Jump to content

Mazda 323 Kısa Farlar

lantisman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

98 model lantis, farlar söküldü, temizlendi, far içindeki ışığın önünü kesen saçlar çıkarıldı ama yine de kısa farlardan istediğim verimi alamıyorum. Yeterli aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz. Üzerindeki farlar orjinal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Farların orjinalse gayet iyi bir aydınlatma alabilirsiniz eğer orjinal değilse ne yaparsanız yapın verim alamayacaksınız. Kazadan sonra yan sanayi far takılmıştı benim araca xenon bile taktım fayda etmedi kazadan sonra kırılan farların merceklerini kullanarak iyi bi aydınlatma sağlayabildim ancak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Selam arkadaşlar benim mazdam 323 glx sedan   far'ın arkasındaki yansıtıcıları  yanmiş eskimis,  uzun farda bile anca görüyorum  degismesi gerek  ( klasik bi sorunmus )  tanesi 110 tl  cifti takımıfelan 250tl  bunu yerine zenon önerdi elektirkci 150tl is biter dedi ne yapmaliyim oneriniz varmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadaşlar benim mazdam 323 glx sedan   far'ın arkasındaki yansıtıcıları  yanmiş eskimis,  uzun farda bile anca görüyorum  degismesi gerek  ( klasik bi sorunmus )  tanesi 110 tl  cifti takımıfelan 250tl  bunu yerine zenon önerdi elektirkci 150tl is biter dedi ne yapmaliyim oneriniz varmı ?

bildiğiniz üzere far bir aracın gözü herşeyi.

sizin yerinizde olsam orjinal bir çift alır kullanırım. xenon işine girmem

98 model lantis, farlar söküldü, temizlendi, far içindeki ışığın önünü kesen saçlar çıkarıldı ama yine de kısa farlardan istediğim verimi alamıyorum. Yeterli aydınlatmıyor. Ne önerirsiniz. Üzerindeki farlar orjinal.

benimde orjinal 97 model aracımın farları mevcut üstünde

gece kullanımda hiç sıkıntı çekmiyorum. yetersiz kalmasından kastınız az aydınlattığını mı düşünüyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet çok zayif, hep uzun farda kullaniyorum ki öyle ilen bile yetersiz . Elektrikciye gittim ampullerde bi sorun olmadıgını lambaların yansıtcılarını eskidigini ve orginal lambasinin  tanesinin 110 tl cifti 250 tl takımı ile   olur dedi ve istersen 150 zenon takalım dedi . Bende orjinalden yanayim aslinda, sıkıntının mazdalarda kılasik bir sorun oldugunu idda edince mazdaclub ailesiyle paylaşayım dedim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...