Jump to content

Eskişehir ve Civarı Mazda Ustası

SR-71
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Eskişehir ve çevresinde tercih ve tavsiye ettiğiniz mazda ustası desem ?

Ankara ve Kocaeli'de tavsiye edilen usta ve servisler var ama hiç Eskişehir'de şu usta veya servis iyidir diye forumda okumadım...

Kolaylıklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Merhaba, 

2006 model mazda 3 aracıma aşağıdaki bakımları yaptıracağım. Eskişehir de işinin ehli, fiyat konusunda da pahalı olmayan usta tavsiyeniz var mı? 

Yapılacak bakımlar,

Ön disk değişimi, ön ve arka balata değişimi, fren hidroliği değişimi, motor yağı ve filtresi, hava ve polen filtresi değişimleri ile genel kontroller. Saydığım malzemeleri internetten aldım. 

Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı şekilde benim de ihtiyacım var. Eskişehir ESOTO yetkili servis mart sonu itibariyle servisi kapatacak ve Eskişehir de yetkili servis bulunmayacak.

54K bakımı için nereye yaptıracağım konusunda fikir sahibi değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Sanırım Eskişehir'de fazla özel servis kullanan olmuyor?

Sanayide birkaç Mazda servisi var ancak yeni araçların bakımlarını yapıyorlar mı?

Stoklarında parça bulunduruyorlar mı bilmiyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Herkese merhaba,

Eskişehir ve civarı bakım için yeni açılan Bosch servisini tercih etmeye başladık. Mazdaclub üyelerine yardımcı oluyorlar. Orijinal parçalarla bakım yapıyorlar. Detay isteyen olursa özelden ulaşabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba Eskişehir'de yaşıyorum. Mazda (323-626) almayı düşünüyorum babama. Yalnız aklımızda bazı soru işaretleri var. Mazdalar klasındaki diğer arabalardan çok üstün teknolojili araçlar, arıza çok yapmadığını duydum parçasının pahalı olduğunu söyleyen var ucuz olduğunu söyleyen var. Bu konuda net bir bilgim yok. Ama asıl aklımıza takılan konu Eskişehir'de arıza durumunda bu araçların dilinden anlayan ustalar var mı? Eskişehir oto sanayiyi pek bilmem araçlardan siz üstatlar kadar anlamam. Eş dost bana ustasını bulamazsın bişey olsa burda yaptıramazsın hiç bulaşma diyor. Eğer Eskişehir'i bilen büyüklerim, arkadaşlarım varsa bu konuda yardımcı olup, bizi aydınlata bilirse sevinir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Alperturan :

Ama asıl aklımıza takılan konu Eskişehir'de arıza durumunda bu araçların dilinden anlayan ustalar var mı?

Bir üst mesajda @26Mazda şöyle demiş ;

04.12.2017 at 12:21, 26Mazda :

Herkese merhaba,

Eskişehir ve civarı bakım için yeni açılan Bosch servisini tercih etmeye başladık. Mazdaclub üyelerine yardımcı oluyorlar. Orijinal parçalarla bakım yapıyorlar. Detay isteyen olursa özelden ulaşabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Güncel tavsiyeniz var mı acaba? Eskiden 92 model 323 Hb vardı. Hiç sanayide işimiz düşmedi. Şu anda yeni aldığım 323 sedan 1.8 1997 model'in bakıma ihtiyacı var. Nereyi tavsiye edersiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhaba, aracım 323 1.8 motor 1997 model. Eskişehir'de usta arıyorum. Birkaç kişiye gösterdim Mazda'dan özellikle 1.8 motordan hiç anlamıyorlarmış. Mesela dün rolanti ve çekiş düşüklüğü için rastgele ustanın birine gösterdim. Adam direk sente ayarıyla oynadı göz kararı. Şu anda sente de bozulmuş olabilir. Var mıdır Eskişehir'de motor ustası tavsiyeniz acaba? Kasap birinin eline düşmek istemiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Herkese Merhabalar;

Eskişehir de Mazda dan anlayan bilen gönül rahatlığı ile gidebileceğimiz usta servis vs. var mıdır?  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, AlpAlat :

Herkese Merhabalar;

Eskişehir de Mazda dan anlayan bilen gönül rahatlığı ile gidebileceğimiz usta servis vs. var mıdır?  

Karel Otomotiv - Gürbüz Karel iyi ustadır. Japon araçları konusunda da iyidir. Babam kendi Toyota'sını sürekli buraya götürüyor ve aldığı hizmetten memnun. Özel bir Mazda tecrübesi yok ama düzgün bir ustadır; işinin ehlidir.

Tel: 0 222 240 29 29; Yeri Eskişehir Oto Sanayide; Yunuskentin ilerisi. Önceden arayıp, konuşursanız, yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...