Jump to content

Halkın Hizmetçisi Mazda

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Türkiye bir paylaşımda bulunmuş.

'Mazda otomobillerinin, itfaiye aracından polis aracına kadar birçok kullanım alanı vardır. Bazılarını siz bile tahmin etmemişsinizdir. Eğer sıra dışı bir Mazda fark ederseniz fotoğrafını bizimle paylaşın, sayfamızda yayınlayalım.'

Bu yazıyı burada konuşalım; hoş muhabbet sohbet olur diye düşündüm  :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Antakya Belediyesinde görevli bir kırmızı BT-50 var. Güncel kasa, yaldır yaldır duruyo bir de kırmızı olunca :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest greystone

Türkiyede  taksi olabilr bu araç benzinli 2.0 motorun Şehir içi 7.5 litre benzin tüketimi var diyor. Lpg takılırsa taksilerde gene 7.5 litre lpg yakar çok kıstıkları için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyede  taksi olabilr bu araç benzinli 2.0 motorun Şehir içi 7.5 litre benzin tüketimi var diyor. Lpg takılırsa taksilerde gene 7.5 litre lpg yakar çok kıstıkları için :)

Kısmak mı?

O eskidendi...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ticaret aracı Mazda. Tatil öncesi kızım bizim sitenin önünde görmüş. İş dönüşü baba, baba Mazda gördüm telaşlı bir vaziyette. Aldı benden telefonu çekti bu fotoğrafı. Cam balkon işi yapan bir esnafın aracıymış. Bayağı bir temiz görünüyordu araç.

post-6837-141695294912_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 MPS polis araçları

2413.jpg

esterno2.jpg

mazda rx-7 polis

Japan+police+car+mazda+rx-7+2.jpg

mazdaRX-7police.jpg

mazda6 polis

IMG_00000035_zps1cc0936a.jpg

6095499383_9de7e30e19_z.jpg

rx-8 polis

Mazda_RX-8_police_car_in_Tokyo.jpg

IMG_7113.jpg

türkiye'de ise  anadoluda çalışan bt-50 belediye araçlarından başka yok galiba  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Polis araçlarını görünce içim gitti... Bize de böyle bir güzellik yapabilirler mi acep??

:)

nerde abi keşke yapsalar. :) arıza ışığı hiç sönmeyen Connectlerden, 2 günde dağılan Accentlerden daral geldi artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nerde abi keşke yapsalar. :) arıza ışığı hiç sönmeyen Connectlerden, 2 günde dağılan Accentlerden daral geldi artık :)

Tespitler aynı olduğuna göre; meslektaşız galiba...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tespitler aynı olduğuna göre; meslektaşız galiba...

:tey:

tam öyle dediğin gibi abi :)

2001 model Accent kullanıyorum. Elde kaldı kalacak. Hafta sekiz pazar dokuz sanayide külliyen zarar.  ???  :krrsz:  :nea:

Şimdi Devlet-i Âli´nin büyükleri şöyle yeni yeni Mazda 3´lerden alsa bize verse ne güzel olurdu demi :)  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemde ne güzel olurdu... Dadından yinmezdi.

:P

dileklerinizi bol ve yüksek tutun derim ben mazda3 ile kısıtlı kalmayın  :D cx9lar 6lar cx5ler olmadı amerikan polis araçlarından.. ford taurus gibi dileyin  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemde ne güzel olurdu... Dadından yinmezdi.

:P

dadından yenmezdi valla abi :D

dileklerinizi bol ve yüksek tutun derim ben mazda3 ile kısıtlı kalmayın  :D cx9lar 6lar cx5ler olmadı amerikan polis araçlarından.. ford taurus gibi dileyin  :D

keşke olsa, anca rüyada görürüz :D  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...