Jump to content

Yeni Mazda6 - İnceleme - Gıymetlimmmss

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üzülerek bildiririm ki, seni kazıklamışlar. 9 disk ve 6 film mi? 3 disk boş mu? Ayrıca 90 dakika diyor, 6 filmin anca fragmanları sığar 90 dakikaya! Çin malı mı bu?

yoo çok güzel fiyata aldım, 90 lira ABD'den ucuz  :) 90dk da bonus var. Onur'un kaçırdığı kısımlar :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

27

• emregc

14

• Onur

11

• mtutun

14

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Popüler Günler

Gönderilen Fotoğraflar

Selman Abi, bu Emre'yi ne zaman ban etmeyi düşünüyorsun? Adam forum üyelerine küp diye hitap eder. Mazda'ya laf eder, bir bakarsın subaruclubtr ile kavga çıkarır, bir bakarsın 13A+ (töbe töbe Ramazan Ramazan...) yazar. Üzerine bir de Suzuki kullanır! Kesin casus bu adam, bak söylüyorum. Yakında siviller basar bu forumu...

Ne zaman ban edecen bu sevimli arkadaşı? İlla Anayasa Mahkemesi'ne şahsi başvuru hakkımı mı kullanmam gerekiyor????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

extraterrestrial relations üzerine mi?

yoo çok güzel fiyata aldım, 90 lira ABD'den ucuz  :) 90dk da bonus var. Onur'un kaçırdığı kısımlar :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi, bu Emre'yi ne zaman ban etmeyi düşünüyorsun? Adam forum üyelerine küp diye hitap eder. Mazda'ya laf eder, bir bakarsın subaruclubtr ile kavga çıkarır, bir bakarsın 13A+ (töbe töbe Ramazan Ramazan...) yazar. Üzerine bir de Suzuki kullanır! Kesin casus bu adam, bak söylüyorum. Yakında siviller basar bu forumu...

Ne zaman ban edecen bu sevimli arkadaşı? İlla Anayasa Mahkemesi'ne şahsi başvuru hakkımı mı kullanmam gerekiyor????

Abi , hem bizim foruma hemde rakip foruma girip aleyhimizde yazı yazanları yakalama gibi faaliyetlere karşı casusluk deniyor, milli takımdan oluyorsun yani :)

Hem bizim foruma hem de rakip forum adına çalışanlara da çift taraflı casus deniyor.. Cezası tüm forum üyelerine donut ısmarlamaktı sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne istiyorsun Emre'den ? :D #direnemre :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aşk olsun Mustafa Abi, ramazan ramazan beş on tane kahve / donut ısmarlasan yeğenlerine nolur yani ...

Onune gelen yegen,

Agzi olan konusuyor,

Interneti olan copy past ediyor.

Aaaaaa yeter ama.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onune gelen yegen,

Agzi olan konusuyor,

Interneti olan copy past ediyor.

Aaaaaa yeter ama.

aha ayrılıkçı . Cumhuriyetten ayrılacak . Kesin ticaret federasyonu kışkırtın Onur'dur . Adam darth'ım , karanlık taraftayım dedi inanmadık :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aha ayrılıkçı . Cumhuriyetten ayrılacak . Kesin ticaret federasyonu kışkırtın Onur'dur . Adam darth'ım , karanlık taraftayım dedi inanmadık :o

Inanmicaadin da napacaydin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O linkini verdiğin forumda ben dahil, hiçbir üyenin Mazda aleyhine sözü yok. Aynı dertten muzdarip 2 marka satışları hakkında ironi yapıyoruz burada olduğu gibi...

Ancak dikkatimi birşey çekiyor, Mazda ve Subaru sahipleri birbirlerine ve otomobillerine çok saygı duyuyor. Ayrıca marka değiştirdiklerinde, Subaru veya Mazda ilk tercih olarak belirtiliyor. Ben de öyleyim, 4 yıla yakındır her iki markaya da aynı anda sahibim.

Senin durumunsa farklı. Sen millete konuşuyorsun ama esas yerinin suzukiclubtr olması lazım...

Abi , hem bizim foruma hemde rakip foruma girip aleyhimizde yazı yazanları yakalama gibi faaliyetlere karşı casusluk deniyor, milli takımdan oluyorsun yani :)

Hem bizim foruma hem de rakip forum adına çalışanlara da çift taraflı casus deniyor.. Cezası tüm forum üyelerine donut ısmarlamaktı sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demokrasilerde tek tarafın görüşü ile hareket edilmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demokrasilerde tek tarafın görüşü ile hareket edilmez.

memlekette nerde demokrasi var ki burada da olsun ? :)

Ne pas attim be :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...