Jump to content

Halkın Hizmetçisi Mazda

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tam öyle dediğin gibi abi :)

2001 model Accent kullanıyorum. Elde kaldı kalacak. Hafta sekiz pazar dokuz sanayide külliyen zarar.  ???  :krrsz:  :nea:

Şimdi Devlet-i Âli´nin büyükleri şöyle yeni yeni Mazda 3´lerden alsa bize verse ne güzel olurdu demi :)  :egy:

Şimdi yazdığına örnek vereyim.

Bizim Kurumdaki eski araçları ihale ile sattık geçenlerde. Yerlerine hizmet aracı alınması konusu doğdu.

3 adet çift kabin pikap 4X4

3 adet van (doblo, kangoo vb.)

4 adette sedan dizel binek araç.

1. ve 3. madde için Mazdayı anlatamadım kimseye. Encümen üyelerinden tüm amirlere, bakın çok iyidir, şöyledir böyledir diye. Hem biz(idare) hem kullananlar memnun kalacak her türlü dedim.

99dan beridir işimizi tık demeden gören pikapı örnek verdim.

Kimse istemedi. Varsa yoksa fluence.

Mazda 3 Fluenceye on basar dedim, hele bir BT-50 var, rengır dmakslara on basar dedim.

Biride şunu dedi hiç unutmam:

"Çin malı almanın alemi yok." :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halka uzak kalınırsa olacağı bu :)  Halbuki artık Safkan Capon diye bilinmesi lazım...

Halka uzak kaldın kaldın, devlettende uzak kalınca böyle oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın bir tek BT-50 sini sevmiyorum. Kimseye de önermem kolay kolay. Ranger ile tüm parçaları aynı. Ranger' da 4x4 sistemi olsun, konforu olsun gerçekten iyi değil. Mitsubishi L200 candır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

sıralı sistemler kısılabiliyor taksilerin çoğu rölantide zangır zangır titriyor

Eğer böyle bir uygulama varsa ve yapıyorlarsa motor için büyük tehlike demektir... Bunu sorup öğrenmem gerek, merak ettim çünki...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi yazdığına örnek vereyim.

Bizim Kurumdaki eski araçları ihale ile sattık geçenlerde. Yerlerine hizmet aracı alınması konusu doğdu.

3 adet çift kabin pikap 4X4

3 adet van (doblo, kangoo vb.)

4 adette sedan dizel binek araç.

1. ve 3. madde için Mazdayı anlatamadım kimseye. Encümen üyelerinden tüm amirlere, bakın çok iyidir, şöyledir böyledir diye. Hem biz(idare) hem kullananlar memnun kalacak her türlü dedim.

99dan beridir işimizi tık demeden gören pikapı örnek verdim.

Kimse istemedi. Varsa yoksa fluence.

Mazda 3 Fluenceye on basar dedim, hele bir BT-50 var, rengır dmakslara on basar dedim.

Biride şunu dedi hiç unutmam:

"Çin malı almanın alemi yok." :D

Çin malı haa vay be :)  Volvo diye diretsen belki Çin Malı demekte haklı olacaklardı. Yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarında neden Fluence hastalığı vardır acaba hep merak ederim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer böyle bir uygulama varsa ve yapıyorlarsa motor için büyük tehlike demektir... Bunu sorup öğrenmem gerek, merak ettim çünki...

8:)

bu sene çıkan bazı sıralı sistemler ayarı kendi yapıyor bu yüzden onlarla yapamazsınız . Çoğu sıralı sistemde fakir veya zengin karışım yapmak mümkün

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çin malı haa vay be :)  Volvo diye diretsen belki Çin Malı demekte haklı olacaklardı. Yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarında neden Fluence hastalığı vardır acaba hep merak ederim?

Reno'da ordunun hissesi (Oyak) old icin tüm devlet Renoydu. yanliz simdilerde ozellikle ust makamlarda Audi gibi seyler goruluyor, kamunun parasi lukse yakiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Dün İl Encümende iki adet 4x2 çift kabin pikap alımı kararı alındı.

Benden kıyas için markaların  çift kabinlilerin modellerinin teknik detaylarını istediler ama

L200

D-Max

Hilux

Rangerin bilgilerini verebildim.

Mazdanın 4x2 si yokmuş. Maalesef iki dene Hilux alıyoruz.  Hatta sordular,  Nissanla Mazdanında vardı pikap'ı diye, maalesef şu anda ikisininde ithal etmediğini söylemek zorunda kaldım.

Sahi Mazda yeni kasa için mi BT-50yi getirmeyi durdurdu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...