Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

teessuf ederim Elazığlıyız biz Sözümüz senettir [emoji12]

Patron; bende sıkıntı olduğunu düşünmedim zaten. Elbette vardır bir bildiğin ama nerden duydun ? Kaynağı nedir onu merak ettim.

Yalnız Mümin bir yanlış anlama var, 14 Temmuz'da yazmış o mesajı, Mart'ta geliyor dediğine göre Mart 2016'yı kastetmiştir Fotim ;) . Fotimi bilen bilir, o dediyse kaynağı sağlamdır :D

Abi senin mesajda 2015 sonuydu, FotiFoti Mart yazınca bende 2016 Mart anladım. Öteleme haberi mi geldi diye sormak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mart 2015 demişsin ondan öyle dedim. ;)

Benim mesajım 2014 Aralık, henüz o bilginin üzerine bir yenisini eklemedim ama son zamanlarda gelen bilgilere bakılırsa 2015 artık zor, 2016 olacak büyük ihtimal. Daha net bir bilgi alırsam o mesajı da düzenleyeceğim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Patron; bende sıkıntı olduğunu düşünmedim zaten. Elbette vardır bir bildiğin ama nerden duydun ? Kaynağı nedir onu merak ettim.

Abi senin mesajda 2015 sonuydu, FotiFoti Mart yazınca bende 2016 Mart anladım. Öteleme haberi mi geldi diye sormak istedim.

evet aslında cx3-mx5-dizel 3 bu sene sırayla gelecekti. Dizel 3 Mart Ayında inşallah. Mx5'i net tarih bilmiyorum şuan ama yıl sonu olabilir. Kaynak sağlam [emoji12] kapı gibi adam aramızda Kalsın [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet aslında cx3-mx5-dizel 3 bu sene sırayla gelecekti. Dizel 3 Mart Ayında inşallah. Mx5'i net tarih bilmiyorum şuan ama yıl sonu olabilir. Kaynak sağlam [emoji12] kapı gibi adam aramızda Kalsın [emoji1]

Peki aramızda kalsın,  :-X   Fakat fiyatları daha çok merak ediyorum, 90-100 civarı mazda 3 dizelin full üne isterler diye düşünüyorum. durum böyle olunca da işin aslı içimde küller meydana geliyor; küllerimden doğmak için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki aramızda kalsın, :-X Fakat fiyatları daha çok merak ediyorum, 90-100 civarı mazda 3 dizelin full üne isterler diye düşünüyorum. durum böyle olunca da işin aslı içimde küller meydana geliyor; küllerimden doğmak için.

külliyen ben de bilmiyorum ama adı dolu kendi boş golf 90+ olmuşsa dizel 3 deri döşeme PowerSense tahmin ettiğiniz gibi olur sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşlılık belirtileri seziyorum kendimde. Hakkaten 2015 yazmışım. pardon.

külliyen ben de bilmiyorum ama adı dolu kendi boş golf 90+ olmuşsa dizel 3 deri döşeme PowerSense tahmin ettiğiniz gibi olur sanırım

Golf ü de almam Mazda yı da almam abi, 8:) Zaten 2016 yerine 2015 yazmışım. yani yaş da ilerliyor. <_< 89 bin TL ye gider dizel Mondeo alırım keyfime bakarım. 85 e de bırakırlar fazlasıyla. :ph34r: Ya da az biner Mazda 6 benzinli alırım, Şanım yürür. :hi:  

Hiç güzel haber kalmadı artık memlekette.  :

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaşlılık belirtileri seziyorum kendimde. Hakkaten 2015 yazmışım. pardon.

Golf ü de almam Mazda yı da almam abi, 8:) Zaten 2016 yerine 2015 yazmışım. yani yaş da ilerliyor. <_< 89 bin TL ye gider dizel Mondeo alırım keyfime bakarım. 85 e de bırakırlar fazlasıyla. :ph34r: Ya da az biner Mazda 6 benzinli alırım, Şanım yürür. :hi:

Hiç güzel haber kalmadı artık memlekette. :

mondeo otomatik yok :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana Şart. Yoksa ÖTV indirim yok . Cx3, v40, dizel 3 martta bakacağız artık :)

O zaman birşey diyemem ama gözümde şu anda dizel Mazda 3 ufkun arkasında çizginin altında görünüyor. 

Belediye dağıtmış gibi olsa bile B8 TDI Passat çok daha önlerde yer alıyor. 

Volvo nun içini hiç beğenemedim. 

