Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın üzerine bağlı olduğuna ve araçla aynı yolu yaptığına göre, araçla aynı kilometreyi yapması lazım.

:) yani mutlaka öyledir . Bende aracımla aynı kmdeyim :) bu debriyajlar periyodik değişiyor mu demek istedim .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Periyodik olarak değil, Rastgele değişiyor. Yani 62.500 km debriyaj seti değişimi gibi bir tablo yok. Ben genelde 10 bin de bir değişirim, yağı da 5 bini geçirmem...

:) yani mutlaka öyledir . Bende aracımla aynı kmdeyim :) bu debriyajlar periyodik değişiyor mu demek istedim .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç belli olmuyor. Kimisinde arabayı alır almaz arıza ışığı veriyor kimisinde daha sonra. Yokuş dur kalklarında ve trafikte de koku yapıyor vs. Onun dışında da arıza verebiliyor. Bu yüzden honda,mazda,mitsu inatla kullanmıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç belli olmuyor. Kimisinde arabayı alır almaz arıza ışığı veriyor kimisinde daha sonra. Yokuş dur kalklarında ve trafikte de koku yapıyor vs. Onun dışında da arıza verebiliyor. Bu yüzden honda,mazda,mitsu inatla kullanmıyor

inat değil o bilinç :) gerçi kullanıcısı dur-kalk yaparken boşa atarsa daha uzun Yaşar şanzıman ama bende sıcak bakmıyorum. Japonlar yapmış , tork konvertorlu , az yakan, hafif şanzıman . Digerleri de takip eder yakında . Acelem yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi şanzıman o bahsettiğin tork konvertörlü, hafif?

inat değil o bilinç :) gerçi kullanıcısı dur-kalk yaparken boşa atarsa daha uzun Yaşar şanzıman ama bende sıcak bakmıyorum. Japonlar yapmış , tork konvertorlu , az yakan, hafif şanzıman . Digerleri de takip eder yakında . Acelem yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boşa almakla alakası yok pek :D yokuşta debriaj balatası çok zorlanıyor, bu yüzden arıza yapıyor. Vw bu sorunu yaşadığında opsiyonel olan hillholderı standart yaptı çünkü şanzımanlar çok arıza veriyordu. En azından debriajın yükü kalkmış oldu. Fakat çift debriajlılarda hala birsürü farklı problemler yaşanıyor. Boşa almak maalesef etki etmiyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim küçük dizel 2015 başında gelecek. 2014 ocakta benzinli yeni kasa satılırken mevcut dizeller de satılmaya devam edecek. Tabiki bir süre sonra dizel eski kasa kalmayacak.

Benim bildiğim bu, tabi mazda Türkiye'nin yalancısıyım.

AT dizel de gelecek mi? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AT dizel de gelecek mi? :)

gullerin icinden gelecek :) ama motorin kaç para olacak o zamana o da ayrı bir problem :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gullerin icinden gelecek :) ama motorin kaç para olacak o zamana o da ayrı bir problem :(

Dizel otomatik olanı 2015'de 69000 TL fiyatla gelecek, kasa değişimi, motor değişimi, bir de AT eklendi mi bundan aşağı olmaz gelse yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel olanı değil ama 2014'te gelecek Mazdaların tanıtımı yapılmış;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151720519994520&set=vb.337363685362&type=2&theater

5 tanıtımdan biri de İstanbul'da yapılmış. Belki de Türkiye pazarına önem vermeye başlarlar :) Fiyat politikasına ufak bir ayar ve reklamla güzel satışlar yakalayabilirler diye düşünüyorum. Bir 7-8 sene düşük kar marjıyla çalışıp satış rakamlarını arttırırlarsa uzun vadede karlı çıkarlar. Özellikle skyactive'in tanıtımının iyi yapılması, düşük yakıt tüketimine dikkat çekilmesi lazım.  :)

Bana niye dert olduysa artık :D Ya da böyle kalsın otomobil piyasasına aşina olmayan insanlar 30000'lik arabayı 50-60 bin lira sanmaya devam etsinler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel olanı değil ama 2014'te gelecek Mazdaların tanıtımı yapılmış;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151720519994520&set=vb.337363685362&type=2&theater

5 tanıtımdan biri de İstanbul'da yapılmış. Belki de Türkiye pazarına önem vermeye başlarlar :) Fiyat politikasına ufak bir ayar ve reklamla güzel satışlar yakalayabilirler diye düşünüyorum. Bir 7-8 sene düşük kar marjıyla çalışıp satış rakamlarını arttırırlarsa uzun vadede karlı çıkarlar. Özellikle skyactive'in tanıtımının iyi yapılması, düşük yakıt tüketimine dikkat çekilmesi lazım.  :)

Bana niye dert olduysa artık :D Ya da böyle kalsın otomobil piyasasına aşina olmayan insanlar 30000'lik arabayı 50-60 bin lira sanmaya devam etsinler :D

istanbul'da ne zaman yapilmis?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sende ordaydın ya hafız, bunu çeken kamera tam başının üstündeydi , aynı görüntüyü hatırlamıyor musun ...

teeey alllam ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...