Jump to content

Mazda 6 almayı düşünüyorum, değerli fikirlerinize ihtiyacım var

s_yetkin07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Tanışma bölümüne yazdığım gibi Matematik öğretmeniyim. Askerliğimi yeni yaptım geldim ve ilk arabamı almak için gün sayıyorum. İlk araba ilk göz ağrısı demek o yüzden titiz davranıyorum.

2004 model Mazda 6 buldum bir adet, 120000 kmde, otomatik vites ve temiz duruyor. Yarın abim inceletecek sıkıntı çıkmazsa büyük ihtimal ilk göz ağrım olacak.

Fiyat 23 dedi ama 22'ye bırakır diye düşünüyorum. Fiyatı sizce nasıl uygun mu?

Bir de sahibi 45 kuruş yakıyor dedi. Ben buna LPG taktırmalı mıyım taktırsam kaça düşer ve de mantıklı bir tercih olur mu? Tabi bir de düzgün LPG takabilecek Antalya'da usta ve servis hangisi var o konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

s_yetkin07;

5. aracım Mazda 323 idi. 2-3 yılda bir sıkılır satar başka araç alırdım. Ne zaman 1997 yılında 1992 model Mazda 323 ü aldım, nerdeyse abi kardeş oluyorduk. İnsan satmaya kıyamıyor açıkçası.

16 yıl kullandıktan sonra satıp, 3 ay kadar önce 2004 model Mazda 6 aldım. Ben düz vites tercih ettim.

Senin gözüne kestirdiğin aracın fiyatı çok iyi.. Benim arac benzinli, fazla kullanmadığım için tüp taktırmayı düşünmüyorum. Eğer sen de fazla km yapmayacak ise tüp taktırma. Kim ne derse desin, tüp otomobilin ömrünü kısaltıyor, performansını düşürüyor.

Alacağın otoda değişen yoktur umarım. Buna çok dikkat etmen gerek. Hele kapılarda değişme olduğunda iyi bir ustanın elinden çıkmadığı taktirde ya rahat kapanmaz, ya da gözle görünen hatalar olur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

6

• black_dynamic42

12

• s_yetkin07

5

Fiyat çok iyi, kesinlikle memnun kalacağın bir araç.  o aracı kullandıktan sonra başka bir aracı beğenmeyeceksin. kilometreside çok iyi, bu kilometre mazdalar için sıfır sayılır. ancak aracı almadan önce iyi bir motor ustası ve kaporta ustasına göstermende fayda var. inş. hayırlısı olur hakkında. ben çizik ve vurukları pek sorun yapmadım mazdamı alırken, sadece motor ve şasesinin işlem görmemiş olmasına, hava yastıklarının açılmamış olmasına özen gösterdim. Allaha şükürler olsun çok ta memnunum. İnşallah sende çok memnun kalırsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

:dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Değerli mazdaforum ailesi ilandaki arabayı almak niyetindeyim,araç Ankara'da yarın kısmetse gitmeyi düşünüyorum.araç herter bakımlıymış.kaza darbe değişende yok dedi sahibi,fiyatıda makul geldi..fikirlerinize ihtiyacım var..hatta Ankara'lı mazdacı abilerimizden yardımcı olmak istiyen varsa Ankara'da bikaç saat başınıda ağrıtabilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-model-mazda6-2.0-dynamic-plus-141623509/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Değerli mazdaforum ailesi ilandaki arabayı almak niyetindeyim,araç Ankara'da yarın kısmetse gitmeyi düşünüyorum.araç herter bakımlıymış.kaza darbe değişende yok dedi sahibi,fiyatıda makul geldi..fikirlerinize ihtiyacım var..hatta Ankara'lı mazdacı abilerimizden yardımcı olmak istiyen varsa Ankara'da bikaç saat başınıda ağrıtabilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-model-mazda6-2.0-dynamic-plus-141623509/detay

Ahmet merhaba, neredeyse Mazda3 fiyatı var baktığın aracın. Senin adına çok mutlu olurum, umarım gönlüne göredir araç.

