Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

O parayı arabaya veren eve kim bilir kaç para veriyordur diye düşünmek lazım. Sonuçta 60 milyarı ev bütçesine ayırıp 60 milyar bir arabaya verilir mi diyen var :) onun dışında mercedesin o motoruna sahip c ve a serilerine bindim cidden Çok hantal, gereksiz bağırıyor a serisinde bile.. Sonuç olarak 1.6 e serisinde 0-100 10 sn bile imkansız bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elalemin parasinin hesabini yapmak kadar gereksiz bir konu uzerinde konusmak?

parasi olan eve de verir arabaya da yargilamak kimseye dusmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah herkese daha çok versin, gördüğünden geri bırakmasın... Kimsenin maddi/manevi konumunu sorgulamak veya yargılamak amaçlı yazmamıştım.

;)

genelde oyle oluyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elalemin parasinin hesabini yapmak kadar gereksiz bir konu uzerinde konusmak?

parasi olan eve de verir arabaya da yargilamak kimseye dusmez.

elalemin parasinin hesabı değil de c sınıfı araç parasına ev alabiliyor olmak tuhaf değil mı sence :) Avrupa'da bir araba ile 3+1 bir daire aynı paraya geliyor mu acaba . Merak ettigim nokta o . Yoksa milletin neye bindiği beni ilgilendirmiyor . Dönüp bir Mersoya, vay Mersoya bak dediğimi de hatırlamadıgimi saniyorsanız yanılıyorsunuz . Bende öyle sanıyordum . Sonra 2-3 sene önce gördüğüm sl-500 geldi aklıma :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim mercedes, qashqaide de kullanılan 1.6dci motorunu kullanabilir. Kangoo ile Citan akrabalığı var. A 180 CDI da da 1.5dci renault motoru var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi işim zor :D az önce merso bayisine uğradım . Cla amg için 69 fiyat verdiler , Şubat 2014 teslim :D  Tam o sırada  Mazda genel müdürlük aramaz mı ?! Memnuniyetimi soruyorlar falan :) bir de Mazda Türkiye çalışmıyor diyorsunuz . Adamlar beni takip ediyor :D bu arada mersoya da 1.6 dizel gelebilirmiş. Seneye c kasa da yenilenecek.  Şimdi ben 3'ün 1'ini düşünürken 5'in 1'ine geldim gibi oldu :D çok çekişmeli geçecek :P

1.6 dizel renault motorlu olarak gelecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Safkan araç arayan Mazda'ya gelsin , diğerlerinın ırkları karışmış gari :)

Eşek genli Mersedes'i ne yapacaksınız, son düzlükte eşeklik eder ya yolda bırakırsa ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift debriyaj niye dezavantaj olsun ki? Bir de yedek veriyor adam, biri bozulursa diğerini kullan...

ben hep derim aşırı beslemeli ve çift debriajlı şanzımanı bulunan hiçbir arabaya güvenmemek lazım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın üzerine bağlı olduğuna ve araçla aynı yolu yaptığına göre, araçla aynı kilometreyi yapması lazım.

Bu debriyajlar kaç bin km gidiyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...