Jump to content

Nostaljik Mazda Broşürleri(626, 323, Xedos-9, MX-5, Premacy, B-2500, E2200, Mpv)

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu seneki tatil rotam da Marmaris'de vardı. Orada geçirdiğimiz bir günün sabahında Muğla Mazda Gören Otomotiv, Okan'ı ziyarete gitmiştim. Bir ara Okan'ın müşterisi geldi. O arada bende showroomda gezmeye başladım. O esnada elime bu müzelik, broşürler geçti. :)

Benim şansıma olsa gerek, Okan'da bir kaç gün öncesinde, depoyu temizlerken bulmuş bunları. Aynı şekilde ileride nostaljik olacak, RX-8 broşürlerinden de aldım. Broşürleri yüksek çözünürlükte tarayarak, sizlerle paylaşmak istedim. :)

large.568286b389b60_MPV-N.jpg.11702cba27

large.MPV-ARKA.jpg.f44d64c428df1baa8bace

large.568286b8d444e_N-2.jpg.a1a6b0f80c3alarge.ARKA-2.jpg.8ab05c6374cf0312d1b4bdflarge.568286bca9110_N-3.jpg.8d194905d13elarge.ARKA-3.jpg.149ea27a15542d51897ddcflarge.568286b4e0c36_N-01.jpg.70429d02472large.ARKA-01.jpg.3a5e4cbd92816a9bb73f95large.557921_407609699344856_1932871406_

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan çok sağolasın. Xedos-9 ilgi alanımdaki özel bir araç olduğundan arşivime attım hemen broşürü. Yalnız donanım listesi tam okunmuyor, sondan bir önceki fotonun küçültülmemiş hali var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan çok sağolasın. Xedos-9 ilgi alanımdaki özel bir araç olduğundan arşivime attım hemen broşürü. Yalnız donanım listesi tam okunmuyor, sondan bir önceki fotonun küçültülmemiş hali var mı?

Rica ederim Özkan. Bu fotoğrafları, forumda galeriye de yükleyeceğim. Aynı zamanda sana e-mail olarakda gönderiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum sayfasında donanım ve özelliklerini gösteren broşürler net okunmuyor. İmageshack de ancak bu kadar oluyor. Forumun galerisine yükleyeceğim bakalım ne olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xedos 9 son nokta zaten buick mmayback bugatti gibi trilyonluk arabalarda bulnnan özelliklerin hepsi var hem de daha sağlam olararak. neden bizim ülkemize fazlaca girmedi bu araba şu anda xedos 9 kullanıyo olabilirdik.:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elinde bu tip eski, nostaljik broşürlerden olan arkadaşlar. Sizlerde bu konu başlığı altında, paylaşımlarda bulunursanız. Güzel şeyler ortaya çıkacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Hafta sonu yeni bir otomobil sever. Daha doğrusu Mazda sever desem daha doğru bir tabir olacak. Bir arkadaşla-abiyle tanıştım. Kendisi Mermerler Holding sahibinin oğluyla lisede aynı sınıftalarmış. O dönem Mazda Rx-7 direksiyonuna bile oturmuş kendisi. :) Evde bir sürü Mazda ile ilgili broşür, eşantiyon ürünler var demişti. Benim Mazda sevgimi-tutkumu görünce. Üşenmemiş tek tek fotoğraflarını çekip gönderdi bana whatsapptan. Daha başka şeylerde var aslında henüz bulamadım dedi. 

Ama en güzeli Mazda dergisi var elinde. Bana fotokopisini çekip ciltlettirecek bakalım. 

Forumda şöyle bir albüm oluşturdum buradan ulaşabilirsiniz. 

bYJ7pd.jpg

d0kgDV.jpg

XJLRNR.jpg

QWZON3.jpg

52M6Xj.jpg

Ag5rNp.jpg

0LmJg9.jpg

48byQ4.jpg

48byQ4.jpg

OB74NQ.jpg

zYroL6.jpg

G5oMN6.jpg

yRLZ1y.jpg

685WG7.jpg

WE13R2.jpg

3PYGJ2.jpg

RBozR6.jpg

p9BJVm.jpg

kJndRA.jpg

a02rR5.jpg

YJrZRl.jpg

8QDRoQ.jpg

D94gq6.jpg

m51AZ1.jpg

Ep59M8.jpg

jjVbRn.jpg

258z4j.jpg

B4D7gv.jpg

ZJ7oRZ.jpg

o9r4lk.jpg

l9v5Rb.jpg

V6vWRr.jpg

vRnW76.jpg

1rMO0p.jpg

LE150G.jpg

rRZzvN.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

@okanemreocalsen aklıma getirince bir kontrol edeyim dedim. Baktım ki buradaki broşür fotoğrafları uçmuş. Mevcut albüme tekrar yükleyerek yeniledim Fotoğraflarıda. Yani bir önceki dergi fotoğrafıma yorum yapmasan ben farkında değildim. Smf'den Ips'e geçerken sanırım kaybolmuş fotoğraflar. Elinde varsa ilgili albüme yükleyip bu konuda da paylaşırız. Teşekkürler...Keyifli forumlar diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende elimde olanları yükelrim ...bekarken katalog ve dergiler odamda duruyordu şimdi istenmeyen elamanlar olarak garaja postalandılar :( ... ama bakıp tekrar bi düzene sokmak lazım... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...