafa-kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-mazda-3-ve-di%C4%9Ferleri/page-2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün İzmir Mazda Yeni bayisinden almış olduğum bilgi Mazda 3 1.5 dizellerin gelişinin 2016 yılına kalacağı doğruluğunu teyit etmek için Mazda Türkiyeyi aradığımda bu bilginin doğru olduğunu kesin olmamakla birlikte 2016 yılında geleceği söylendi. Bunun bir satış stratejisi olup elindeki benzinli araçları tüketmek için yapılılıyor olabileceğini düşünmekteyim paylaşmak istedim

Keşke ellerinde araç olsada tüketmek için yapsalar. Ellerinde araba stoklamıyorlarki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi aşağıdaki linkteki konuda FotiFoti Mart 2015 olarak tarih vermiş ama kaynağı nedir bilemedim. Sende güncel bilgi var mıdır ?

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22427-tavsiye-kafa-kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-mazda-3-ve-di%C4%9Ferleri/page-2

Bizim bildiğimiz 2015 sonu belki. 2016 ya sarktığı büyük ihtimal. Daha önce de dedim, daha bir lansman bile mevcut değil bu sebeple yakın zamanda olacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teessuf ederim Elazığlıyız biz Sözümüz senettir [emoji12]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız Mümin bir yanlış anlama var, 14 Temmuz'da yazmış o mesajı, Mart'ta geliyor dediğine göre Mart 2016'yı kastetmiştir Fotim ;) . Fotimi bilen bilir, o dediyse kaynağı sağlamdır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...