Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar şu yeni kasa dizeli bekleyenler için söylüyorum, bayilerin elinde az da olsa 2012 den kalma dizeller var ve gerçekten çok iyi fiyata veriyorlar. Şu anki fiyatının 10000 tl altına dizel araç almak varken yeni kasa dize en az 65000 tl para vermek mantıklı gelmiyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şu yeni kasa dizeli bekleyenler için söylüyorum, bayilerin elinde az da olsa 2012 den kalma dizeller var ve gerçekten çok iyi fiyata veriyorlar. Şu anki fiyatının 10000 tl altına dizel araç almak varken yeni kasa dize en az 65000 tl para vermek mantıklı gelmiyor bana.

Yeni kasa dizel o fiyata olursa yine iyi derim... Ben üst donanım benzinliye 70 bin diyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Domestos abi hoş geldin. Ben en baz donanım dizel için 65 diyorum. Bu arada bilgim yok ama 1,6 lt dizelden bahsediyorum ve inşallah 1,6 gelir. 2.0 gelirse sanırım benim için hayal kırıklığı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Domestos abi hoş geldin. Ben en baz donanım dizel için 65 diyorum. Bu arada bilgim yok ama 1,6 lt dizelden bahsediyorum ve inşallah 1,6 gelir. 2.0 gelirse sanırım benim için hayal kırıklığı olur.

Hoşbuldum :)

2,0 motor gelirse şu anki durumdan hiç bir farkı olmaz... Mazda yine aynı mazda olarak Türkiye'de devam eder, ama 1,6 veya daha düşük motor hacimleri gelirse satışlar katlanır gider...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 skyactiv 1.5 benzin otm için en üst pakede tam olarak 62 000 Türk Lirası diyorum :D Yanlışlıkla fiyat listesini yayınlamışlardı telefona kaydetmiştim hemen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0  veya 1.6 ne olursa olsun dizel otomatik seçeneği olmalı artık. Eğer 62 bin gibi bir rakam benzinliye isterlerse mazda maceram arabamı pert etmekten ileri gidemicek. Yanlış anlaşılmasın ama 1.4 otomatik dizel en full donanım toyota auris 69 bin tl den satılıyor. Mazda tutkum çok büyük hala. Fakat önümde bi hayat kurma planım var. Dizel araç almam şart:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0  veya 1.6 ne olursa olsun dizel otomatik seçeneği olmalı artık. Eğer 62 bin gibi bir rakam benzinliye isterlerse mazda maceram arabamı pert etmekten ileri gidemicek. Yanlış anlaşılmasın ama 1.4 otomatik dizel en full donanım toyota auris 69 bin tl den satılıyor. Mazda tutkum çok büyük hala. Fakat önümde bi hayat kurma planım var. Dizel araç almam şart:(

Daha 45 gün önce bütün Mazda bayilerini aramıştım 2012 kalan dizel araçlar için, 49,500 liraya turingi bıraktılar en uygun, kaçırılmayacak fırsat bunlar!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha 45 gün önce bütün Mazda bayilerini aramıştım 2012 kalan dizel araçlar için, 49,500 liraya turingi bıraktılar en uygun, kaçırılmayacak fırsat bunlar!

yeni kasa geleceği için o indirim. Gelince daha fazla indirim olacak bence.Ayrıca otomatik dizel seçenek yok bu 2013 kasalarda. Mazda6 ile benzerliğini hesap edersek yeni kasa çok güzel ayrıca. Bekleyelim görelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bayilerin elinde acaba dizel değil normal araçlar da varmıdır 2012 den kalma  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bayilerin elinde acaba dizel değil normal araçlar da varmıdır 2012 den kalma  :dua:

Eğer varsa sıfır araç alacak olanlar için süper fırsat, araştırmanı tavsiye ederim Berk...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer varsa sıfır araç alacak olanlar için süper fırsat, araştırmanı tavsiye ederim Berk...

