Jump to content

Arka tampon yerinden çıkmış

fkafka
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçen gün park yerinden çıkarken, sokağın zifiri karanlık olması, park sensörürün saçmalaması ve dalgınlık sonucu arkadaki fluence'ın ön kapısına çarptım. Kapı sacı içine girdi, görünüşte benim araçta birşey yoktu ama bugün dikkatimi çekti, tampon yerinden çıkmış, 0,5-1 cm uzakta duruyor. Anca bagaj kapağı açıldığında görülüyor bu, bakıma verdiğimde de farketmemişler. Biraz ittirdim ama girmedi yerine, öyle duruyor. Dişleri falan mı kırıldı acaba?  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, yerinden oynama yaptıysa herhangi bir kaportacı da halledebilir ama tırnak varsa ve kırıldıysa servise uğraman şart gibi...

Sağol abi. Şimdilik pek vakit yok okuldan dolayı, sonra bayram araya giriyor. Sanırım şu şekliyle düşme ihtimali pek yok, şimdilik dursun bakalım, eğer kimse pratik bir çözüm söyleyemezse :tey: Senden başka pek cevap veren de yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun  :(

Allah  :nazar: dan saklasın.

Sağol abi. Böyle ufak tefek şeyler oluyor, 3. kazam oldu. 3'ü de arka tampon :D 2'sinde bana vurdular birinde ben vurdum işte. Allah büyük kaza vermesin, benimkiler nazarlık, artık yaptırmıyorum arka tamponu :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...