Plakayı falan sorgulatmışsındır herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat olarak seni üzmüyorsa gözün kapalı alabilirsin... Tabi her şey yazılanlar gibiyse...

Hayırlısı olsun.

Edit: Fiyat araştırması yaptığımda piyasanın altında gibi geldi bana, araca iyi baktır derim, sonra ağır kazası falan çıkmasın... Pert olup toplatılmış araçlar bile o fiyata yakın çünki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet merhaba, neredeyse Mazda3 fiyatı var baktığın aracın. Senin adına çok mutlu olurum, umarım gönlüne göredir araç.

Plakayı falan sorgulatmışsındır herhalde.

Ankarada iki adet var aracın başında sigortacımı arayıp şase no ile sorgulatırım, satıcı en ufak bir darbe ya da boya olmadığını söyledi..bakımlarınıda herter mazda servisi yapmış gerekirse servise götürüp ordanda bakacağız.bazı satıcılar  aracı gözden çıkardığında piyasanın 3-5 altında gözünün yaşına bakmıyorlar,bu arkadaşın konuşmasıda bana öyle bir izlemin verdi.araca bakmaya geldiğinde ben vazgeçsem sen üzerine para vermeye kalkacağından hiç şüphem yok dedi ??? ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat olarak seni üzmüyorsa gözün kapalı alabilirsin... Tabi her şey yazılanlar gibiyse...

Hayırlısı olsun.

Edit: Fiyat araştırması yaptığımda piyasanın altında gibi geldi bana, araca iyi baktır derim, sonra ağır kazası falan çıkmasın... Pert olup toplatılmış araçlar bile o fiyata yakın çünki...

banada aynı geldi,özellikle hatasız olması cezbetti..aslında boya takıntım bile yok alırım boyalı araç..körün istediği bir göz Allah verdi iki göz dedim sevindim..tabi yarın belli olur asıl mesele

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada iki adet var aracın başında sigortacımı arayıp şase no ile sorgulatırım, satıcı en ufak bir darbe ya da boya olmadığını söyledi..bakımlarınıda herter mazda servisi yapmış gerekirse servise götürüp ordanda bakacağız.bazı satıcılar  aracı gözden çıkardığında piyasanın 3-5 altında gözünün yaşına bakmıyorlar,bu arkadaşın konuşmasıda bana öyle bir izlemin verdi.araca bakmaya geldiğinde ben vazgeçsem sen üzerine para vermeye kalkacağından hiç şüphem yok dedi ??? ???

Evet Mazda piyasasında böyle bir durum da var, ihtiyaçtan aracı satıyorsan 3-5 aranmıyor... Tekrar hayırlı olsun... Yeter ki; yanılma, aldanma, pişman olma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 serisi almak isteyen arkadaşlara, binenlere gerçekten saygı duyuyorum, ama ben vergi bakımından hayalini bile kuramıyorum, ama şu yeni kasaya 1.6 dizel motor koyarlarsa bir dakka düşünmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni kasalara 1.6 dizel motor koyarlarsa patlama yapar diye düşünüyorum yeni kasa mazda 6 daki duruş hangi arabada var

Çok haklısın gerçekten bambaşka bir şey, özelikle sedefli beyazına bayılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat dusuk geldi bana. Hasarsiz ve sorunsuz olmasi durumunda bu fiyata jawslanabilecek bir arac ! Isten anlayan bir ustaya da servise inceletmeden kesinlikle almamalisin. Ben Ankara`dayim ama boyanmistan anlamam. Ama istersen Sasmaz`da bu konuda isin bilen arkadaslarim var, istersen onlara yonlendirebilirim. Ben hafta ici gelemem ama araci goturup gosterebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 serisi almak isteyen arkadaşlara, binenlere gerçekten saygı duyuyorum, ama ben vergi bakımından hayalini bile kuramıyorum, ama şu yeni kasaya 1.6 dizel motor koyarlarsa bir dakka düşünmem.

