Jump to content

Mazda3 2004-2009 Multimedya Cihazı

Maverick7881
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu modeldeki araçlar için uygun cihaz ülkemizde yok,servislerin anlaştığı bir firmada yok zannedersem.ben de şu cihazı buldumhttp://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/Mazda/D5151.html firma hong kong firması mesaj yazdım göndeririz dediler bilmiyorum pek güvenemedim ama deneyebilirim,yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim,ayrıyetten bu cihazı aldık desek cihaz yol bilgisayarı verilerini nasıl gösterecek,bu forumda birkaç konu var ama tam anlayamdım,makyajlı modellerde sorun olmaz diyorlar hiç kullanan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda daha önce açılmış bir benzer konu vardı. Bir ona göz atın, belki faydası dokunabilir.

http://www.mazdaclubtr.com/12682/mazda3-tft-lcd-ekran-dvd-ve-navigasyon-04-09/

Türkiye'deki bir ilan.

http://mixledstore.com/index.php?id_product=9&controller=product

Birde foruma üye bu işi yapan üye bir arkadaşımız var. Daha önce forumdan alışveriş yapanlar oldu. Onunla bir irtibat kurup danışabilirsiniz bence.

http://www.karelektronik.com/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa

Forumdaki adı Kar Elektronik

http://www.mazdaclubtr.com/index.php?action=profile;u=8841

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bazı gönderdiğiniz linkler çok işime yaradı,teşekkürler.Fakat o konu çok eskiden konuşulmuş şu an yeni cihazlar var takanların sorunları ne oldu haber yok,konu da pek ilgi çekmiyor galiba eski kasalarda tadını alan bırakmış biz daha yeniyiz  :egy: taktıran birkaç arkadaş olsa bişeyler soracaktım ses kalitesi nasıl?hiç böyle bir diyalog göremedim?yol bilgisayarı verileri sıkıntı olmadan yansıyor mu? sonuçta bu multimedyalar ucuz işçilik çin malı  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim. Mevcut 2004-2009 yılları arasında bu kadar multi media sistemler pek yaygın değildi. Son yıllardır yaygınlaştı, araçlarda bu tip sistemler. Haliyle eski kasalara bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. Ama artık günümüzün teknolojisi, android sistemler daha favori. İyi düşünüp, karar verin derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi güvenilir multimedya üreticileri de 04-09 arası mazda 3'e uygun cihaz üretmiyorlar,biz de böyle idare ederiz artık :( üst kasanın arkadan görünüşü yüzünden yeni zoom-zoom a alışamadım,ama 2014 skyactiv teknolojisiyle gelecekler,can yakacak türden harika imkanlarım dahilinde bekliyorum,bakalım ne olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin inşallah. Benim size tavsiyem, multi media konusunda gereksiz bir maceraya atılmayın. Taktıktan sonra mevcut sisteminizi bile arayabilirsiniz, sonradan. Sırf navigasyon cihazı alarak, ucuz yollu halledebilirsiniz işinizi.

Kazasız, belasız güvenli sürüşler dilerim. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin inşallah. Benim size tavsiyem, multi media konusunda gereksiz bir maceraya atılmayın. Taktıktan sonra mevcut sisteminizi bile arayabilirsiniz, sonradan. Sırf navigasyon cihazı alarak, ucuz yollu halledebilirsiniz işinizi.

Kazasız, belasız güvenli sürüşler dilerim. :tey:

Teşekkürler,az çok farkındayım ama emin olmak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler,az çok farkındayım ama emin olmak istedim.

İyi Günler;

Konuyu okudum ve yazmak istedim.

Android cihazlar getiriyoruz ve daha önce eski kasa Mazda 3 için de cihaz sattık.

Alan arkadaşlar çok memnun.

Yol bilgisayarı tüm verileri çalışıyor ve ayrıca Android cihazlarda OBD2 port desteği var.

Bir kablo vasıtasıyla aracınızın obd2 portunu cihaza bağlayarak araç verilerini, arıza durumlarına kadar görebiliyorsunuz. (Bu sistem, servislerde aracın bağlandığı ekranın gelişmişidir)

İthalatını yapmakta olduğumuz cihaz Androiddir.