CX-3 gerçekten küçük, gönlümün D segmente kaydığı bu günlerde çok hoşuma gitmesine rağmen beni cezbetmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@cothcu Cx-3'ün hedef kitlesi farklı. Benim gibi yalnız adama yada hanım kısmına ikinci araç olarak mükemmel. D segment şehir içi beni geriyor. Park yeri, dar sokaklar, daha fazla Yakıt tüketimi hiç Lazım değil. V40'ın dış görünüş ve Yakıt cezbediyor, cx-3'ün her yeri cezbederken 120-130'luk bir dizel 3 gelirse başka bir şeye bakmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@cothcu Cx-3'ün hedef kitlesi farklı. Benim gibi yalnız adama yada hanım kısmına ikinci araç olarak mükemmel. D segment şehir içi beni geriyor. Park yeri, dar sokaklar, daha fazla Yakıt tüketimi hiç Lazım değil. V40'ın dış görünüş ve Yakıt cezbediyor, cx-3'ün her yeri cezbederken 120-130'luk bir dizel 3 gelirse başka bir şeye bakmam.

120-130 bg lik mi demek istedin ? Sanmam ama yazılımla falan birşeyler yaparlarsa ona lafım yok tabi. Bu aralar gözüm sevmesem de DS4 lere takılmıyor değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

120-130 bg lik mi demek istedin ? Sanmam ama yazılımla falan birşeyler yaparlarsa ona lafım yok tabi. Bu aralar gözüm sevmesem de DS4 lere takılmıyor değil

umut fakirin ekmeğidir [emoji12] Fransızlar hep Göze hoş geliyor da 5 yıl satmam yasak. Uğraşılmaz onlarla
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar, 120-130 luk dizel 3 ?? yani mazda 3 dizel :)  muhtemelen 300 tork 115-120 beygir .. bu para verilir mi diye sormim  .. bu paraya mı gelir gerçekten ?? .. 2. araç bakıyorum bende .. Mazda benzinliyi satıyorum ..CX-3 çok cezbediyor hala ..eğer mazda 3 dizel gelirse bekleyeceğim .. ancak bu paralara herhalde beklemem..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar, 120-130 luk dizel 3 ?? yani mazda 3 dizel :)  muhtemelen 300 tork 115-120 beygir .. bu para verilir mi diye sormim  .. bu paraya mı gelir gerçekten ?? .. 2. araç bakıyorum bende .. Mazda benzinliyi satıyorum ..CX-3 çok cezbediyor hala ..eğer mazda 3 dizel gelirse bekleyeceğim .. ancak bu paralara herhalde beklemem..

FotiFoti 120-130 bg demek istemişti Sayın Shanus. 2016 da gelecek görünüyor diyor herkes

Bence full dizel fiyatı da 75-80 den başlayıp 100-110 kalara kadar dayanır.

Abi bu arada konu Temmuz 2013 te başlayıp 2014 Martta Dizel gelecek diye belirtilmiş. Biz 2016 Martlara kadar vardık. Biz mi hızlıyız, Mazda mı yavaş anlamadım.

-2016 yazdım dimi la :ohmy:

-he 2016  ???

-Oh be. ;D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar, 120-130 luk dizel 3 ?? yani mazda 3 dizel :) muhtemelen 300 tork 115-120 beygir .. bu para verilir mi diye sormim .. bu paraya mı gelir gerçekten ?? .. 2. araç bakıyorum bende .. Mazda benzinliyi satıyorum ..CX-3 çok cezbediyor hala ..eğer mazda 3 dizel gelirse bekleyeceğim .. ancak bu paralara herhalde beklemem..

fiyat değil güç olarak 120-130 bekliyorum . Ama bu konuda hiç açıklama bulamadım henüz. Cx3 tamamsa beklemeye gerek yok. Ben biraz da ekonomik nedenlerden bekliyorum. Gerçi bekledikçe de zam geliyor ama şartlarım Gereği mecbur .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

3.nesil Mazda3 lere 1.5 dizel ne zaman geliyor beyler yeni bir haber varmı?

Birkaç arkadaş haber bekliyor, alıcaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen Mersin Mazda satış temsilcisinden duyduğum, 2016 Nisan veya civarı şeklindeydi. Yanılıyor da olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen Mersin Mazda satış temsilcisinden duyduğum, 2016 Nisan veya civarı şeklindeydi. Yanılıyor da olabilir...

doğru olabilir 2016 yazında çünkü Mazdaların bütün modellerinin dizel otomatiği gelmiş olacak. mazda6,mazda3,cx5

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...