Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, Mutlu Tekir :

Kaynak nedir mazda tr mi

Mazda Tr Yetkili bayisinden aldim bilgiyi. 20 sinden sonra fiyatlarda belli olabilirmiş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi alıcı olarak beklemedeydim ;D Mazda3'ün tek eksiği motor idi bu adımla o da tamamlanmış oluyor :tey: İnş uçuk bir fiyatla gelmezde almak nasip olur :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, m2hamid :

Ciddi alıcı olarak beklemedeydim ;D Mazda3'ün tek eksiği motor idi bu adımla o da tamamlanmış oluyor :tey: İnş uçuk bir fiyatla gelmezde almak nasip olur :rolleyes:

Bakalım bekleyip göreceğiz fiyatları, yetkili bayinin öngörüsü 7-8 bin lik bir fark olacağı yönünde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.05.2016 at 14:35, AreY :

26 Mayıs da İstanbul'da lansmanı yapılıyor, dizelcilere hayırlı olsun. 

Selamlar Arif, özellikle bilgi almadan bu konuda bir cevap yazmak istemedim ama Mazda 3 Dizel lansmanı 26 sında değil, çok yetkili bir ağızdan teyit ettim. Şu an alabildiğimiz tek bilgi 2016 Mazda 3 Dizel satışının Haziran ortası gibi başlayacağı ki bunu da zaten Nurkan Bey Fethiye'deki MX-5 lansmanı sırasında açıklamıştı.

http://www.gazetevatan.com/tok-saticiyiz-940615-otomobil/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geliş tarihinden çok çıkış fiyatı ne olacak asıl soru bu :) Ben full donanım taraftarı birisi olarak tahminleri mi power ve power sense üzerinden oluşturdum.

Bence power donanım 102-107 bin TL arasında

power sense donanım 109-113 bin TL arasında olacak.Fiyat konusunda mazda tr ye baskı oluşturabilecek bir platform kurabilir miyiz? Forum aracığıyla bir baskı yaratabilir miyiz? Bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

99000 bini geçmese çok iyi olur fakat CX3 ün fiyatları ortada. dediğiniz gibi 110 binleri görebiliriz.

Böyle olunca da cazibesini yitirecektir. Şahsen o kadar fark verip dizele bineceğime benzinlisinini keyfini sürerim.

Ama 90bine Power verilirse de güzel olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İngilterede 105 hp dizel sedan mazda 3 fiyatı 21.945 pound. Almanyada 23 690 Euro .. Bizdeki bindirim ve indirimleri ekleyince  rakam .... :) Söylemeye dilim varmadı ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Burak :

Selamlar Arif, özellikle bilgi almadan bu konuda bir cevap yazmak istemedim ama Mazda 3 Dizel lansmanı 26 sında değil, çok yetkili bir ağızdan teyit ettim. Şu an alabildiğimiz tek bilgi 2016 Mazda 3 Dizel satışının Haziran ortası gibi başlayacağı ki bunu da zaten Nurkan Bey Fethiye'deki MX-5 lansmanı sırasında açıklamıştı.

http://www.gazetevatan.com/tok-saticiyiz-940615-otomobil/

26 Haziran olabilir mi? Ben yanlış anlamış da olabilirim. 

26 'sında istanbul'a lansmana gideceğiz dedi yetkili bayi, belki de Haziran 26 O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, AreY :

26 Haziran olabilir mi? Ben yanlış anlamış da olabilirim. 

26 'sında istanbul'a lansmana gideceğiz dedi yetkili bayi, belki de Haziran 26 O0

2. Nesil Mazda 3 gelmeden önce o zaman Başayar'ın başında bulunan Tolga İstanbul'a gelmiş Şile yolunda bir otelde onu ziyaret etmiştim. Baktım tüm Mazda orada, dedim hayırdır o da yeni ürün ile ilgili eğitim ve toplantı demişti. Benzer bir durum olabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gidecekleri bir yer var da lansman olmayacak

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman, Nereye, Mehmet?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Gökhan :

Ne zaman, Nereye, Mehmet?

sizinkiyle aynı gün bir şeyler var demek ki gökhan abi. ben de tahmin ettim, bildiğimden değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 ün  

golf / jetta / astra / civic / corolla / i30 / ceed     

gibi rakiplerinden  pahalı olmaması dileğiyle 

Hıdırellez dileğin bu mu [emoji1]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kısa bir aradan sonra tekrar herkese merhabalar Mazdasever dostlarım.

Yılın ikinci yarısı yeni bir araç alacağım inşallah. İlk hedefim tabiki gene Mazda 3 O0

Mazda3 1.5 SkyActiv-D Power için belli bir bütçe ayırdım. Fazlasına gelirse artık 2.eli beklerim.

Makyaj konusunda net bir bilgi yok galiba. Makyajlı gelirse otm. Power için 95bin'e kadar hakkıdır. Fazlası fazla kaçar (piyasa koşullarında)

1.5dizel Mazda3 için gelecek yeni haberleri anlık paylaşırsanız çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...