Jump to content

Mazda CX-5 İzlenimleri - Test - Ayılma - Bayılma

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ayda 10bin kazanan adama koymaz ki :) kullanmanız lazım , tarifi zor :D aşık ediyor, aklınız alıyor , dil yandan sarkıyor falan :)

sindi 1400km yol geldim, altımda olsun isterdim :) niye istemeyeyim :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Buna damardan enjeksiyon deniyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

12

• Fotifoti

23

• mtutun

13

• EgeG

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ayda 10bin kazanan adama koymaz ki :) kullanmanız lazım , tarifi zor :D aşık ediyor, aklınız alıyor , dil yandan sarkıyor falan :)

sindi 1400km yol geldim, altımda olsun isterdim :) niye istemeyeyim :P

Ayda 10K TL. Kazanan adam var mi burda? Atiyorum belki mtutun ticaret erbabi, esnaf adam. O kazaniyordur ve forumun en zengin adami odur. Mesela yani, o bile 2.0 aldi. Gereksiz 2.2 turkiye icin lux aga babacim. Kimse kusura bakmasin. Haaaaa fotirik efendi dersen ben zaten vergi vermiyorum kay koyune rahvan gitsin o ayri tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye olmasın dostum . Foruma üye olurken bordro mu veriyoruz :) hem üye olmayanlar da okuyorlar , görüyorlar . Cx5 niyeti olan önce bir Google'a sorar , sayfayı bulur . Gider Okan'da bor test sürüşü yapar . 2.2 daha çok beğenir alır ,10k kazanan  niye olmasın galaksinin gülü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marmaris gezimizde fırsat bulup Okan'ın ziyaretine gitmiştim, bu geçtiğimiz Çarşamba günü. Okan müşterisi ile görüşürken bende bir kaç fotoğraf çektim. :) Bu arada hazine değerinde broşürler buldum, Okan'dan. Eski Mazda 323, 626 tanıtım broşürleri. Tam bir nostalji, müzelik.

post-6837-141695294853_thumb.jpg

post-6837-141695294857_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizelin torku 480 değil 420nm. Açıkcası kağıt üzerinde benzinli versiyonla son hız hariç çok bir fark gözükmüyor. Saçma mtv ve ötv sistemi yüzünden alınması çok mantik dahilinde değil hele ki 2,0at ile arasında 50,000 tl oynadığını düşünürsek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizelin torku 480 değil 420nm. Açıkcası kağıt üzerinde benzinli versiyonla son hız hariç çok bir fark gözükmüyor. Saçma mtv ve ötv sistemi yüzünden alınması çok mantik dahilinde değil hele ki 2,0at ile arasında 50,000 tl oynadığını düşünürsek.

cok ayıp :) bir rx kullanıcısından kağıt üzerindeki verilerden yorum yapmasını beklemezdim ;) ÖTV,mtv kısmına girmiyorum . O konuya bir şey demem. Ama ruhu farklı iki motorun :)

60nm benim itme gücüm var :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 benzinliye nazaran , 2.2 turbo dizel ile ülkemizde her yerde gazlanır, turbo performansının keyfi sürülür,  kat edilen mesafeler arasındaki süre benzinliye göre mutlaka düşer rampalarda süratin korunmasından ötürü.. Yani param olsa 2.2 dizel alırdım ve gazlardım :)

şehirler arasında beni RX8 bile yakalayamazdı , çünkü benzini biterdi muhtemelen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.0 benzinliye nazaran , 2.2 turbo dizel ile ülkemizde her yerde gazlanır, turbo performansının keyfi sürülür,  kat edilen mesafeler arasındaki süre benzinliye göre mutlaka düşer rampalarda süratin korunmasından ötürü.. Yani param olsa 2.2 dizel alırdım ve gazlardım :)

şehirler arasında beni RX8 bile yakalayamazdı , çünkü benzini biterdi muhtemelen :)

valla ben kolay kolay beğenmem , cinsim biraz :) ama hayran kaldım . Bunu küçümsemeyin :P test edin, tavsiye edin, hediye edin (bana mesela) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sana Bolu'ya kadar atacağım farkla benzinimi alığım gibi, kuzu çevirme de yerim! Teorik olarak tabii, yoksa hız limitlerine uyuyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sana Bolu'ya kadar atacağım farkla benzinimi alığım gibi, kuzu çevirme de yerim! Teorik olarak tabii, yoksa hız limitlerine uyuyoruz...

