Jump to content

1993 Mazda 626

domestos

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abicim hayırlısı olsun inşallah senin için. Alan kişiye de şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

Mazda 3 düşünüyorum demişsin !! güncel kasa mı ? Yoksa ilk kasadan mı düşünüyorsun. Umarım gönlüne ve bütçene göre bir Mazda 3 bulursun abicim.

Çok çok sağolasın İlhan'ım... Borcum yeni bitti, artı olarak üç kuruş param da yok, ölçüp biçtim biraz daha borç ödeyeyim dedim...  :P

15-20 binlik araç için değiştirmeye değmez diye düşündüm ama şimdiki besili guzuyu da eşim kullanamıyor, bu yüzden ilk kasa mazda3 düşünüyorum, esasında mazda6 hep aklımın bir köşesinde ama hem temizini bulmak zor hem de vergisi canımı sıkıyor... :)

Olmayan maksimum bütçem 24-25 bin TL, bakalım hayırlısı.

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Abi bir şey diyeceğim....Sende Emre gibi evden Mazda almak için çıkıp. Başka bir marka araç alıp gelmezsin dimi ?:) Aman ikna kabiliyeti yüksek olan, ikinci el satıcılarına dikkat et derim. Aklını çelmesinler. :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos, İlk kasa 3, şu andaki güncel 3 ten daha güzel bence lakin o bütçeyle rahatlıkla temiz bir 6 alabilirisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos, İlk kasa 3, şu andaki güncel 3 ten daha güzel bence lakin o bütçeyle rahatlıkla temiz bir 6 alabilirisiniz.

Veli abi zaten Mazda 6 hastası. Lakin MTV'den dolayı sıcak bakamıyor, haklı olarak. Yoksa Mazda 3 yüzüne bilen bakmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi zaten Mazda 6 hastası. Lakin MTV'den dolayı sıcak bakamıyor, haklı olarak. Yoksa Mazda 3 yüzüne bilen bakmaz.

Sonuçta bir üst segmentte araç binmiş olacak.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk başlarda aynı düşüncedeydim ama İlhan'ın da bahsettiği gibi vergisine tepki yüzünden vazgeçtim, gerçi daha besili guzuyu da satamadım ama neyse...

Nasipte ne varsa artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı neyse o olsun kardeş.inş yine bir mazdacı alır da araban için üzülmezsin. biliyosun mazdadan mazdacı anlar

Mazdacı almasada alınca mazdacı olur arabayada iyi bakar inş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...