Eski kasalarda Wince cihazlarda yol bilgisayarı desteği yoktur

Androidde bu özellikle beraber aracınızın tüm özellikleri de çalışmaktadır, direksiyon kumandanız da çalışmaktadır.

Aracınıza özel geri görüş kamerası ve Türkşye haritasını cihaz yanında ücretsiz veriyoruz.

Bu linkten ise cihazı izleyebilirsiniz:

post-8841-14169529502_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Menüyü yukarı, aşağı hareket ettirirken takılıyormuş gibi geldi bana. Videoda navigasyon özelliği pek anlaşılmıyor. Ses ise cızırtılı, kayıt yapan cihazdan olabilir. Ki bence böyle bir sistem de en önemli şey navigasyon ve ses. Yoksa film göstermiş, oyun oynatmış çok önemli değil. Ürünün görüntüsünü ben beğendim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Menüyü yukarı, aşağı hareket ettirirken takılıyormuş gibi geldi bana. Videoda navigasyon özelliği pek anlaşılmıyor. Ses ise cızırtılı, kayıt yapan cihazdan olabilir. Ki bence böyle bir sistem de en önemli şey navigasyon ve ses. Yoksa film göstermiş, oyun oynatmış çok önemli değil. Ürünün görüntüsünü ben beğendim.

Birebir görmüş birisi olarak ürün beklentileri karşılıyor diyebilirim... Onur (honuu) olsaydı size daha detaylı bilgi verirdi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Onur'un aracı yeni kasa

Bu cihaz ise eski kasalara uyumludur

Bu cihazı Ankara'da ve Antalya'da olmak üzere 3 kişiye verdik

Cihaz gayet başarılı ve dediğim gibi yol bilgisayarını, saati ve termometre gibi özellikleri destekliyor. Bu özellik Wince cihazlarda yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba

Onur'un aracı yeni kasa

Bu cihaz ise eski kasalara uyumludur

Bu cihazı Ankara'da ve Antalya'da olmak üzere 3 kişiye verdik

Cihaz gayet başarılı ve dediğim gibi yol bilgisayarını, saati ve termometre gibi özellikleri destekliyor. Bu özellik Wince cihazlarda yok

2006 mazda sahibiyim bu cihazın fiyatı nedir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

çok güzel ebay da olması bizim arabalara uygulayan var mı acaba daha önce bence çok şık duruyor birde montajda problem çıkartır mı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kendime

http://www.ebay.com/itm/AUX-cable-Mazda-3-Mazda-6-M3-M6-Pentium-B70-AUX-cable-good-sound-/271332301569?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3f2caa5b01

kabloyu aldım bana 10 tl ye mal oldu gelmezi 20 günde geldi

aracıma daha bağlamadım müsait zamanda bağlıyacağım

baya uygun parçalar var ateşleme bobini tanesi 30 dolar gibi bir fiyat burada 120 tl den başlıyo tanesi oksijen sensörü vs küçük boyutlu parçaların çoğu var alınabilir

ben amortisör bile almayı düşünüyorum 4 tanesi 120 dolar buradaki 2 tane fiyatına 4 tane alıyosunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bu linkteki urunun uzun zamandır peşindeyım ancak dikkatli incelediğimde konsolda havalandırma kapaklarının kenarındakı rollerlar varsa ürün aracınıza uygun değildir diyor. Malesef benım aracımda o roller var :( satıcıya sordum peki roller olan modeller için aynı üründen elınızde mevcutmu dıye ancak dönmedi bir türlü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu linkteki urunun uzun zamandır peşindeyım ancak dikkatli incelediğimde konsolda havalandırma kapaklarının kenarındakı rollerlar varsa ürün aracınıza uygun değildir diyor. Malesef benım aracımda o roller var :( satıcıya sordum peki roller olan modeller için aynı üründen elınızde mevcutmu dıye ancak dönmedi bir türlü.

iptal edilebilir diye düşünüyorum veya maket bıcağı yardımıyla orası açılaabilr

ancak bu üründe gps özelliğini türkiyede kullanamazsınız diye düşünüyorum çünkü yerli bir marka tarafından desteklenmediği sürece türkiye haritası vasat olur. bence bu ürün yerine hem türkiyede muhatabını rahat bulabileceğiniz destekli ürünleri kullanabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...