Abi her şey tamam da; bu kuzu çevirme nereden çıktı sabah sabah, ramazan ramazan  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben kağıt üzerinden değil, ekrandan yorum yapıyorum. 50 bin TL verip, 210 NM alacaksınız ekstra. Yani NM'nin tanesi yaklaşık 250 TL!  1 NM yerine sezonda 25 tane lüfer alınır!

cok ayıp :) bir rx kullanıcısından kağıt üzerindeki verilerden yorum yapmasını beklemezdim ;) ÖTV,mtv kısmına girmiyorum . O konuya bir şey demem. Ama ruhu farklı iki motorun :)

60nm benim itme gücüm var :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben kağıt üzerinden değil, ekrandan yorum yapıyorum. 50 bin TL verip, 210 NM alacaksınız ekstra. Yani NM'nin tanesi yaklaşık 250 TL!  1 NM yerine sezonda 25 tane lüfer alınır!

Şimdi de; Lüfer... Ohhh misss :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşünsene Veli, CX-5'i benzinli tercih edip (ortalama tanesi 10-TL olsa) aradaki fiyat farkı ile 5.000 adet Lüfer alınır! Toptan alım gücü ile pazarlık iyi yapılırsa, bu forumun tüm üyelerine bir Lüfer ısmarlanabilir!

Soruyu bir de şöyle sorabiliriz; Dizel CX-5 mi? yoksa benzinli CX-5 ve yanına da hafta sonu için bir MX-5 veya RX-8 mi? Veya CX-5'i çok beğeniyor ve onu yıpratmamak istiyorsan, aradaki fiyata dizel Mazda 3 olmaz mı?

Olaya bir de şöyle bak; Japon, Dünya'nın ilk ve tek 14:1 sıkıştırma oranlı benzinli Skyactiv-G motorunu siz almayasınız diye mi üretti?

Üstelik şu da bir gerçek ki; dizel CX-5'lere LPG olmuyor!

Şimdi de; Lüfer... Ohhh misss :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soruyu bir de şöyle sorabiliriz; Dizel CX-5 mi? yoksa benzinli CX-5 ve yanına da hafta sonu için bir MX-5 veya RX-8 mi? Veya CX-5'i çok beğeniyor ve onu yıpratmamak istiyorsan, aradaki fiyata dizel Mazda 3 olmaz mı?

Olaya bir de şöyle bak; Japon, Dünya'nın ilk ve tek 14:1 sıkıştırma oranlı benzinli Skyactiv-G motorunu siz almayasınız diye mi üretti?

Üstelik şu da bir gerçek ki; dizel CX-5'lere LPG olmuyor!

balık sevmiyorum , Soruyu bir de şöyle soralım :)

Peki benzinli cx-5 alıp, yanına da 2.2 dizel 3 alsak Cx5'e Lpg takılır mı ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hah işte! ben sen balık sevmiyorsun diye yukarıda örneği kuzu çevirme ile alternatifli hale getirmiştim...

Bu ülkede herkesin kendi malına, istediği anda, istediği şeyi takma veya takmama özgürlüğü vardır! Bu takma olayını kafanıza ne kadar taktığınıza bağlı bir şey...

balık sevmiyorum , Soruyu bir de şöyle soralım :)

Peki benzinli cx-5 alıp, yanına da 2.2 dizel 3 alsak Cx5'e Lpg takılır mı ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...