Jump to content

Mazda CX-5 İzlenimleri - Test - Ayılma - Bayılma

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sizim için gps ile 0-100km hızlanma testi yapacağım canlarım. 2 kere test yönlerde yapar ortalamasını yazarım... shell gtl dizel de alayım birazdan. hehe :) meraklandım şimdi.. paylaşırım...

abi aynı testi benzinli cx5 için de yapabilir misin ? :D hem benzinli hem de dizelin sonuçlarını alırsan ilk mazdamı senden alacağım valla :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

12

• Fotifoti

23

• mtutun

13

• EgeG

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Buyrun bu Cx5 2.2 sky-d 175hp 6AT nin 0-100kmph verisidir.

Mazda6 yı da en kısa sürede denerim...

tamamdır abi bekliyoruz :D hız kadranı ile gps baya farklı gösteriyor galiba :D

Abi bir de şeyi merak ettim, 0-100 ü vitesi d konumunda ve güvenlik sistemleri açık mı yapıyorsun yoksa manuel ve güvenlik sistemleri kapalı mı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet dizellerin en büyük yanılgısı benzinliye göre uçuyormuş hissi vermeleri. Benzinli Cx-5'in de verisi aynı, ama dizelin verdiği his sanki çok daha performanslı gibi. Anlık tork patlamasının sebep olduğu bu durum yerine gücü doğrusal bir şekilde artan benzinliyi her zaman tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamamdır abi bekliyoruz :D hız kadranı ile gps baya farklı gösteriyor galiba :D

Abi bir de şeyi merak ettim, 0-100 ü vitesi d konumunda ve güvenlik sistemleri açık mı yapıyorsun yoksa manuel ve güvenlik sistemleri kapalı mı  :D

herşey açık. vites D. gaza sonuna kadar basıyorsun. o kadar. birde DSC'yi kapatıp deneyeyim. Bir de sıcak asfatta da deneyeyim. Sonuçlardan haberdar ederim.

9.2 ise dayı haklı olabilir. Gel gelelim 0-150'ye de bakmak lazım :P

0-150 de yaparız da o kadar uzun düz (hem x, hem y ekseninde düz) yol yok buralarda :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0-150 de yaparız da o kadar uzun düz (hem x, hem y ekseninde düz) yol yok buralarda :P

yolun ortasında kavşaklar vardı. Hatırladım  :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...