Jump to content

Mazda RX-8 Lastik Seçimi

Karsiyakaliozi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu ebatlarda kımse lastıgı elınde bulundurmuyor fırma deposundan cekıyor herkez depocu zaten anlamaz tarıh falan işi bilen birin bulup sormak lazım oda ya depoya gıdıp bakıcak kı buda çok zor yada stok sisteminde görünücek tarih onu da yapan yok anladığım  kadarı ile zaten toyo gibi markalar yılda 1 bilemedin 2 ithalat yapıyor hele bu ebatda satıcı zaten baştan söyluyor 2013 olmaz bu lastık de dıye 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alınmaz da değil yani, Özkan. Bana halen üretim tarihi ile dönemediler Bri için...

Abi depo devlet sırrı olarak saklıyo herhalde:) Cx-5'in toyolarının tam modeli nedir abi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

toyo t1sport aldım çok uzun süre kullanmadım otobanda biraz zorladım ilk düşüncelerim fena deyil gibi sıcakken yol tutuş iyi ani direksiyon manevralarında tutunma iyi yanaklarda zorlanma hissetmedim ıslakda ve kaymak asfaltda ses durumunu henüz değerlendirmedim.Pek yakında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhabalar,,foruma yazmayalı baya zaman olmuştu ama takip ediyordum:)Şimdi forumda rx8 le ilgili lastik seçiminde bazı yorumlarıı okudum. Yeni rx8 aldım ve arkalardaki s001 ler yıpranmış gibi duruyor.Değiştirmem gerekiyor. S001 leri tavsiye edermisiniz?? Piyasada birkaç yere sorduğumda 600-620 gibi fiyatlar aldım,,daha uygun bulabileceğim yerler var mıdır? Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin lastiği bende düşünüyorum ama bulamıyorum piyasada.. Aslında sadece arkaları S001 olarak değiştirmek yerine 4 lastiği de Toyo yapmak daha mantıklı geliyor..Ya da değil mi,bilemedim:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bridgestone S001 veya Goodyear Eagle F1 2. jenerasyon. Bu iki lastiği tavsiye ederim. Ben de yeni S001 gayet memnunum, forum üyesi chaos arkadaşım da RX-8 için yeni aldı, son görüşmemizde çok memnun olduğunu söyledi.

Ben yine de en iyi olarak Goodyear Eagle F1 II'yi görüyorum, yoksa da S001 benim için.

Bu arada bence 4 lastiği birden değiştirin. RX-8 gibi bir araçta lastikler ve akslar arasın tutuş değişiminin pek emniyetli olacağını düşünmüyorum.

Merhabalar,,foruma yazmayalı baya zaman olmuştu ama takip ediyordum:)Şimdi forumda rx8 le ilgili lastik seçiminde bazı yorumlarıı okudum. Yeni rx8 aldım ve arkalardaki s001 ler yıpranmış gibi duruyor.Değiştirmem gerekiyor. S001 leri tavsiye edermisiniz?? Piyasada birkaç yere sorduğumda 600-620 gibi fiyatlar aldım,,daha uygun bulabileceğim yerler var mıdır? Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

http://www.mazdaclubtr.com/16123/kis-lastigi-onerisi/

Forumda konu açmadan önce kısa bi aratma yaparsan, hem aradığına kolayca ulaşırsın hemde gereksiz konu başlığı açılmamış olur... Kolay gelsin.

Rx 8 kullananlardan fikir almam gerekiyor o yüzden konunun burda olması gayet mantıklı. Aracın standart ebatlarda lastiği olsa genel kısmında bakmak dediğiniz gibi mantıklı olabilirdi

VİA Mühendislik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...