Jump to content

Kapı içi Soyulmalar

Silgi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Selam;

Ön sağ kapının iç tarafında bulunan gri renkteki kol dayama ve tutma yerinde soyulmalar var aracım 2010 Model 11. ayda trafiğe çıkmış, sizce bu garanti kapsamına alınır mı ? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı şekilde forumda, direksiyonda soyulmalardan da şikayetçi üye arkadaşlarımız var. Ben bu durumu biraz araç temizliği yapılırken kullanılan, kimyasallara bağlıyorum. Yine aynı şekilde direksiyon göbeğindeki Mazda logosunda soyulmalarından ve matlaşmasından şikayetçi arkadaşlarda var. Aracın ön kokpitini üstün körü temizlerken, ıslak mendil kullananlar var. Islak mendiller de çamaşır suyu katkısı vardır, küflenme ve mantarlaşmanın önüne geçebilmek için. Düşünsenize bir kutu ıslak mendil, kullanım boyunca bembeyaz kalıyor.

O yüzden ama kendimiz temizlerken, ama temizliğe verdiğimiz yerlerde aracın içini neyle temizlendiğine dikkat etmemiz lazım. Ne olduğu belirsiz, aşındırıcı malzemelerden kaçmalıyız.

Konun özüne dönersek aracınızın ilk sahibimisiniz ? Düzenli olarak 6 ay yada 10 Bin Km'de bir bakımlara girdiyse garantisi devam ediyordur. Size en yakın servise danışmanızda fayda var. Mazda Türkiye müşteri hatlarını arayarak, yada e-mail atarak probleminizi fotoğraflayarak dile getirebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda olumlu yanıt alabilirsiniz.

Baktınız olmadı en kötü ihtimal o kısımları karbon kaplayabilir yada kaplatabilirsiniz. Gayet şık ve güzel oluyor. Yakın zamanda yapan bir arkadaşımız var, bağlantısını paylaşıyorum.

http://www.mazdaclubtr.com/31458/cam-modulleri-karbon-kaplama/msg515002/topicseen/#new

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En güzel deri direksiyon ver deri aksam temizleyicisi arap sabunu arkadaşlar :)  Ben parke zeminler için aldığımız özel deterjanların da arap sabunu bazlı olduğunu öğrenince komple arap sabununa döndüm evde, hem daha ucuz hem daha doğal ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...