2009 larin vergisi seneye 550 /dönem olacak diye biliyorum. .oda çok değil aslinda o araba icin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat dusuk geldi bana. Hasarsiz ve sorunsuz olmasi durumunda bu fiyata jawslanabilecek bir arac ! Isten anlayan bir ustaya da servise inceletmeden kesinlikle almamalisin. Ben Ankara`dayim ama boyanmistan anlamam. Ama istersen Sasmaz`da bu konuda isin bilen arkadaslarim var, istersen onlara yonlendirebilirim. Ben hafta ici gelemem ama araci goturup gosterebilirsin.

Tsk ederim orbitus, servis bu konuda yardımcı olamazmi, ben boyadan ziyade kronik bir sıkıntı ya da şanzıman sorujundan korkuyorum. .boya konusunda cok takintim yok direklerde sasede olmasib yeterli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis elbette yardimci olur;  belki birkac yere kontrol ettirmek istersin diye dusunmustum. Fakat SMB`ye goturursen daha iyi olur. Diger servislere guvenmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis elbette yardimci olur;  belki birkac yere kontrol ettirmek istersin diye dusunmustum. Fakat SMB`ye goturursen daha iyi olur. Diger servislere guvenmem.

Bir gorelim bakalım belki adam guven verirse hic gostermeyedebilirim :) o polyana safligi tutabiliyor bni

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir gorelim bakalım belki adam guven verirse hic gostermeyedebilirim :) o polyana safligi tutabiliyor bni

Hayır kesinlikle satıcıya güvenme... Ne derse desin... Az para vermiyorsun ve kronik arıza varsa az para vermezsin.

Bu yüzden işten anlayan birilerine hatta bir kaç kişilere baktır.

Başıma geldiği için yazıyorum. Güvenip aldığım aracın yarısı kadar masraf yapmıştım...

Bu piyasada güven 38. planda bunu iyi anladım.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Domestos tesekkur ederim, tavsiyene uyup hem expertiz yaptirdim hemde servise sordum, servis bakimini biz yapiyoruz sorum yok dedi..expertiz airbag lambasi dışında sorun yok dedi..tramerde 500 tl disinda hasar gorunmuyor..on ve arka kapinin birlestigi yerde yirmibeş cm sagli sollu boya gorunuyor..gozumu kapattım ve aldim hemde 38 e..satici sikintili bir ticaret sonucu uc tane araba sahibi olmuş ve hepsini gizden çıkarmış bu fiyatada o yuzden aldim..yuklensrm 36ya bile alırdım ama kendime yakistiramadim..adamın arabanın yol bilgisayarından cruse kontrolden arabadaki bir cok ozellikten haberi yok..elemanlari karşıladı kendisi saat 5 e dogru zor bela gelip satışını verdi.degisik bir ticaret oldu ama araba gerçekten cok hos..bir arabanin surusu o kadarmi keyifli olur 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Domestos tesekkur ederim, tavsiyene uyup hem expertiz yaptirdim hemde servise sordum, servis bakimini biz yapiyoruz sorum yok dedi..expertiz airbag lambasi dışında sorun yok dedi..tramerde 500 tl disinda hasar gorunmuyor..on ve arka kapinin birlestigi yerde yirmibeş cm sagli sollu boya gorunuyor..gozumu kapattım ve aldim hemde 38 e..satici sikintili bir ticaret sonucu uc tane araba sahibi olmuş ve hepsini gizden çıkarmış bu fiyatada o yuzden aldim..yuklensrm 36ya bile alırdım ama kendime yakistiramadim..adamın arabanın yol bilgisayarından cruse kontrolden arabadaki bir cok ozellikten haberi yok..elemanlari karşıladı kendisi saat 5 e dogru zor bela gelip satışını verdi.degisik bir ticaret oldu ama araba gerçekten cok hos..bir arabanin surusu o kadarmi keyifli olur 8)

Ahmet hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanı dilerim.. Bir test sürüşü yaparız, ne dersin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...