2012 den kalma benzinlileri varsa da almak bence çok mantıklı değil şimdi, yeni kasa gelince ilk etapta sadece benzinli gelecek ve dizeller eski kasa satmaya devam edecek, yani yeni kasa geldiğinde muhakkak bayilerin elinde benzinli eski kasalar kalacak, onlarıda eritmek için özellikle 2014'ün ilk yarısından sonra 2013'ten kalanlar gerçekten güzel indirimlerle gider. Bence şu an 2012'den kalma dizeller çok mantıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan mazdanın satış bayilerinin elinde 2012 model 1.6 benzinli otomatik impresiv ler mevcut, fiyat olarak ekim ayında 47.000 tl diyorlardı, tahminimce mazda 3 ün 2013 modeli satılmadı çünkü herkes 2012 fiyatları makul olduğu için onu alıyor , zaten sahibinden.com da hiç 2013 model  mazda 3 yok, 1,5 ay sonra 2014 yılı gelince ne olacak bilmiyorum, o zamana kadar 2012 leri satamazlarsa acaba fiyat daha da düşermi, bide ellerinde 2013 model araç varmı acaba ? bide sahibinden com da 2. ele 2012 modellere  0 km sinden daha çok fiyat isteyenler varki, , onlara neyin kafasını yaşıyorsunuz diye mesaj atmak geliyor içimdem :)

mazda 3 yeni getireceği modellerde gerçekten tr pazarına girmek istiyorsa 60.000 tl gibi rakamlarla yine hüsrana uğrar gibime geliyor , tabi benzinli modeller için bu görüşüm, çok iyi bir strateji ile ve çok uygun bir fiyat politikası ile pazarda iyi yerlere gelebilirler sonuçda yeni bir kasa yeni umutlar demek umarım mazda bu fırsatı kaçırmaz....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

şuan mazdanın satış bayilerinin elinde 2012 model 1.6 benzinli otomatik impresiv ler mevcut, fiyat olarak ekim ayında 47.000 tl diyorlardı, tahminimce mazda 3 ün 2013 modeli satılmadı çünkü herkes 2012 fiyatları makul olduğu için onu alıyor , zaten sahibinden.com da hiç 2013 model  mazda 3 yok, 1,5 ay sonra 2014 yılı gelince ne olacak bilmiyorum, o zamana kadar 2012 leri satamazlarsa acaba fiyat daha da düşermi, bide ellerinde 2013 model araç varmı acaba ? bide sahibinden com da 2. ele 2012 modellere  0 km sinden daha çok fiyat isteyenler varki, , onlara neyin kafasını yaşıyorsunuz diye mesaj atmak geliyor içimdem :)

mazda 3 yeni getireceği modellerde gerçekten tr pazarına girmek istiyorsa 60.000 tl gibi rakamlarla yine hüsrana uğrar gibime geliyor , tabi benzinli modeller için bu görüşüm, çok iyi bir strateji ile ve çok uygun bir fiyat politikası ile pazarda iyi yerlere gelebilirler sonuçda yeni bir kasa yeni umutlar demek umarım mazda bu fırsatı kaçırmaz....

2013 model sadece Dizel Touring'lerin giriş yaptığı başka araç getirilmediği söylenmişti bana. Yani 2013 yazılsa bile diğer modellerin 2012 olduğunu gözden kaçırmamak gerekiyor.

Yine 2013'ün sonunda İmpressive benzinli araçlara 45.000TL isteniyordu. Şu anda ellerinde benzinli araç olan bayiler var mı bilemiyorum ama yeni kasa gelmeden bu fiyatın altında alınması oldukça zor. Yeni kasa geldikten sonra ne olur onu tahmin etmek de güç doğrusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

1.5 Dizel 2015 Nisan ayında Mazda3'te kullanılacakmış. Bayının verdiği bilgi bu şekilde arkadaşlar. Zaten motor ilk olarak Mazda2'de kullanılacakmış.

edit1: M3 ----> Mazda3

edit2: M2 ----> Mazda2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M3 ü Mazda3 e çeviren otomatik düzeltmeyi yeniden aktif hale getireceğim bu gidişle. M3 ayrı bir şey Mazda3 ayrı, o kadar uzun mesaj içerisinde 4 harf yazmaya üşenmeyelim lütfen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 Dizel 2015 Nisan ayında Mazda3'te kullanılacakmış. Bayının verdiği bilgi bu şekilde arkadaşlar. Zaten motor ilk olarak Mazda2'de kullanılacakmış.

edit1: M3 ----> Mazda3

edit2: M2 ----> Mazda2

mazda 2 1,5 130 beygirle uçar dostum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 2 1,5 130 beygirle uçar dostum

benim bildiğim 1.5 dizel 120hp ama maalesef tork değerine o kadar araştırmama rağmen rastlamadım.

ayrıca 1.5 dizel Mazda6 için bile talepte bulunmuş Mazda bayileri.Hatta yeterli sipariş garantisi vermesi halinde japonyadan olumlu cevap geleceğini düşündüklerini söyledi Mazda bayii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...